- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.901
🖐
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sana el sallimmmm 🖐
Lohusalık güzel gidiyor diğer çocuklarda biraz bunalımlı geçmişti çok şükür bunda öyle bir durum olmadı ama yetişemiyorum hicbirşeye bütün gün ayaktayım biraz yorucu geçiyor ama bu günümüze bin şükür biraz bende vicdan azabı oldu kızlar çocuklarla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye çok üzülüyorum kendilerini idare ediyorlar birde kıskançlık olur diye ak ile karayı seçiyorum 3ünü bir seviyorumLohusa annişşşş N Nazlim0634 nasılsınız. Bebeğin güzel emiyormu?
Gelen giden varmı, kv falan ne durumda. Yapma yapma diyorduya, şimdi 4.yap diyordu
Canomm nasılsın iyimisin beni soracak olursan pertimYorgunluktan herşeyi çifter çifter görüyorum
Kuru incir , süt yapıcı çaylar ye iç. Bol rezene çayıda süt yapar. Bu vicdan bendede oldu. Ama aşılıyor insan. Rabbim sana bağışlasınLohusalık güzel gidiyor diğer çocuklarda biraz bunalımlı geçmişti çok şükür bunda öyle bir durum olmadı ama yetişemiyorum hicbirşeye bütün gün ayaktayım biraz yorucu geçiyor ama bu günümüze bin şükür biraz bende vicdan azabı oldu kızlar çocuklarla yeteri kadar ilgilenemiyorum diye çok üzülüyorum kendilerini idare ediyorlar birde kıskançlık olur diye ak ile karayı seçiyorum 3ünü bir seviyorum
Birde bir derdimi daha söyleyim bebeğim emiyor sütüm de geliyor ama bir türlü dolu dolu gelmedi göğüslerim dolmadı oğlumda da kızımda da bir göğsümü emzirirken diğeri fışkırırdı üstüm başıma hep akardı bunda da öyle olacak sandım hatta emzirecegim diye hep hayal kuruyordum yine emziriyorum ama doymadığını anladım mama aldık mecbur
Sıcak duş alıyorum çok sıvı tüketiyorum suyu çok içiyorum inşallah çoğalır sütüm dua edin kızlar
İyiyiz canım aynı şeylerCanomm nasılsın iyimisin beni soracak olursan pertimYorgunluktan herşeyi çifter çifter görüyorum
Bende öyle düşünüyorum gerçekten çok yorucu geçiyor günlerimİyiyiz canım aynı şeyler
Canım benim yorgunluktan olabilir ya elinden geldiğince dinlen ıhlamur su boza falan denemediysen denesene
Şu an durumlar nasıl
Olsun bebeğin iyi olsunda mama meme devam edersiniz yerim onu benBende öyle düşünüyorum gerçekten çok yorucu geçiyor günlerim
Sıvı çok tüketiyorum malum havada sıcak olunca suyu çok içiyorum maalesef sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyoruz
Sen nasılsın çocuklar iyimi günlerin nasıl geçiyor
Anam ne anlatayım. Bende oğlumla uğraşıyorum. Çokçok hareketli maşallah bide muzur ki sorma.yaz boyu etkinlikler olacak ona kayıt yapacağız birazdan. Kızlar didişip duruyorlar.Olsun bebeğin iyi olsunda mama meme devam edersiniz yerim onu ben
İyiyim canım sıcaklarla boğuşmaca dediğin gibi
Çocuklar viyak ciyak ömürden gün tüketerek geçiyor anlatcak pek bişey yok
İğneli epilasyon yaptırıyordum bu sefer izler geçmedi ona canım sıkıldı yani anlıycan yine canımı sıkacak bişey buldum oturuyorum
karapisso sen napıyoree bakiim bizde bişey yok sen anlat bari
Ayyy canımın içi bugün hep seni düşündüm ne düşündün dersen artık lohusa psikolojisi mi bilmiyorum 3 çocukla zorlanıyorum aklıma sen geldin 4. Yü istiyorsun helal olsun dedim sana vallahi benim pertim çıktı anneler çok yıpranıyor gerçekten kaç tarafa bölümecegimi şaşırdım çocukların psikolojisimi düşüneyim doğum yaptığımdan beri derslerin yüzüne bakamadık dersleri mi düşüneyim bilemedim zaman yokAnam ne anlatayım. Bende oğlumla uğraşıyorum. Çokçok hareketli maşallah bide muzur ki sorma.yaz boyu etkinlikler olacak ona kayıt yapacağız birazdan. Kızlar didişip duruyorlar.
Ben dünden beri çok fenayım. Hamile gibiyim. Ama 12 haziranda adet oldum. Daha var , düşğm bir ihtimal ama olsa çıkar mı dersin.
Canım benim, ay işte çocuklarda farkında gelen paşanın bütün hükümleri verdiğiniAyyy canımın içi bugün hep seni düşündüm ne düşündün dersen artık lohusa psikolojisi mi bilmiyorum 3 çocukla zorlanıyorum aklıma sen geldin 4. Yü istiyorsun helal olsun dedim sana vallahi benim pertim çıktı anneler çok yıpranıyor gerçekten kaç tarafa bölümecegimi şaşırdım çocukların psikolojisimi düşüneyim doğum yaptığımdan beri derslerin yüzüne bakamadık dersleri mi düşüneyim bilemedim zaman yok
Çocuklarla ilgilenemeyince kötü oldum galiba
Bütün gün onlarla ilgileniyordum
Ne oldu yazayım biraz içimi dökeyim
Bebek ağlıyor oğlum başına gitti diyorki tabiki ben duymazdan görmezden geliyorum (Artık ağlama yeter sıkıldım ağlamandan sürekli ağlıyorsun birde sürekli emiyorsun annem sürekli seninle ilgileniyor önceden annem benimle oyun oynardı senin yüzünden oyun oynayamıyoruz Artık sus annem benimle ilgilensin )dedi.elimden geldiği kadar onlarla ilgilenmeye de çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor haliyle .Düzelir herşey biliyorum zamana ihtiyacımız var alışma süreci var güzel atlatırız inşallah bu günleri dua et neolur senin duan bana çok güzel geliyor hissediyorum Allah razı olsun
Kuzum tam derdimin üstüne bastın. Hemşehri oldukları içinmi aynılar acaba?Canlarım benim idare etmece her şeyi
kimse için kolay olmayan zamanlardan geçiyoruz
Çocuklar sürekli kavga halindeler
enerjilerini atamıyorlar
biR de ilgisiz baba oohhh ohhhh tadından yenmez haldeyiz
Anca söyleyince yapar benimki sağolsun beni söyletmeden yap derim bir de onun için tartışırız tüm sorumluluk hep kadınlarda erkek olmak varmış be
N Nazlim0634 ayyy canım benim sen anlatırken ben kötü oldum travmalarım geldi aklıma ne kıskanırdı kızım resmen psikolojim bozulmuştu ve işin ilginç tarafı hala deli gibi kıskanırAllah yardımcın olsun geçecek sabır canom
karapisso valla seni ayakta alkışlıyorum kız maşallah ben çoğu zaman olmadığına sevinirken buluyorum kendimi kafam kaldırmıyor artık heralde ne biliyim güzel tarafları çok ama yaşlandım sanırım
Bebek fikrine ilk kapıldığımdada hangi popoma güvenip istiyorsam diye kendimlede az dalga geçmemiştim
Sen bir bombee patlatcan ben biliyorum
Ayy canım bu söylediklerin çok ağır şeyler vurmak ne demek çok üzüldüm inanKuzum tam derdimin üstüne bastın. Hemşehri oldukları içinmi aynılar acaba?
Veya bişeyleri söylemeden yapan erkek varmı ?
Eşimle aramız gergin. Çözülmüyor bir türlü.
Çocukalara sürekli kızan, anne baba olduk çıktık.
Haaaa tahammülsüz olmasının sebebi biz değiliz ondan eminim. Mesela çok basit birşey, dün Eyüp Sultanda kızım babası abdest alırken elini suyun altına koydu, kızımın suratını sıkmış.
Çocuk nasıl ağlıyor. Bir damla reçel döküldü diye oğluma tokat attı.
Bende elimdeki reçeli yere fırlattım, çayıda fırlattım, al sana keyif kaçırma. Madem öyle keyfimiz bozulsun istiyor, keyif böyle bozulur.
4.ye gelince bende askıya aldım.
Ben kendim için istiyorum orası kesin. Yalnız büyüdüm kalabalık ailem olsun istiyorum.
Rabbim sen yardımcımız ol.
Hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip et.
Senin için demek 2 evlat hayırlı.
Rabbim be yazmışsa onu göreceğiz.
Eşim çok ama çok sakin biri aslında. Ben nazar diyorum. Çocuklarıyla ilgilenen çabalayan destek bir eş, daha ne isterim..Ayy canım bu söylediklerin çok ağır şeyler vurmak ne demek çok üzüldüm inan
Eşin çok gergin biri sanırım ya da gerildiği şeyler var ve acısını sizden çıkarıyor üfff kız içim sıkıldı ya boşver gerçekten 4.yü falan önce bir toparlanın canım benim
Bizimki söyleterek yapar her şeyi hani acayip sorumluluk alan babalar vardır ya öyle değildir sağolsun ama vurmak bağırmak kızmak bunlar çok başka şeyler.
Eşin öfke kontrolüNü kaybetmiş ve sende ondan etkilenerek kaybetmişsin gibi aman nolur çocuklara dikkat
Allah yardımcın olsun canım benim
Evet canım mutlaka sakinleşmesi lazım Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozacak tüm negatif şeylerden uzak etsin sizi sen çok tatlı bir insansın kalbin taaa uzaklardan hissediliyor atlatırsınız bir an önceEşim çok ama çok sakin biri aslında. Ben nazar diyorum. Çocuklarıyla ilgilenen çabalayan destek bir eş, daha ne isterim..
Ben öfke kontrolü bozukluğu için terapiye gittim 3.bebeğim 3 aylıkken falan. Sonra ben iyileşmeye başladım ,o değişti.
İnşallah düzelecek. Bana söz verdi.
Eğer değişmezse ona bir terapist bulacağım.
Bilmukabele kardeşim. ❤❤❤Evet canım mutlaka sakinleşmesi lazım Allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozacak tüm negatif şeylerden uzak etsin sizi sen çok tatlı bir insansın kalbin taaa uzaklardan hissediliyor atlatırsınız bir an önce
Bende yaşlandım diyorum kız samimi söylüyorum artık eskisi gibi değilimCanlarım benim idare etmece her şeyi
kimse için kolay olmayan zamanlardan geçiyoruz
Çocuklar sürekli kavga halindeler
enerjilerini atamıyorlar
biR de ilgisiz baba oohhh ohhhh tadından yenmez haldeyiz
Anca söyleyince yapar benimki sağolsun beni söyletmeden yap derim bir de onun için tartışırız tüm sorumluluk hep kadınlarda erkek olmak varmış be
N Nazlim0634 ayyy canım benim sen anlatırken ben kötü oldum travmalarım geldi aklıma ne kıskanırdı kızım resmen psikolojim bozulmuştu ve işin ilginç tarafı hala deli gibi kıskanırAllah yardımcın olsun geçecek sabır canom
karapisso valla seni ayakta alkışlıyorum kız maşallah ben çoğu zaman olmadığına sevinirken buluyorum kendimi kafam kaldırmıyor artık heralde ne biliyim güzel tarafları çok ama yaşlandım sanırım
Bebek fikrine ilk kapıldığımdada hangi popoma güvenip istiyorsam diye kendimlede az dalga geçmemiştim
Sen bir bombee patlatcan ben biliyorum
Valla yaşlanıyoruz bu bir gerçek.Bende yaşlandım diyorum kız samimi söylüyorum artık eskisi gibi değilim
Aynen dediğin gibi güzel tarafları çok ama anne yıpranıyor bu bir gerçek
Bende sen gibi bebek fikrinde gidip gidip geliyordum biliyorsun ama Rabbim nasip etti sağlıklı çok tatlı bir evladım var daha ne isterimki
Elhamdulillah
Bu arada çocuklar kardeşlerine alıştılar büyük travmalar olmadan atlatıyoruz çok şükür