Canım ben ilk başta dedim ki 5 veya 6 aylık olana kadar kvdye söylemeyelim. Eşim ile ben istedikten sonra aslında kimseye laf düşmez ama kırmak yada kırılmak istemedim neyse çocuklara ve eşime tenbih ettim sakın söylemeyin diye 2 ay bitmek üzere iken kvdlere gittik ben odada namaz kılıyorum oğlum diyorki babaanne sana birşey söylemek istiyorum ama çok(oğlum babanneye çok düşkün sürekli yalvarıyor anne ne olur babaanneme söyleyelim birsey demez derse ben kızarım filan filan)
kvdem diyor ki söyle oğlum seni dinliyorum oğlumda söylersem annem bana kızar korkuyorum ama sana söylemeyi çok istiyorum neyse dedi konuyu kapatti ben duydum içeriden. Kvdem bir lafın üzerine düşmez asla birseyi uzatmaz kafaya takmaz
taksaa bile kısa sürer.
Neyse yemek yiyoruz oğlum kulağıma fısıldıyor anne ne olur söyleyim kızarsa bende ona kızarım kardeşim laf söyleme derim diyor eşim gözüme bakıyor
Kayinbabam yemeğini yedi namaz için içeri gitti o yoktu yanımızda
Ayyyy söyle yaaa dedim öyle sevindi ki gerçekten mi gerçekten mi diyor evet diyorum anne söylüyorum bak diyor gülüyor
eşimde bana bakıp gülüyor
kvddem duymadı bile bizi kendi halinde
Oğlum söyledi kvdem oğlum benimle dalga geçme diyor oğlum vallahi babanne gerçek diyor kvdde oğlum başka şakalar yap diye bağırıyor hem gülüyor
Kız bu ne diyor gülüyor
Bende Allahım kadın duydu kafayi yedi gülüyor diyorum
neyse devreye eşim girdi anne doğru söylüyor hamile dedi kvdem Ayyyy beni deli etmeyin diye bir çığlık attı arkasından yine gülüyor Tövbe Yarabbim
Kız doğruyu söyle benimle kafa bulmayın dedi bana yemin ettirdi bende doğru diye yemin ettim o zaman inandı
Ben şok şok şok
kvdecigim sevindi
2 çocuğum var ikisinde de öğrenince söylemediği laf kalmamıştı 2. 3. Neyse ilkinde de surat asıp çalışıyorsun ne yapacaksın diye söylenip duran kadın hayırlı uğurlu olsun kızım dedi
Sonra çay içiyoruz ikimiz mutfakta oturuyoruz kızım bak gör senin oğlun olur dedi isim bulmaya çalışıyor (hep dua ettim hamile kalmadan önce de Allahım ne olur hamileligim süresince bana kimse laf söyleyip dil uzatmasın diye) kesinlikle dedim ki Rabbim dualarıma icabet etti şükürler olsun
İşte böyle oldu eşim de çok şaşırdı bende öyle biraz uzun oldu hakkını helal et canım ama ayrıntısına kadar yazmak istedim