- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.201
İnşallah canım benim. Sağolsınn iyiki varsınızCanım benim sakin yarın Allah hakkında hayırlı olanı nasip edecektir zaten olumlu düşünmeye devam
Merhabaaa
Başlığı görünce direkt atlayasım geldi
Benim tüp bebek tedavisiyle can bulmuş 4 aylık ikizlerim var. Hamileyken bunlar yeter diyordum ama doğumla beraber daha ikizlerimin kokusunu duymadan 3.çocuğu düşünmeye başladım
Geçtiğimiz 4 ayda bu fikir zaman zaman bana kafayı yediğimi dusundurse de bebeklerim biraz büyüyünce 3.çocugu doğuracağımdan eminim. Labaratuvarda 2 tane daha dondurulmuş embriyom var. Bir terslik olmazsa seneye eylül gibi tekrar transfer istiyorum
çalışkan hatunlar grubuna hoş geldiniz aramızda tembeller olsada genelimiz yürekli hatunlarla doluMerhabaaa
Başlığı görünce direkt atlayasım geldi
Benim tüp bebek tedavisiyle can bulmuş 4 aylık ikizlerim var. Hamileyken bunlar yeter diyordum ama doğumla beraber daha ikizlerimin kokusunu duymadan 3.çocuğu düşünmeye başladım
Geçtiğimiz 4 ayda bu fikir zaman zaman bana kafayı yediğimi dusundurse de bebeklerim biraz büyüyünce 3.çocugu doğuracağımdan eminim. Labaratuvarda 2 tane daha dondurulmuş embriyom var. Bir terslik olmazsa seneye eylül gibi tekrar transfer istiyorum
Çalışkanız vallaçalışkan hatunlar grubuna hoş geldiniz aramızda tembeller olsada genelimiz yürekli hatunlarla dolu
ikiz bebek sahibi biri olarak bunu söyleyebiliyorsunuz ve hemen eylülde tekrar istiyorsunuz gerçekten maşallah süpersiniz
Rabbim çocuklarımıza sağlık versin gerisi hallolur bir şekildeMaşaallah Allah bağışlasın. Ne güzel hayallerin var. Nasip olacaksa RABBİM hayal kurduruyor.
Bunu dedim diye ikizler çok sakin sanılmasın ikisi de kolikçalışkan hatunlar grubuna hoş geldiniz aramızda tembeller olsada genelimiz yürekli hatunlarla dolu
ikiz bebek sahibi biri olarak bunu söyleyebiliyorsunuz ve hemen eylülde tekrar istiyorsunuz gerçekten maşallah süpersiniz
Üç çocukluyum elhamdülillah çok şükür . 4 ye galiba hamileyim. Çocuklarım çok sakin sanılmasınRabbim çocuklarımıza sağlık versin gerisi hallolur bir şekilde
Bunu dedim diye ikizler çok sakin sanılmasın ikisi de kolikbuna rağmen 3.yü istiyorum
Allah bağışlasın yaş aralıkları kaç?Üç çocukluyum elhamdülillah çok şükür . 4 ye galiba hamileyim. Çocuklarım çok sakin sanılmasın
Kaç aylık hamilesin?Bende 2 yi düşüyordm olduda :) kızımda ocakta 2 ysına girck umrm bakablrm birz korkuyrm gerci
İlk zamanlar zor oluyor yani doğum yaptıktan sonra bebeğe göre bir hayat kurduktan sonra alışıyor insan. Bakımları zor değil elhamdülillah çok şükür. Ama aralarındaki kavga sürekli bir bağırış olunca ara sıra bizde çok zor oluyor. Rabbim hepsine sağlık afiyet versin. Herşey zamanla düzeliyor.Allah bağışlasın yaş aralıkları kaç?
3 çocuk bakımı hangi anlamda zor?
4e ben de yok demem ama bu sefer embriyoları tek tek koydurcam bi ikiz daha kaldıramam
Canım sen ben gibi olmuşsunCanooo ben hiç iyi değilim ya
Bulantı mahvetti beni normal bir bulantı gibi değilde zehirlenmişim gibi oluyorum midem hem yanıyor hem bulanıyor ağzımda acı bir tat elim ayağım boşalıyor
Tamam hep bulantı yaşadımda bu başka bi şey bir gariplik mi var diye düşğnmüyor değilim
Sen nasılsın canım düğün için heyecan var mı nikah mı olacak yoksa davullu zurnalı bişeyler mi
Aa ben gördüm. Hadi hayırlısı olsun
Canım bütün gün aklımdaydın düğün telaşı şimdi de oğlum durmuyor onunla uğraşıyorum .Ayy kızlar ben delireceğim neredesiniz yetişin bana.
Dünden beri teste bakıp bakıp duruyorum... inanmıyorum hala. Ya negatifse ya yarın daha net çıkmazsa deli deli düşünceler.
Allahım Sen kalplerimize sekine sükunet ferahlık ver..
Harika düşünmüşsün canım.Kızlar tevekkül tam bizim durumumuzu açıklıyor. Eğer pozitif ise eşime bunu yollayıp müjdeyi vereceğim.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim korusun nazarlardan... evet evet inşallah sabah oğlanı okula bırakıp eczaneye koşacağım.Canım bütün gün aklımdaydın düğün telaşı şimdi de oğlum durmuyor onunla uğraşıyorum .
Yarın test yapıyorsun değil mi ?
Reglime daha bir hafta var. Sağolasın canım.Aa ben gördüm. Hadi hayırlısı olsun
Hadi güzel haberler ver canım merakla bekliyorum bekletme biziHayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim korusun nazarlardan... evet evet inşallah sabah oğlanı okula bırakıp eczaneye koşacağım.
Reglime daha bir hafta var. Sağolasın canım.
Elbette iyiki varsınızHadi güzel haberler ver canım merakla bekliyorum bekletme bizi