Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaaa
Başlığı görünce direkt atlayasım geldi
Benim tüp bebek tedavisiyle can bulmuş 4 aylık ikizlerim var. Hamileyken bunlar yeter diyordum ama doğumla beraber daha ikizlerimin kokusunu duymadan 3.çocuğu düşünmeye başladım
Geçtiğimiz 4 ayda bu fikir zaman zaman bana kafayı yediğimi dusundurse de bebeklerim biraz büyüyünce 3.çocugu doğuracağımdan eminim. Labaratuvarda 2 tane daha dondurulmuş embriyom var. Bir terslik olmazsa seneye eylül gibi tekrar transfer istiyorum

Maşaallah Allah bağışlasın. Ne güzel hayallerin var. Nasip olacaksa RABBİM hayal kurduruyor.

çalışkan hatunlar grubuna hoş geldiniz aramızda tembeller olsada genelimiz yürekli hatunlarla dolu
ikiz bebek sahibi biri olarak bunu söyleyebiliyorsunuz ve hemen eylülde tekrar istiyorsunuz gerçekten maşallah süpersiniz

Kızlar tevekkül tam bizim durumumuzu açıklıyor. Eğer pozitif ise eşime bunu yollayıp müjdeyi vereceğim.

Eklentiler

• IMG-20211024-WA0014.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 18
Çalışkanız valla

Maşaallah Allah bağışlasın. Ne güzel hayallerin var. Nasip olacaksa RABBİM hayal kurduruyor.
Rabbim çocuklarımıza sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde
Bunu dedim diye ikizler çok sakin sanılmasın ikisi de kolik buna rağmen 3.yü istiyorum

Rabbim çocuklarımıza sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde

Bunu dedim diye ikizler çok sakin sanılmasın ikisi de kolik buna rağmen 3.yü istiyorum
Üç çocukluyum elhamdülillah çok şükür . 4 ye galiba hamileyim. Çocuklarım çok sakin sanılmasın

Allah bağışlasın yaş aralıkları kaç?
3 çocuk bakımı hangi anlamda zor?
4e ben de yok demem ama bu sefer embriyoları tek tek koydurcam bi ikiz daha kaldıramam
İlk zamanlar zor oluyor yani doğum yaptıktan sonra bebeğe göre bir hayat kurduktan sonra alışıyor insan. Bakımları zor değil elhamdülillah çok şükür. Ama aralarındaki kavga sürekli bir bağırış olunca ara sıra bizde çok zor oluyor. Rabbim hepsine sağlık afiyet versin. Herşey zamanla düzeliyor.

Canım sen ben gibi olmuşsun
Allah yardımcın olsun.
Aynı beni anlatıyorsun mideme ateş düşmüş gibi yanardı o kadar yanardı ki yerleri tırmalardım inledim resmen
Elim ayağım titrerdi.Çok zor bilirim diyorum ya hiç yaşadığım hamileliği yaşadım bulantı vardı ama kusma olmadı tiksinme en üst seviyedeydi
Düğünümüz bugün oldu canım saat 2de başladı 6 da bitti.
Düğün salonunda oldu davullu zurnalı nikahı da salonda oldu.Tahmin ettiğimden daha güzel geçti çocuklarla zorlanmadım çok şükür

Canım bütün gün aklımdaydın düğün telaşı şimdi de oğlum durmuyor onunla uğraşıyorum .
Yarın test yapıyorsun değil mi ?

Canım bütün gün aklımdaydın düğün telaşı şimdi de oğlum durmuyor onunla uğraşıyorum .
Yarın test yapıyorsun değil mi ?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim korusun nazarlardan... evet evet inşallah sabah oğlanı okula bırakıp eczaneye koşacağım.
Aa ben gördüm. Hadi hayırlısı olsun
Reglime daha bir hafta var. Sağolasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…