Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim minik düzelmedi. Bir aydır bir iyi bir fena. Soğuk alıyor geceleri üstünü açıyor. Bugün öyle mızmızdı huzursuzdu. Rabbim bütün bebeklere şifalar versin. Sizler nasılsınız N neyb Guzummm mide bulantısı devam ediyormu?
Ben üç numarada çok çektim. Eridim doğuma kadar. Doğumdan sonra yemeklerin tadını aldım. İnşallah sneşn çok kısa sürede geçer.
N Nazlim0634 üç çocuklu fıstık nasılsın, bugün cuma bayram günüm. Hafta sonu yaşasın elhamdülillah 🥰😍

Tatlişkom çok sevindim 😁Demek kalp atışlarını gördün pıt pıt gözün aydın bin kere maşallah.
Sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Kendi ilk gidişim geldi gözümün önüne
Doktor keşke biraz daha bekleseydin görünmez ama bi bakalım 2 hafta sonra tekrar gelirsin demişti . Baktı aaaa filan dedi gülerek ekranı bana çevirdi bak bak kalp atışı diye göstermişti o kadar küçüktü ki iyice eğilerek bakmıştık doktorla birlikte
Şuan emziriyorum duygulandım 🥺
Yaşlı mı hissediyorsun 😫
Bizim yaşımızdakiler daha bekâr geziyor
Gerçi bende kendimi çok genç hissetmiyorum 🙍
Eksik olma Sütlü Nuriyemm benim 😁😘

Kızlar benim minik düzelmedi. Bir aydır bir iyi bir fena. Soğuk alıyor geceleri üstünü açıyor. Bugün öyle mızmızdı huzursuzdu. Rabbim bütün bebeklere şifalar versin. Sizler nasılsınız N neyb Guzummm mide bulantısı devam ediyormu?
Ben üç numarada çok çektim. Eridim doğuma kadar. Doğumdan sonra yemeklerin tadını aldım. İnşallah sneşn çok kısa sürede geçer.
N Nazlim0634 üç çocuklu fıstık nasılsın, bugün cuma bayram günüm. Hafta sonu yaşasın elhamdülillah 🥰😍
Geçmiş olsun canım benim kış gelmeye başladı mııı tüm çocukların yorgan savaşı ve hastalıklarıda başlıyor benim 11 yaşındaki sıpam bile bebek gibi üstünü açıyor hala gece kalkıp üstlerini örterim🙄
Ayyyy bulantı demeeee bu seferki çok fena ne yerdeyim ne gökteyim istifra bulantı ööfff öfff
Sende benim gibi alakasız bir zamanda patlatacan bombayı ben biliyorum bir kaçak yolcu haberinde sen vercen 🙈🤪😂

Amin kuzum Amin. Eşim diyor ikimizde tahammülsüzüz son zamanlarda. Arada bir şarteller herkeste atar bana göre çocuklarımız mutlumu hayatlarından memnunlarmı bunlar önemli. Öteki türlü olsa bende istemem. Mutsuz anne mutsuz baba olsak çocuklarımızda mutsuz olur. Yani öne sürdüğü bahane bu. Bana göre arada oluyorsa sıkıntı değil ama gel gör hergün hergün olsa zaten bende istemem. Hayırlısı olsun. Elbet zamanı var herşeyin.
Canım benim tahammülsüzlük bizde de oluyor arada, çok doğal şeyler bunlar. Düşündüğü yerler farklıdır derken şunu demek istedim aslında benim eşimin de düşüncesi böyleydi bizim aramızda böyle bir konuşma geçmişti ☺️
(Evlat çok güzel çok tatlı evin neşesi ama zaman çok kötü ortalık çok bozuk diye söylemişti.)
Senin eşinin düşüncesi de belki böyledir diye öyle yazdım .
Tabiki anne baba mutsuz olunca çocuklar nasıl mutlu olur 🥺
Sevgi,saygı,hoşgörü birbirine karşı anlayış evlilikte herşeyden önce gelir bunlar olduktan sonra zaten gerisi gelir
Elhamdülillah bunlarda bizde var ☺️
Dediğin gibi arada sırada tahammülsüzlük bizde de oluyor ama evliliğin tadı tuzu oda olmasa evliliğin tadı olmazdı herhalde 😁

Geçmiş olsun canım benim kış gelmeye başladı mııı tüm çocukların yorgan savaşı ve hastalıklarıda başlıyor benim 11 yaşındaki sıpam bile bebek gibi üstünü açıyor hala gece kalkıp üstlerini örterim🙄
Ayyyy bulantı demeeee bu seferki çok fena ne yerdeyim ne gökteyim istifra bulantı ööfff öfff
Sende benim gibi alakasız bir zamanda patlatacan bombayı ben biliyorum bir kaçak yolcu haberinde sen vercen 🙈🤪😂
Kız sen aynı bensin yaaa.Gece kalkarım üstlerini örterim hemde kaç kere .Bebeğimi bir görsen ben üzerini örtüyorum o tekmeleyerek üzerini açıyor hemde defalarca çok komik oluyor küçücük😂2 gündür beni aşırı yordu sürekli ağlama, meme reddi,gece uykusunu hiç sorma sürekli uyanıyor internetten baktım 4.ay atağıymış.Sen hiç duydun mu? Bebeklerde ay ay ataklar oluyormuş bende yeni öğrendim.4. Ay atağı baya yorucu diyor ve en uzun atak 4.aymiş bunu atlattıktan sonra yeni dönem başlıyor bundan sonrası daha rahat yazıyor
Gece uykusu yok arada mekik tokuyorum resmen bir aşağı bir yukarı sabahta tam yatacağım hopp çocuklar okula
Biraz da güzel tatlı yönlerinden bahsedeyim
Ahhhh ahhh o kadar tatlı beni görünce heyecanlanıyor iç çekiyor yüzümü resmen öpüyor babasına neler yapıyor öldürüyor bizi hep birlikte yiyeceğiz 😬😬
Abimiz ve ablamız okuldan resmen koşarak geliyorlar eve çok özlüyorlar 🥰
Gerçekten bana inan 3.ler acayip tatlı oluyor yaşa ve gör.
Günde yüz binkere Rabbime hamd şükür ediyorum.
Bu şükür sanada nasip olsun inşallah 🤲
Sağlıkla kucağına alırsın canomm 😘

Kız sen aynı bensin yaaa.Gece kalkarım üstlerini örterim hemde kaç kere .Bebeğimi bir görsen ben üzerini örtüyorum o tekmeleyerek üzerini açıyor hemde defalarca çok komik oluyor küçücük😂2 gündür beni aşırı yordu sürekli ağlama, meme reddi,gece uykusunu hiç sorma sürekli uyanıyor internetten baktım 4.ay atağıymış.Sen hiç duydun mu? Bebeklerde ay ay ataklar oluyormuş bende yeni öğrendim.4. Ay atağı baya yorucu diyor ve en uzun atak 4.aymiş bunu atlattıktan sonra yeni dönem başlıyor bundan sonrası daha rahat yazıyor
Gece uykusu yok arada mekik tokuyorum resmen bir aşağı bir yukarı sabahta tam yatacağım hopp çocuklar okula
Biraz da güzel tatlı yönlerinden bahsedeyim
Ahhhh ahhh o kadar tatlı beni görünce heyecanlanıyor iç çekiyor yüzümü resmen öpüyor babasına neler yapıyor öldürüyor bizi hep birlikte yiyeceğiz 😬😬
Abimiz ve ablamız okuldan resmen koşarak geliyorlar eve çok özlüyorlar 🥰
Gerçekten bana inan 3.ler acayip tatlı oluyor yaşa ve gör.
Günde yüz binkere Rabbime hamd şükür ediyorum.
Bu şükür sanada nasip olsun inşallah 🤲
Sağlıkla kucağına alırsın canomm 😘
Amiiiiiiinnn🤍
Çok tatlısınız ya hayal edebiliyorum maşallah maşallah🥰
Cano çok hatırlayamıyorum hangi dönemlerde ne oluyordu ama sürekli bir ekşııııın vardı🤪
Meme reddi bir çok bebekte oluyor ve kabus resmen ben iki veletcanımdada yaşadım valla kızı pek hatırlayamıyorum ama oğlanla bildiğin güreş yaptığımızı hatırlıyorum elini kolu sıkıca tutup göğsüme bastığımı azcık zorladığımı bilirim belki çok bilinçsizdeydi ama işe yaramıştı pes etmişti ama el kadar bebeğinin gücüne gücüm yetmiyordu ter kan içinde kaldığımızı bilirim 😂

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor.
Benim kızda öyle oldu 1 ay kadar sürmüştü bir iyileşiyordu bir hastalanıyordu çok şükür şimdi iyi .
Benim bebeğim hiç durmuyor sürekli ağlıyor kucakta bile ağlıyor meme emmiyor.
İnternetten baktım 4.ay atağı yazıyor bende yeni duydum
Ne yazıyorsa aynısını yaşıyoruz 😅
Pazar günü kız kardeşimin düğünü var hazırlık filan biraz bitkin düştüm.
Uykusuzluk da var .Bugünümüze bin şükür.
Şikayet en son yapacağımız şey Rabbime sonsuz şükürler olsun...

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor.
Benim kızda öyle oldu 1 ay kadar sürmüştü bir iyileşiyordu bir hastalanıyordu çok şükür şimdi iyi .
Benim bebeğim hiç durmuyor sürekli ağlıyor kucakta bile ağlıyor meme emmiyor.
İnternetten baktım 4.ay atağı yazıyor bende yeni duydum
Ne yazıyorsa aynısını yaşıyoruz 😅
Pazar günü kız kardeşimin düğünü var hazırlık filan biraz bitkin düştüm.
Uykusuzluk da var .Bugünümüze bin şükür.
Şikayet en son yapacağımız şey Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Ayyy Allah kolaylıklar versin
Çocuklarla çok zor bu tip şeyler benimde kardeşim gibi büyüdüğümüz kuzenim evleniyor aynı apartmanda altlı üstlü evlerde oturduk kardeşimden farkı yoktur bak bu bile aynı senle aynı dönemde aynı telaşlar 😁
bir yandan çocuklar okullar bir yandan bulantılar daha yeni kıyafet falan alabildim ve hiç keyif alamıycam bu halde☹️
Allah mesut etsin canım mutluluklar dilerim🧡

Kız ne testi yoksa geliyor mu bomba haber 🤭🤭
Nasıl yani çift çizgi mi çıktı 😳
Keşke görebilseydik bizde ekleyemedin mi?
Adetim 31 Ekim. 28 günde bir oluyorum, sanırım bu ay denk geldi eşim istemediği halde. Ee benim dualarım galip geldi sanırım.
Dün tok karna test yaptım yoktu bişey bıraktım testi sonra yatmadan 11 gibi baktım ki bildiğin pembe silik çizgi . Kuruma çizgisi değil yani. Daha 8 gün var bata.

Adetim 31 Ekim. 28 günde bir oluyorum, sanırım bu ay denk geldi eşim istemediği halde. Ee benim dualarım galip geldi sanırım.
Dün tok karna test yaptım yoktu bişey bıraktım testi sonra yatmadan 11 gibi baktım ki bildiğin pembe silik çizgi . Kuruma çizgisi değil yani. Daha 8 gün var bata.
İşte bacım insan oğlu istediği kadar konuşsun istiyorum istemiyorum...
Rabbim verecek olduktan sonra kim önüne geçebilir 👍
Evet duaların kabul oldu ☺️
İlk sadehayat ile ben
Şimdi neyb ile sen 👏👏gelsin yavrucaklar 🤭🤭🤭
Zaten kuruma çizgisi olsa pembe olmaz
Gerçekten çok heyecanlandım sizi görmeden çok sevdim 😘
Mutlaka her ayrıntıyı yaz 🥰🥰

İşte bacım insan oğlu istediği kadar konuşsun istiyorum istemiyorum...
Rabbim verecek olduktan sonra kim önüne geçebilir 👍
Evet duaların kabul oldu ☺️
İlk sadehayat ile ben
Şimdi neyb ile sen 👏👏gelsin yavrucaklar 🤭🤭🤭
Zaten kuruma çizgisi olsa pembe olmaz
Gerçekten çok heyecanlandım sizi görmeden çok sevdim 😘
Mutlaka her ayrıntıyı yaz 🥰🥰
Bende seni çok seviyorum hepinizi.
Yavrum ben bilmiyorum nasıl oldu hala inanamıyorum pozitifmi , altından üzücü bişey çıkmaz inşallah .

X