- 6 Mart 2014
- 75
- 51
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.221
1 oğlum var. 3 ay önce düşük yaptım. deli gibi ikinciyi istiyorum dua edin bana da. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım en hayırlı ve kısa zamanda güzel haberler alırsın.1 oğlum var. 3 ay önce düşük yaptım. deli gibi ikinciyi istiyorum dua edin bana da. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Hadi bismillahBenimde 1 kızım var 9 yaşında bende niyetine girdim2 aydır deneme sürem allah isteyen herkese nasip etsin Ins
Hoşgeldin tatlım hadii inşallah daha önünde uzun zaman var.Merhaba güzel kadınlar, ben de 2. istiyorum, Agustos'ta çalışmalara başlayacağım, oğlum 2'yi bitirince
Ne yaptın canım.Elbette iyiki varsınız
Yaâa ne diyeceğimi bilemedim.Kızlar test yaptım. Ama benim kullandığım güvenilir marka yoktu eczanede. Negatif çıktı.
N Nazlim0634 N neyb
Hadi ya atlattınız yani düğün işinide Allah mesut etsin çocuklarda yormamış ne güzelCanım sen ben gibi olmuşsun
Allah yardımcın olsun.
Aynı beni anlatıyorsun mideme ateş düşmüş gibi yanardı o kadar yanardı ki yerleri tırmalardım inledim resmen
Elim ayağım titrerdi.Çok zor bilirim diyorum ya hiç yaşadığım hamileliği yaşadım bulantı vardı ama kusma olmadı tiksinme en üst seviyedeydi
Düğünümüz bugün oldu canım saat 2de başladı 6 da bitti.
Düğün salonunda oldu davullu zurnalı nikahı da salonda oldu.Tahmin ettiğimden daha güzel geçti çocuklarla zorlanmadım çok şükür
Hayırlısı canım benim daha belli olmaz zamanın var dur bakalımKızlar test yaptım. Ama benim kullandığım güvenilir marka yoktu eczanede. Negatif çıktı.
N Nazlim0634 N neyb
Erken gebelik testi yaptım oda negatif. Hayırlısı ile sağlıkla ,elbet birgün gelecek buraya o bebişYaâa ne diyeceğimi bilemedim.
Demek ki vakti zamanı var .
Ama ikinci çizgiyi gördük.
Kız bu test sabahki. Gerçekten neler dönüyor anlamıyorum var gibi sanki.Yaâa ne diyeceğimi bilemedim.
Kızlar test yaptım. Ama benim kullandığım güvenilir marka yoktu eczanede. Negatif çıktı.
N Nazlim0634 N neyb
Yaâa ne diyeceğimi bilemedim.
Kız var baksana yaaaKız bu test sabahki. Gerçekten neler dönüyor anlamıyorum var gibi sanki.
Bence gelmiş meleğinErken gebelik testi yaptım oda negatif. Hayırlısı ile sağlıkla ,elbet birgün gelecek buraya o bebiş
Bende şaşırdım şimdi arkadaşım. İkinci çizgi var sonradan mı çıktı çizgi? İki tane yaptın ikisinde de çizgi var gerçekten neler dönüyor bende merak ettimKız bu test sabahki. Gerçekten neler dönüyor anlamıyorum var gibi sanki.
Kız gel gel Bizimki test yapmıştı yaa ikinci çizgiler havada uçuşuyorHayırlısı canım benim daha belli olmaz zamanın var dur bakalım
Sizi darlıyorum ya hakkınızı helal edin.Kız gel gel Bizimki test yapmıştı yaa ikinci çizgiler havada uçuşuyor
Bana test bozuk negatif gibi geliyor. Allah hayırlısını nasip etsin.Kız var baksana yaaa
Halen kalabalık aile düşünüyor musunuz ya Şu ekonomideMerhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
@hayathey
@stoprak
@Eliifm
@Princess91
sadehayatt06
@basak_83
@dilekmelek4191
@dilek062
@kapadokyam
@nisann_tr
N Nazlim0634
@Filiz1693
Canımsın ikisi bugünkü test. Sabah yaptım yoktu. 2 saat sonra baktım 2.çizgi belli. Sonra daha net oldu. Ama içimde kuşku var. Hafta sonunu bekliyorum tekrar test yapıp kana giderim.Bende şaşırdım şimdi arkadaşım. İkinci çizgi var sonradan mı çıktı çizgi? İki tane yaptın ikisinde de çizgi var gerçekten neler dönüyor bende merak ettim