Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay maşallah size allahım esirgesin gönlüne göre olsun herşey inşallah
evet canım sorma yazacaktım size ama kısmet olmadı
canoom sen yaz ara ara gelişmeleri Aklımdasnız

kuzum ben bile isteye girmedim aalında kafam toplansın diye.. inşAllah kızlarında birşe yi yoktur benn gibi lafa dinliyorlardır

Ay maşallah size allahım esirgesin gönlüne göre olsun herşey inşallah
evet canım sorma yazacaktım size ama kısmet olmadı
canoom sen yaz ara ara gelişmeleri Aklımdasnız
Yazarım canım benimDualarımızla oldu oğluşum sîzî nasıl unuturum Oğluşumu alıyım kucağıma Allah'ın izniyle öper koklarım sizin yerinize de inşllah

Valla kızlar sitemlerinizde çok çok haklısınız. Merak etmektedir bi o kadar haklısınız. Bende durumlar az biraz renklendi . Yarıyıl tatilinde abime gittim ailemde oraya geldi toplam 3 haftalık bir mutluluk yaşadık tadı damağımızda kaldı. Onda dolayı git gel bir haftada Bende kaldık. Evde, ellerinizden öperler 6 evlatla vakit bulamadım. Bebeğim artık tam konuşuyor. Ama çok kızgın net bir bebek. İstediği anında olsun istiyor. Bu beni çok yoruyor. 8 yaşındaki oğlum tam bir bebek. İnanın herşeye ağlıyor. Ortancam duruldu biraz. Allah bir yerden yardım ediyor elhamdülillah.
N neyb Kuzum geçmiş olsun. Ama bak ne güzel bakıyorsun hayata senşn bu yönünü çok hoşuma gidiyor. Olumlu hayata tutunan bir annesin ve bu yönünü çocukların alacak ilerde hayat dolu bireyler olacaklar.enerji veren bireyler.
Dilerim hayatında beşer hayal ediyorsan yollarına serilsin.
N Nazlim0634 oğlunu sağ salim kucaklarsın inşallah zamanlıca. Eşine çok geçmiş olsun. Benşm eşimde aldırdı , basit deniyor ama bizde zorlu bir süreçti. Canlı dersler nasıl can sıkıyormu hala
sadehayatt06 konu sahibesi hu hu nasılsın hakin keyfin yerindedir inşallah.
Herkese selamlar <3

Yaş kaçtı ki oyle düşündün?
Bende uzun süre ara verenlerdenim bebeğe.

Ohhh sefanız olsun beybisiii iyi yapmışsınız
Canım benim öyle mi düşündürdüm ne güzel ne mutlu bana
Çocukların her hali çok zor her yaşı
Zaten O büyük yüce sevgileri Olmasa çekilmezler
Allah yardımcın olsun kuzişkom
Sende ara ara yaz bizim burdaki olayımız sadece bebek değil güzel bir iletişim oldu aramızda sizden haber almayı seviyorum

Yaş kaçtı ki oyle düşündün?
Bende uzun süre ara verenlerdenim bebeğe.
Canım ilk zamanlar sıkı takipler yaptığım halde bir kaç kez Düşük değerlerle kimyasal oldu
Sonuncsu yüksek değer olmasna ramen Kanama ile sonuçlandı yaşım 35 heralde o yüzlen tutunamıyor diye düşündüm
yaş çok etkili biliyorsunuzdur
Ama bütün bunların hepsi işin bahaneleri esas olan nasip kısmet hayırlısı
Sen kaç yaşındasın kaç çocuk var

40 ı geçtim bende endişeliyim haliyle ara verdim biraz.
Aynen yaş tabi ki etken de, yinede özü her şey nasip kısmet.

Çok doğru dedin yazışalım inşallah. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Ne mutlu sana öyle düşünüyorum tabi. İnan yarışmalarından anlıyorum insanları tabiatlarını.

Çok doğru dedin yazışalım inşallah. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Ne mutlu sana öyle düşünüyorum tabi. İnan yarışmalarından anlıyorum insanları tabiatlarını.

ayy hep aynı şeyler kız anlatcak bişeyde yok hayatımda
Evde ingilizce çalışıyorum yıllar önce kursa gitmiştim tekrar yapıyorum
Bide iğneli epilasyona başladım bıyıklara hayatımdaki tek değişiklik ve sosyal ortamım bu

Sen neler yapıyorsun bakalım başka
İnsanları bende anlarım
Senin mesela çok kafa bir hatun olduğun belli tam iki kahve koyup uzun uzun makara yapmalık biri olduğunu düşünüyorum @Nazlim0634 aynı şekilde hatırşinas bacılarım benim
sadehayatt06 onuda çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır

Son düzenleme:
Ohhhh beee senden de ses çıktı çok şükür çok merak ettim hepinizi birde hepinizin arkasından küstüm
Kızlar ben çok alıngan oldum eski ben ben değilim asla küslük bilmeyen ben herşeye herkese alınır küser oldum.
İnanırmısınız siz yazmadınız diye bi alındım bi küstüm görmen lazımdı
Canlı derslerden nefes alamadım oyyyy oyy halimize bin şükür buna şükürler olsun
Canım hamileliğim biraz ağrılı geçiyor diğer hamileliklerim böyle değildi ama o zaman da 2 çocuk yoktu
Şimdi hiç oturamıyorum bütün gün ayaktayım belki ondan zorlanıyorumdur son 3 ayımız kaldı Rabbim yardım eder inşallah dağına göre kar verir.
Sen 4. Bebeği düşünmüyorsun değil mi bu düşüncen şimdi mi geçerli yoksa hepten kapandı mı bebek konusu merak ettim Bu arada çocukları benim yerime öp Sizleri seviyorum kızlar Allah'a emanet olun arayı çok açıp beni küstürmeyin

Ahaha bende size küsmüştüm valla en son ben yazdım ara ara baya baktım kimse yazmayınca ve başka gruplara bakmayınca hiç açmadım klubü
Desene hepimiz kendi kendimize triplenmişiz
N Nazlim0634 canoom az kalmış ya maşallah kız ne diycem kvdenler duyunca ne tepki verdi konuşuyordukya hep

Ya Rabbel aleminnnnnn
Kız Allah iyiliğini versin emi. Çok güldüm çok. Demek küstün valla haklısın yerden göğe kadar. Sen kendini biliyorsun tabi 3.gebelik zor. Ardında iki koca insan sorumluluk zor . İnşallah geçer ama 3 çocuğa bakacak güç enerji için kendini sürekli motive et. Alışmak zaman alacak . Buda doğal olan zaten. Allah yardım ediyor inan.
Bana gelince çok istiyorum 4.bebeği kızımın etmesi bitince tabi. Ama eşim çok soğuk bu konuda kesin kararlı.
Allahım en hayırlısını nasip etsin. Öpüyorum seni yavrularını... inşallah dünya gözü ile görüşmek nasip olur .

Sosyal hayat bende sıfır . Kırmızı odayı izlemek dışında kendime ayırdığım bir zamanım yok yazık bana
Üç aylar geldi oruç tutuyorum evel yıl ramazanda doğdu kızım. Bir ay borcum vardı inşallah bitecek az kaldı. Ramazana borçsuz girerim inşallah . Hafifliyorum tuttukça.
Tahminin doğru. Kafa biriyim. Aman insan rahat oldukça kendini daha güzel ifade ediyor. Birde şu hadisi şerif çok hoşuma gidiyor. Mümin kimse hemen kaynaşılan sıcak kimsedir. Allahım kalben yaşamayı nasip etsin ...

Bende ingilizce A1 A2 sertifika aldım . Çook tembellik ettim üstüne düşseydim ilerlemiş olurdum ne güzel.
Valla bi ben küsmemişim size. Nasıl bir kendinden geçmekse sen düşün.

Allah kabul etsin Maşallah
kırmızı odaya koptum herkes aynı çekirdek çay tv tek aktivite geçecek inşallah bu günler
Heeee bu arada bende kilo verdim 5 kilo gitti tekrar 2 kilosunu aldım
Yazın ara ara öptüm hepinizi

Canım ben ilk başta dedim ki 5 veya 6 aylık olana kadar kvdye söylemeyelim. Eşim ile ben istedikten sonra aslında kimseye laf düşmez ama kırmak yada kırılmak istemedim neyse çocuklara ve eşime tenbih ettim sakın söylemeyin diye 2 ay bitmek üzere iken kvdlere gittik ben odada namaz kılıyorum oğlum diyorki babaanne sana birşey söylemek istiyorum ama çok(oğlum babanneye çok düşkün sürekli yalvarıyor anne ne olur babaanneme söyleyelim birsey demez derse ben kızarım filan filan) kvdem diyor ki söyle oğlum seni dinliyorum oğlumda söylersem annem bana kızar korkuyorum ama sana söylemeyi çok istiyorum neyse dedi konuyu kapatti ben duydum içeriden. Kvdem bir lafın üzerine düşmez asla birseyi uzatmaz kafaya takmaztaksaa bile kısa sürer.
Neyse yemek yiyoruz oğlum kulağıma fısıldıyor anne ne olur söyleyim kızarsa bende ona kızarım kardeşim laf söyleme derim diyor eşim gözüme bakıyor
Kayinbabam yemeğini yedi namaz için içeri gitti o yoktu yanımızda
Ayyyy söyle yaaa dedim öyle sevindi ki gerçekten mi gerçekten mi diyor evet diyorum anne söylüyorum bak diyor gülüyor eşimde bana bakıp gülüyor kvddem duymadı bile bizi kendi halinde
Oğlum söyledi kvdem oğlum benimle dalga geçme diyor oğlum vallahi babanne gerçek diyor kvdde oğlum başka şakalar yap diye bağırıyor hem gülüyor
Kız bu ne diyor gülüyor
Bende Allahım kadın duydu kafayi yedi gülüyor diyorum neyse devreye eşim girdi anne doğru söylüyor hamile dedi kvdem Ayyyy beni deli etmeyin diye bir çığlık attı arkasından yine gülüyor Tövbe Yarabbim
Kız doğruyu söyle benimle kafa bulmayın dedi bana yemin ettirdi bende doğru diye yemin ettim o zaman inandı
Ben şok şok şok kvdecigim sevindi
2 çocuğum var ikisinde de öğrenince söylemediği laf kalmamıştı 2. 3. Neyse ilkinde de surat asıp çalışıyorsun ne yapacaksın diye söylenip duran kadın hayırlı uğurlu olsun kızım dedi
Sonra çay içiyoruz ikimiz mutfakta oturuyoruz kızım bak gör senin oğlun olur dedi isim bulmaya çalışıyor (hep dua ettim hamile kalmadan önce de Allahım ne olur hamileligim süresince bana kimse laf söyleyip dil uzatmasın diye) kesinlikle dedim ki Rabbim dualarıma icabet etti şükürler olsun
İşte böyle oldu eşim de çok şaşırdı bende öyle biraz uzun oldu hakkını helal et canım ama ayrıntısına kadar yazmak istedim

Canommm bende senin anneligine hayranım maşallah başka birisi olsa hemen yıkılır millet 1 çocuktan sonra tövbe ediyor helal olsun etrafımda çok insan var
Ben kendimde o gücü bulmasam hazır hissetmesem 3.bebegi istemezdim çok relaxım binlerce kez şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum oğluşumu öpüp koklayacagim günü bekliyorum teyzesi İnslah canım Rabbim nasip ederde dünya gözüyle görürüz birbirimizi

Kız ne helalliği yerim seni ne tatlı anlatmışsın
Yeminle ordaymışım gibi hissettim
Çok tatlısınız çoook Allahım bozmasın ailenizi huzurunuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…