Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba benimde sormak isedigim bi soru var adet sonrasindan bir sonraki adete kadar olan surede yani ovulasyon donemi iliskiye girilen gunler vs herhangi bi ilac kullanirken dikkat edyomusunuz yoksa dollenme olablir dusuncesiyle kullanmiyomusunuz yani agri keisci alerji kas gevsetici grip vs gibi gundelik ilaclar

Canoom ne zaman peşinden gelmeye kalksam yarı yolda kaldım ocak ayındaki sonuçtan sonra dahada garip hissettim tam saldım artık derken haberi aldık ertesi gün hüsran
He çok üzülmedim ama bu nedir arkadaş oldum 😄
Ve hala korunmamamız 😁
Bizimkinin işine geldi stres yok aman hamile kalacaksın derdide yok iyiymiş böyle diyor
Dedim korunsan mı acaba Zaten ayda yılda bir olur bırak rahat takılalım diyor deli ya 😂
yani saldım çayıra mevlam kayıra ama inan ne bir beklenti ne bir takip ne istek ne istememek nötr herşey 😛
Kız seneye bir tanede kız patlat senİn kızın hevesi yarım kaldı kıyamam ben ona 😚
Aslında haklısın hahhh oldu de sonrası malum 🥴
Takip et et nereye kadar en sonunda verdin Tabiki başka şeylere 🤷‍♀️
1 tane daha evladın olacaksa bunun önüne kimse geçemez Allah bilir
Ama kayinvaliden dua tesbihler filan çekmiştir belkide 😜şaka şaka canom
Kız Allah olmayanlara versin bacım ne patlatması zaten 2 sini bir büyüttüm zor oldu bu oğluşumu doya doya büyütüyüm istiyorum Allahın izniyle
Doğru söylüyorsun kız isteği çok fazlaydı ama inan şimdi hiç kalmadı iyiki de oğlum oluyor diyorum yeterki sağlıklı olsun 🤲

Kuzum hakkımızda en hayırlısı olsun
Rabbim şimdiye kadar ne hayal kurduysam bir bir yarattı nasip etti bana. İnşallah bu hayalimde nasip olur inanıyorum. Eşim için du ediyorum inşallah oda kararını değiştirir. Sen nasılsın hazırlıklara başladınmı ufaktan.
Erkekler sıkıntıya gelemiyor 🥴Rabbim nasip ederse eşinin kararıda değişir emin ol 🤲
Evet kuzum 2 gün oldu beşiğini aldık neredeyse herşey tamam yavaş yavaş hallettik eksikleri sadece yıkama ütüleme kaldı ayyy nasıl gözüme büyüyor anlatamam ne zaman başlarım bilmiyorum
Yardım edecek kimsede yok
Herkes çalışıyor malesef
Artık yavaş yavaş yaparım

N Nazlim0634 aynen valla hayırlısı
Benim kv pek tesbihli mesbihli kadın değildir değişik bir tiptir o yüzlende anlaşamayız😒
Sağlıklı olsun sağsağlim kucakla gerisi hiç
Ayy allah yardımcın olsun cano tek zor olacak Ama yavaş yavaş halledersin 😘

Kizlar merhaba benimde sormak isedigim bi soru var adet sonrasindan bir sonraki adete kadar olan surede yani ovulasyon donemi iliskiye girilen gunler vs herhangi bi ilac kullanirken dikkat edyomusunuz yoksa dollenme olablir dusuncesiyle kullanmiyomusunuz yani agri keisci alerji kas gevsetici grip vs gibi gundelik ilaclar
İlaç olmasını engelliyor denendi onaylandı 😄
Gribal enfeksiyonlar bile etkiliyormuş idrar yolu enfeksiyonu falan falan..
Ama tabi takdir ilahi bellide olmaz

N neyb En son Saliha erdimin eşimi anlıyorum kitabına başladım ,o ara eşim beni çok sinir etti bende bıraktım okumayı. O okusun ben hep okuyorum bişey değişmiyor dedim valla.
Günlük cüzlerimi okuyorum. Hazır sevaplar katlanırken üç aylarda boş durmim dedim. Açıktan lise bitmek üzere sonra ne yaparım bilmiyorum ama hayallerim var ♡♡♡

Yaz gelsede üç çocukla bahçelere aksam diyorum. Tiril tiril elbiseler giyeriz bu kiloda bile ne varmış kız fıstık gibiyiz.

Gel gelelim kv mevzusuna., sen sevmediğine göre elbet yapmıştır bi naneler. Yoksa niye sevmeyesin. Rabbim korusun görünen görünmeyen bütün musibetlerden.

N Nazlim0634 kolay canım. Sağlıkla hepsini halledersin inşallah.

N neyb En son Saliha erdimin eşimi anlıyorum kitabına başladım ,o ara eşim beni çok sinir etti bende bıraktım okumayı. O okusun ben hep okuyorum bişey değişmiyor dedim valla.
Günlük cüzlerimi okuyorum. Hazır sevaplar katlanırken üç aylarda boş durmim dedim. Açıktan lise bitmek üzere sonra ne yaparım bilmiyorum ama hayallerim var ♡♡♡

Yaz gelsede üç çocukla bahçelere aksam diyorum. Tiril tiril elbiseler giyeriz bu kiloda bile ne varmış kız fıstık gibiyiz.

Gel gelelim kv mevzusuna., sen sevmediğine göre elbet yapmıştır bi naneler. Yoksa niye sevmeyesin. Rabbim korusun görünen görünmeyen bütün musibetlerden.

N Nazlim0634 kolay canım. Sağlıkla hepsini halledersin inşallah.
Ahaha dimi azcıkta kocalar kendini geliştirsin😄
Sende faalmişsin lise bitince üniylr devam et bence
Dimi kız bizde şişko elbisesi giyeriz😛
Kaynana konusunu açmak dahi istemiyorum sevmedim sevmiyorum sevmiycem Allahtan korkmaz kuldan utanmaz kimseyi sevemem ben burayı kaynana topiğine çevirmeyim Şimdi😂

Ahaha dimi azcıkta kocalar kendini geliştirsin😄
Sende faalmişsin lise bitince üniylr devam et bence
Dimi kız bizde şişko elbisesi giyeriz😛
Kaynana konusunu açmak dahi istemiyorum sevmedim sevmiyorum sevmiycem Allahtan korkmaz kuldan utanmaz kimseyi sevemem ben burayı kaynana topiğine çevirmeyim Şimdi😂
Üniversite için amin amin diyelim ♥︎♥︎♥︎
Şişko değiliz ama azıcık göbüş çıkıyor oda çok yiyince. Sen iki doğum ben üç. 60 kg 59 kg fazlamı ama aşkolsunnnnnm:KK70:

Üniversite için amin amin diyelim ♥︎♥︎♥︎
Şişko değiliz ama azıcık göbüş çıkıyor oda çok yiyince. Sen iki doğum ben üç. 60 kg 59 kg fazlamı ama aşkolsunnnnnm:KK70:
Sen göbekten mi ben basenDen alıyorum😏
Göbek yoktur bende ama basen iç bacak popo oraların dışında her yer kuru 😂
55 olmak istiyorum inşallah amin amiiiin😛

Sen göbekten mi ben basenDen alıyorum😏
Göbek yoktur bende ama basen iç bacak popo oraların dışında her yer kuru 😂
55 olmak istiyorum inşallah amin amiiiin😛
Amin o zaman . Ben bebeğimi sütten kesmeye başladım. Banada kolay gelsin amin Allahım amin .

Kızlar nasılsınız N neyb N Nazlim0634 ben covid oldum bir yıl sonunda uğradı bizede namıssız.
Ayyy canım üzüldüm kuzum yaaa 😔
Eşinden mi geçti sana nasıl oldu yoksa covitli birisiyle temas mı ettin?
Çocuklar iyimi?
Canım benim inşallah ağrın sızın çok yoktur olmazda en hafif şekilde atlatırsın inşallah 🤲🤲
Mutlaka haber et canım aklım sende kalır 😔

Kzılar artık korkmaya başlamıştık. Apartmanda çoktu sonunda aldık bizde.Bende başladı. Eşim kızlarım hepimiz olduk. Oğlum maşallah iyi.
Çok ağır ağrılarımız oldu 4 gün 5.gün tad koku kaybı. Şimdi ağır grip gibiyiz. Eşim ve kızlarda ishal Bende yoğun mide bulantısı. Ramazana girdik elhamdülillah. İnşallah kısa zamanda bütün hastalara şifa 🤲

Kzılar artık korkmaya başlamıştık. Apartmanda çoktu sonunda aldık bizde.Bende başladı. Eşim kızlarım hepimiz olduk. Oğlum maşallah iyi.
Çok ağır ağrılarımız oldu 4 gün 5.gün tad koku kaybı. Şimdi ağır grip gibiyiz. Eşim ve kızlarda ishal Bende yoğun mide bulantısı. Ramazana girdik elhamdülillah. İnşallah kısa zamanda bütün hastalara şifa 🤲
Ay canım ya tektar çok geçmiş olsun bakalım biz ne zaman olcaz diye bekliyorum resmen kaçacak gibi değil 🙄

Kaçtık Kaçtık yoksa geliyor. Ne kadar dikkat o kadar koruma. Aman deyim dikkat. Maskesiz asla. Evlere asla. Ne diyeyim ya Allah korusun.
Canım benim nasılsınız atlatabildiniz 😔İnşallah ağrılı olmamıştır 🤲
Bizlerde tedbirleri elden bırakmamaya özen gösteriyoruz ama yaşanacaksa artık Rabbim biliyor
Eşim dışarıda bütün gün çalışıyor dünya kadar insanla karşılaşıyor arkadaş ortamı dersen🤷‍♀️

Canım benim nasılsınız atlatabildiniz 😔İnşallah ağrılı olmamıştır 🤲
Bizlerde tedbirleri elden bırakmamaya özen gösteriyoruz ama yaşanacaksa artık Rabbim biliyor
Eşim dışarıda bütün gün çalışıyor dünya kadar insanla karşılaşıyor arkadaş ortamı dersen🤷‍♀️
Kızzz sen 33 haftalıkmı oldun maşallah. Rabbim korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Elhamdülillah atlattık bizde. Kolay değildi hala etkileri var az az. Sizler nasılsınız N neyb Hanım nasılsınız bakem.

Kızzz sen 33 haftalıkmı oldun maşallah. Rabbim korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Elhamdülillah atlattık bizde. Kolay değildi hala etkileri var az az. Sizler nasılsınız N neyb Hanım nasılsınız bakem.
Aminnn kuzum amin. Aynen 33 haftalık olduk 🤩
Zaman su gibi akıp gidiyor ☺️Daha dün gibi hatırlıyorum size hamileyim diye yazdığımı 🥰
Doğum haziran 14 görünüyor daha erken mi olur geçmi Allah biliyor
Atlatmanıza çok sevindim Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Seni ve çocukları öpüyorum canım

karapisso karapisso canım benim geçmiş gitmiş olsun ğnşallah iyiyiz diyelim iyi olalım
Hergünümüz aynı anlatacak bir şeyler bulamamak ne can sıkıcı
N Nazlim0634 canımm yaaa büyüttün maşallah kavuşmaya az kaldı hadi bakalım allah kolaylık versin
Ben sadehayatt06 sadehayatt06 ı merak ediyorum hiç yazmadı buraya ğnşallah herşey yolundadır doğum yaptımı acaba ne zamandı onun
Öpüyorum hepinizi canlarım benimmm😍

X