Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Huhu kızlar ben geldim. Nasılsınız bakalım.
N neyb vaaaaooovvv demek 5 kg verdin helal arkadaşıma. Yemişim kiloyu valla umurumda değil. Yaz gelsin bakarız. O dikkat eden karapisso gitti
N Nazlim0634 nasılsın canım. Kayınvaliden mutlu oldu demek. Ne güzel ya. Demek önceden atıp tuttukları dildeymiş. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İsim belli mi ?
Senin doğum şekli neydi öncekilerde. sadehayatt06 nerdesin kuzum ya.

Canım benim şükürler olsun iyiyim bazen sancılarım oluyor ağırlaştım Sen nasılsın yavruların iyimi öp onları benim yerime
Aminnn herkes sağlıkla alır kucağına yavrusunu inşallah
Kızımın ismini ben seçtim eşim bana bıraktı (Eslem) çok severek beğenerek koydum
Şimdi eşim koymak istiyor ismini yine bana danışıyor
Şimdilik aklımızda bir iki isim var ama daha karar vermedik
Doğumlarım normal doğum canom Rabbime şükürler olsun çok uzun saatler sürmüyor Ama ben korkuyorum birtaraftan da heyecan var
Evet kayinvalidem söylenmedi mutlu oldu bizde şaşırdık
İnanırmısınız bizi tanıyan herkes kydnin tepkisi ne oldu sorusu oldu
Çünkü kvdmin tepkisini az çok herkes biliyor
Bende sadehayatı bende merak ettim hiç ses soluk yok inşallah herşey yolundadır
Onun doğumu Nisan ayindaydi sağlıkla alır yavrusunu inşallah

Merhaba hanımlar nasılsınız beni sorarsanız hamileligimin son haftalarını yaşıyorum iki hafta sonra kızıma kavuşuyorum sizde durumlar nasıl
Sağ salim kavuşursun inşallah..ismi ne olacak prensesin . Ya aklıma ne geldi. Eşimin kuzeni doğum yaptı. Kızı oldu bende prensesin ismi ne dedim bana dediği şeye koptum. İsmi prenses değil
Ne zaman birine ismi ne olacak desem aklıma geliyor

Selam canlar karapisso benim hedef 10du bir deri bir kemik kalacaktım güya 5 verdim biraz aldım
N Nazlim0634 eeee ne olcak şimdi bizim oğlanın adı de bakem
Zayıfla anam zayıfla. Benim doğurmaya niyetim var hiçbişey umurumda değil artık
Eşimi ikna edeyim inşallah niyetimi kesin ❤

Ayy maşallah sana Allah gönlüne göre versin canım benim
Ben unuttum bile ya başka alemlerdeyim
burası olmasa bir zamanlar takip yaptığımı ne kadar istediğimi falan unutcam

E yani az çok fikirler vardır. Mesela benim kızıma Hümeyra dedik son ana kadar. Ama Zeynep Rana nasip oldu.
Benimde kızım olsaydı ismini Zeynep düşünüyorduk daha doğrusu kızım çok istedi Zeynep diye şimdi diyorki hiç kız kardeşim olmayacak olsaydı adını Zeynep koyardım anne olsun erkek de benim kardeşim demi ayyy beni öldürüyor lafları çok masum

Yaaa demek niyetin kesinleşti canommmçok sevindim çok
Sen kendini hazır hissediyorsan gerisi boş demek ki kafanda rahatlamış ne güzel
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kuzum hiç mi istek kalmadı
Hani beraber doğuracaktık peşime gelirsin diyordum
Canoom ne zaman peşinden gelmeye kalksam yarı yolda kaldım ocak ayındaki sonuçtan sonra dahada garip hissettim tam saldım artık derken haberi aldık ertesi gün hüsran
He çok üzülmedim ama bu nedir arkadaş oldum
Ve hala korunmamamız
Bizimkinin işine geldi stres yok aman hamile kalacaksın derdide yok iyiymiş böyle diyor
Dedim korunsan mı acaba Zaten ayda yılda bir olur bırak rahat takılalım diyor deli ya
yani saldım çayıra mevlam kayıra ama inan ne bir beklenti ne bir takip ne istek ne istememek nötr herşey
Kız seneye bir tanede kız patlat senİn kızın hevesi yarım kaldı kıyamam ben ona

Yaaa demek niyetin kesinleşti canommmçok sevindim çok
Sen kendini hazır hissediyorsan gerisi boş demek ki kafanda rahatlamış ne güzel
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kuzum hakkımızda en hayırlısı olsun
Rabbim şimdiye kadar ne hayal kurduysam bir bir yarattı nasip etti bana. İnşallah bu hayalimde nasip olur inanıyorum. Eşim için du ediyorum inşallah oda kararını değiştirir. Sen nasılsın hazırlıklara başladınmı ufaktan.

Senin üçüncüde yaşadıklarını ben ilkinde yaşadım. Çok zor yıpratıcı. Senin kafan daha rahattır tabi... elhamdülillah çok şükür,
Kızın var oğlun var. Allah size bağışlasın
Ben acaba anne olamayacakmıyım diye çok uykusuz kaldı çok ağlardım dua ederken. Bu günlerime Allahın yarattığı kumlar adedince şükürler olsun. Eee nasılsın bakalım. Yediğin içtiğin senin olsun bana uğraşlarını okuduğun kitapları ingilizce çalışmalarını anlat.

Ay evet canomm söylemiştin Çok şükür şuan hepimizden ballısın aman aman maşallah
Tabi benim durum farklı dediğin gibi kafam rahat
ingilizceye devam elimden geldiğince
şu sıralar spora kafayı taktım ama çok üşeniyırum ya yaz gelse incecik olsam şöle tiril tril elbiseler giysem diye hayal kuruyorum neyin kafasıysa sanki hayat çok normalmiş gibi bana bak gııı
elimdeki kitap ‘yaşamla dans et’ bende öyle yapıyorum demeyi isterdim
Kaynana bende çıldırmaca ayy deli ediyor beni ya neden bu kaynanalar sevilmiyor kiii bende durumlar bu sen anlat bakiiim sende ne var ne çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…