Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çalışmalar ne alemde
Yakın zamanda hanya mı konyamı sonuç öğrecekler kimler bakim
Malumunuz 12 siden sonra regli bekliyorum olmazsam 15i gibi test yaparım benim oynamakar olduğu için bir kaç gün geçmesini beklerim
Ama sanki regli olacakmışım gibi üşüme geliyor bana ısınamıyorum Kazak giydim bu havada galiba olucam

İyi sabırlısın o zaman kuzum ben genelde bir iki gün önceden test yaparım normalde dayanamam bu defa bende bekleyeyim o zaman 15 bat benim beraber yaparız çalışma yok ama bir umut işte

Bende herhangi bir belirti yok.
19 haziran bat. 10 gün kaldı bakalım nolacak... olursam çok büyük süpriz olur.

İnşallah hayırlısıyla bebişler gelir kızlar dua edelim
İnşAllah canım bugün evde bir tane olsun diye test aldım Bebetime nasıl acaba ilk kez aldım galiba. Ateş ölçer aldım bir de sabahları uyanınca dil altından ateşimi ölçücem cok mantıklı geldi tatlım duydun mu sen o yöntemi

İyi sabırlısın o zaman kuzum ben genelde bir iki gün önceden test yaparım normalde dayanamam bu defa bende bekleyeyim o zaman 15 bat benim beraber yaparız çalışma yok ama bir umut işte
Benimde pek umudum yok o yüzlen sabırlı davranıyorum sanırım
İnşallah ikimizde seviniriz aynı gün

Son düzenleme:
Peki bi şey sorcam
Annelerin her şey içine doğuyor malum
Hamile olduğu ya da olmadığı cinsiyet vs
Sizdede durum aynı mı ya merak ettim
Bu sefer biraz olsada olur olmasada olur modundayızya çok istesekte ortama aynı hislerdeyiz diye düşünüyorum çocuklarımız olduğu için
ben hamile olmadığım yönünde hissediyorum
yoğun bir şekilde hamile hisseden var mı aranızda

O nasıl bi yöntemmiş canım anlatsana? Ateşölçer var bende deniyim

Canım ben hissetmedim bu konularda hiç. Sadece belirtileri tanıyorum artık.
Bu defa olacak gibi hissettim neden bilmiyorum. Heyecanlıyım birde..
Mesela oğlumda kız hissediyorum dedim oğlum oldu.
1. kızımda bişey hissetmedim ama 2.kızında erkek hissediyorum dedim kızım oldu. Ben hissediyorum deyince tersi çıkıyor

Ahaha hadi ya bunda bakalım nolacak

Ateş ölçümü yumurtlama tarihi ile ilgili mi

Hadi bakalım ay ne olursa olsun da bi gebe kalayım o moddayım artık sürekli oldumu olmadımı endişesi her ay adet olduğumda bundan sonra bırakcam düşünmeyi diyorum ama sonra olmuyor burda buluyorum yine kendimi

Valla kuzum ben hamile olduğumu hiç bilemem sadece cinsiyetleri içime doğmuştu keske hissetsem ama belirtiler bile bana yanlış geliyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…