Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
82D91A32-1DAB-416F-B446-02E57600D147.png

karapisso karapisso nun testi
Benden yüklendi canım

Geliyor bebişimizzzzzz 🤭
Kız ne kadar belli ikinci çizgi ben bu kadar beklemiyordum 🤭
Beraber doğuracaksınız hadi hayırlısı 😁
Birde bat 31 Ekim. Umarım sağlıklı güzel bir bebek geliyordur Allahım Amin....
Ayyyy inanamıyorum bu kadar beklemiyordum baya baya ikinci çizgi burdayım diye bağırıyor çok çok belli ve pespembe 🤭
Bunun altında hamilelikten başka bir şey yatmaz bebek yatar annesi
Şimdi baya heyecan yaptım 😂
Kız bende evde test var diye yaptım. Normalde 31 günde bir regl oluyorum. Son 3 aydır 28 günde bir oluyor. Yumurtlama gününe göre korunma bizde. Bende dedim Allahım sen ol de bat ertesi yumurta yolla bana.... demek oldu ayyy Allahım şükürler olsun.

Birde bat 31 Ekim. Umarım sağlıklı güzel bir bebek geliyordur Allahım Amin....

Kız bende evde test var diye yaptım. Normalde 31 günde bir regl oluyorum. Son 3 aydır 28 günde bir oluyor. Yumurtlama gününe göre korunma bizde. Bende dedim Allahım sen ol de bat ertesi yumurta yolla bana.... demek oldu ayyy Allahım şükürler olsun.
Test mi yapacaksın yoksa kan mı vereceksin ?
Kız test olsaydı sabah yapardın bir daha
Eşine söyledin mi? Adamcağız neye uğradığını şaşıracak 😅😅

Test mi yapacaksın yoksa kan mı vereceksin ?
Kız test olsaydı sabah yapardın bir daha
Eşine söyledin mi? Adamcağız neye uğradığını şaşıracak 😅😅
Yarın pazar eşim evde . Artık p.tesi. kendisi istemiyorum diyor ama önlemde almadı. Bende ses etmedim işime geldi :KK70:

Ayy kızlar ben delireceğim neredesiniz yetişin bana.
Dünden beri teste bakıp bakıp duruyorum... inanmıyorum hala. Ya negatifse ya yarın daha net çıkmazsa deli deli düşünceler.
Allahım Sen kalplerimize sekine sükunet ferahlık ver..

Şşittttt nerelerdesin güzel anne?
Canooo ben hiç iyi değilim ya
Bulantı mahvetti beni normal bir bulantı gibi değilde zehirlenmişim gibi oluyorum midem hem yanıyor hem bulanıyor ağzımda acı bir tat elim ayağım boşalıyor
Tamam hep bulantı yaşadımda bu başka bi şey bir gariplik mi var diye düşğnmüyor değilim🙄
Sen nasılsın canım düğün için heyecan var mı nikah mı olacak yoksa davullu zurnalı bişeyler mi 😁

Ayy kızlar ben delireceğim neredesiniz yetişin bana.
Dünden beri teste bakıp bakıp duruyorum... inanmıyorum hala. Ya negatifse ya yarın daha net çıkmazsa deli deli düşünceler.
Allahım Sen kalplerimize sekine sükunet ferahlık ver..
Canım benim sakin yarın Allah hakkında hayırlı olanı nasip edecektir zaten olumlu düşünmeye devam🤍

X