-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.721
İçinde olduğımuz süreçte bizi geriyor sanırım son zamanlarda sinir tavan bende ya sabır diye sıkıyorum kendimi bu saçma ruh halim geçer inşallah bir sürü planım var ama yapamıyorum elimiz kolumuz bağlıya ondan galiba gerginliğimAmin canım. Hepimiz dönem dönem tahammülsüz oluyoruz. Buda bir gerçek ve kaçınılmaz. O zamanlarda tavrım beni üzer sonra düşününce. Yoksa 7/24 pamuk şekeri değilim
Onlar mutlu olsun diye bütün çabamız. Ama yanlışı başta yapıyoruz. Biz mutlu olmadan onları mutlu edemiyoruz... Bu geceye bıraktığım duam bu olsun... Allahım bizleri içleri huzur ile dolu merhametli mutlu anlayışlı anlaşılan insanlar eyle ve bize layık insanlar ile yollarımızı bir eyle... evlatlarımıza sağlık afiyet ver...sadehayatt06 yavruna şifa şifa şifadiliyorum bu mübarek gecede...
Yok kız gerçekten istesem istiyorum derdim inan banaHadi hadi sende istiyorsun ama çaktırmıyorsun
Canım çevremde ne anneler var babaların sabrından daha beterler bana da akıl vermeye çalışıyorlar 2 si büyümüş de rahatlamışım 3. Yapmakla yanlış yapmışımoffff ya kimseden akıl alacak değilim
Bana akıl vermeye çalışanların hiç ama hiç tahammülleri yok kendi çocuklarına
Mesela örnek alt komşum var çocuğu 5 yaşında 2 defa anne anne desin neredeyse çocuğu kaldırıp yere çalacak hiç sabrı yok benim çocuklar onu görünce korktular hemen araya mesafe koydum çocuklar etkilenmesin diye
Benim de bazen kafam kaldırmıyor yeri geliyor hepimiz zorlanıyoruz anneyiz ama en güzel şekilde yetiştirmek istiyoruz ve çabalıyoruz
Buraya nerden geldim bilmiyorum ama herhalde içimi dökmek istedim
Zaten saçmaladığımız zamanlar ruh halimizin hel gitleri bu pandemide tavan yaptı. Allah halimizi iyi etsin. Allah size en hayırlısını nasip etsin. Bende sizi seviyorum canım. Duaların kabul olur inşallah...İçinde olduğımuz süreçte bizi geriyor sanırım son zamanlarda sinir tavan bende ya sabır diye sıkıyorum kendimi bu saçma ruh halim geçer inşallah bir sürü planım var ama yapamıyorum elimiz kolumuz bağlıya ondan galiba gerginliğim
Hadi bakalım inşallah en hayırlı en kısa zamanda güzel haberler bekliyoruz senden
N Nazlim0634karapisso Canlarım sizede dua ettim dün aklıma geldiniz görmeden severim sizi biliyorsunuz
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 8şsam senin gibi hisseder karar alırdım. Pozitif gör kimyasal olsun kaç kez hemde... ama inanıyorum fanfinifonfon kendine gelsin saldım çayıra hesabı olacak inşallah. Kızzzzz senin 3 ile benim 4 birlikte gelsinler inşallah... Bu arada ben bu guruba ne ara katıldım hatırlamıyorum... demek sizin gibi arkadaşlar edinecek nasibim varmışşş ❤Yok kız gerçekten istesem istiyorum derdim inan bana
o kadar olumsuz durum yaşadımki hevesim kalmadı
Benim gibi olsaydın sendede aynı durum olurdu inan valla bak
tamamen akışında herşey 3,5 ay öncesine kadar bebek planına göre hayatımı programlıyordum şimdi hiç nasılsa olmuyor diye korunmayada ihtiyaç duymuyoruz zaten fanfinide yok
Sen boşver milleti herkes kendine baksın sinir oluyorum şu herkesin herşeyine burnunu sokan tiplere
Kimyasal 2,3 kere oldu ocak ayında değer İyiydi ve ertesi gün kanama oldu Sperm kalitesizliğinde olabiliyormuş eşim sıgara kullanıyor e gençte değil ya da ikimizin ileri yaş durumu falanSeni çok iyi anlıyorum. Bende 8şsam senin gibi hisseder karar alırdım. Pozitif gör kimyasal olsun kaç kez hemde... ama inanıyorum fanfinifonfon kendine gelsin saldım çayıra hesabı olacak inşallah. Kızzzzz senin 3 ile benim 4 birlikte gelsinler inşallah... Bu arada ben bu guruba ne ara katıldım hatırlamıyorum... demek sizin gibi arkadaşlar edinecek nasibim varmışşş ❤
Amin canım. Hepimiz dönem dönem tahammülsüz oluyoruz. Buda bir gerçek ve kaçınılmaz. O zamanlarda tavrım beni üzer sonra düşününce. Yoksa 7/24 pamuk şekeri değilim
Onlar mutlu olsun diye bütün çabamız. Ama yanlışı başta yapıyoruz. Biz mutlu olmadan onları mutlu edemiyoruz... Bu geceye bıraktığım duam bu olsun... Allahım bizleri içleri huzur ile dolu merhametli mutlu anlayışlı anlaşılan insanlar eyle ve bize layık insanlar ile yollarımızı bir eyle... evlatlarımıza sağlık afiyet ver...sadehayatt06 yavruna şifa şifa şifadiliyorum bu mübarek gecede...
Canım benim şu mübarek günde Rabbim bebeğine şifa versin
Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi
sadehayatt06 canım benim dün çok dua ettim sana namazlardan sonra inşallah en kısa sürede kavuştuk diye yazarsın bi gelişme olursa haberdar et olur mu
Ayyy canlarım yaa cok tesekkür ederim dualarınız o kadar kıymetli ki hele de birbirimizi tanımadan görmeden sevdik daha bir güzel yani sadece Allah İn rızasını gözeterekKimyasal 2,3 kere oldu ocak ayında değer İyiydi ve ertesi gün kanama oldu Sperm kalitesizliğinde olabiliyormuş eşim sıgara kullanıyor e gençte değil ya da ikimizin ileri yaş durumu falanİster istemez bebek konusundan koptum sırf sizin içşn giriyorum bakalım bizim kızlar napıyor falan
Hayırlısı canom ya
bende bir sıkıntı yoktu aslında
ben ilk karar verdiğimde hemen dr gittim hem tüm tahlillerim hemde ultarson kontrollerim falan iyiydi
hatta dr değerlerin baya iyi demişti ultrasondada en ufak miyomdur kisttir vs.. yoktu
maşallah diyim kendime Yaşlı kurt puhahaha
kanallar manallarda iyiydi yani
bence bizdeki problem eşimdiya da sebepsiz infertilite nasip kısmet olmadı hayırlısı bacım
Senin temiz kalbine göre olsun herşey minnoşum
Canım benim Allah tüm hayallerini gerçekleştirsin inşallah dualarım hepinizleAyyy canlarım yaa cok tesekkür ederim dualarınız o kadar kıymetli ki hele de birbirimizi tanımadan görmeden sevdik daha bir güzel yani sadece Allah İn rızasını gözeterekkızlar hatta karapisso ve N neyb yapın bacım olur inşallah oyle güzel ki sevgileri. Su an görünce içime sokasım geliyo yavrumu oyle tatlı oyle masum oyle güzel ki. (kargaya yavrusu şahan görünürmüş ) sürekli az büyüsün sunu yaparız, iyileşsin bunu yaparız, buraya gideriz, su kitabı okuruz gibi sürekli hayaller kuruyorum. Rüyalar görüyorum inşallah hepsini de gerçekleştiririz. Yapamazsak ta önemi yok iyi olsun yanımda olsun o da yeter N Nazlim0634 az kaldı kuzum sende doya doya bas bağrına minnoşunu. En güzel zamanlar küçüklükleri. Sonra bir koşuşturmacaydı dersti derken cocuklarla birbirimizi yiyip oturuyoruz
Canım benim sürekli aklımdasınız ve dualarımdasınızAyyy canlarım yaa cok tesekkür ederim dualarınız o kadar kıymetli ki hele de birbirimizi tanımadan görmeden sevdik daha bir güzel yani sadece Allah İn rızasını gözeterekkızlar hatta karapisso ve N neyb yapın bacım olur inşallah oyle güzel ki sevgileri. Su an görünce içime sokasım geliyo yavrumu oyle tatlı oyle masum oyle güzel ki. (kargaya yavrusu şahan görünürmüş ) sürekli az büyüsün sunu yaparız, iyileşsin bunu yaparız, buraya gideriz, su kitabı okuruz gibi sürekli hayaller kuruyorum. Rüyalar görüyorum inşallah hepsini de gerçekleştiririz. Yapamazsak ta önemi yok iyi olsun yanımda olsun o da yeter N Nazlim0634 az kaldı kuzum sende doya doya bas bağrına minnoşunu. En güzel zamanlar küçüklükleri. Sonra bir koşuşturmacaydı dersti derken cocuklarla birbirimizi yiyip oturuyoruz
Canım benim bayramın mübarek olsunİyi bayramlaaaaar kızlar
yalnız Ve coşkusuz geçirdiğimiz son bayram olur inşallah
Evet adı belli artık benim oğluşumunCanım benim Allah tüm hayallerini gerçekleştirsin inşallah dualarım hepinizle
Ay güzel olmazmı hiç melek o melek ekstra melek hemde oyyy ne güzel sürekli görebiliyorsun biraz güzel şeylerleden bahsedelim adı ne oldu prensesin
N Nazlim0634 Cano sizinki ne olacak
Oyy maşallah adıyla yaşasınEvet adı belli artık benim oğluşumun
Babası düşündü taşındı kararını verdi
Aras olacak inşallah
Adamcağızın gözünde kalmıştı çocukların adını koyamadı
Bu sefer nasip oldu inşallah
Kız zor oturup kalkıyorum yaaaOyy maşallah adıyla yaşasın
Hadi az kaldı sık dişini bacım
Bir avazda inşallah canım benimKız zor oturup kalkıyorum yaaa
Çok çok güzel duygular
Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sıkıyorum dişimidoğum korkuları dört bir yanımı sardı bacım
Ayyy doğumdan korkulurmu kızz. Normal doğum senin maşallah subhanAllah bir avazda inşallah... Ne güzel hryecanlar Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin...Kız zor oturup kalkıyorum yaaa
Çok çok güzel duygular
Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sıkıyorum dişimidoğum korkuları dört bir yanımı sardı bacım
Evet yavrum inşallah kurban bayramında sarmaş dolaş gezmeli tozmalı bir bayram yaşarız...İyi bayramlaaaaar kızlar
yalnız Ve coşkusuz geçirdiğimiz son bayram olur inşallah