- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.581
Çok geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli kendine dikkat etSanki kız yaaa
Dediğin gibi ne fark ederki canom kızda var oğlanda
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Ben iyiyim diyim iyi olayım çenem kaydı çene cerrahı filmler antibiyotikler takılıyom bu ayda gitti kız var bundada hayır
Valla özellikle korunmam gerek diye düşünmeme gerek yok bu halde iş çıkmaz zatenÇok geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli kendine dikkat et
Antibiyotik kullanınca korunmak zorundasın olsun önünüzdeki maçlara bakarsınız elbet olurgelir senin meleginde inşallah
Demek kız diyorsun nasıl mutlu oldum anlatamam
Hadi bol şans kalabalık kalabalık ailelere inşallahMerhaba hamile olan bayanlar bebeklerinizi sağlıkla alın inşallah kucagınıza
Bebek bekleyenlerde inşallah tez vakitte alırız güzel haberlerimizi
Benim sorum şu İLK HAMİLELİĞİNİZLE İKİNCİ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ AYNIMIYDI DEĞİLSE NASILDI ACABA belirtileriniz nelerdi ? Cevaplarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim canım İnşallahHadi bol şans kalabalık kalabalık ailelere inşallah
Ayy bende kız hissettimÇok geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli kendine dikkat et
Antibiyotik kullanınca korunmak zorundasın olsun önünüzdeki maçlara bakarsınız elbet olurgelir senin meleginde inşallah
Demek kız diyorsun nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek sende kız hissettin canımsınızAyy bende kız hissettim
Allah size bağışlasın...Konuyu söyle genel bi okudum allah hepinize gönlünüzden gecenı versın inşallahiki kızım var benımde üçüncüye cesaretim yok şimdilik oyle okuyorum buraları
Oh oh keyfin bol olsun canım benimKzılar herkesler iyimi? Ben iyiyim elhamdülillah. Kendime çocuklarım uyurken kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. Genel olarak hayat güzel gidiyor. Kızım 20 aylık oldu. Artık hayata karıştı. Bağımız kuvvetli oldukça daha rahat birbebek oldu. Allah sizlerede nasip etsin. N neyb N Nazlim0634 S sadehayat77
Nee güzel maşallah .Bizlerde iyiyiz çok şükür. Çocukların evde canlı dersi yoruyor biraz onun haricinde herşey yolunda.Kzılar herkesler iyimi? Ben iyiyim elhamdülillah. Kendime çocuklarım uyurken kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. Genel olarak hayat güzel gidiyor. Kızım 20 aylık oldu. Artık hayata karıştı. Bağımız kuvvetli oldukça daha rahat birbebek oldu. Allah sizlerede nasip etsin. N neyb N Nazlim0634 S sadehayat77
Seninde keyfin bol olsun . Nasılsın pekiiiiiiOh oh keyfin bol olsun canım benim
Canlı ders canımızı aldı o kadar sıkıntılıNee güzel maşallah .Bizlerde iyiyiz çok şükür. Çocukların evde canlı dersi yoruyor biraz onun haricinde herşey yolunda.
Vallahi canım artık benim yavrucak mı göstermedi doktor mu öyle dedi bilemeyeceğimCanlı ders canımızı aldı o kadar sıkıntılı
Bu arada bebeğin göstermedi ya sankim kızdır :)
Hala mı öğrenemedin ya 17.hafta olmuş, 11.haftamda doktor tahmin etmişti ama kesin değil demişti ama doğru tahmin etmiş, detaylıda da gördük bizVallahi canım artık benim yavrucak mı göstermedi doktor mu öyle dedi bilemeyeceğim
Devlete gidiyorum geçen arkadaşla konuştum devlette söylemiyorlar bana da söylemediler o haftalarda sorarsan göstermiyor diyor geciştiriyor dedi
Bende acaba mı dedim
Şükürler olsun iyiyiz canımSeninde keyfin bol olsun . Nasılsın pekiiiiii
Hala belirsiz mi kuzum cinsiyetDemek sende kız hissettin canımsınızNe yalan söyleyim gönlümden kız geçiyor Bekledikçe daha bi hevesim arttı herkes kızın olacak deyince Sağlıklı olsun
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sen nasılsın canım çocuklar iyimi
Bulantilarin bitmiştir artık çok şükür ben iyiyim hatta iştahım açılmaya başladı ama hiç kilo almamışım ama zaten kilo var onunda etkisi olabilir
Ayy maşallah büyüdü kuzum yaa biz tanıştığımızda kızın da minikti Allah daha da iyi etsin cnm biz de iyiyiz şükür biraz daraldık işteKzılar herkesler iyimi? Ben iyiyim elhamdülillah. Kendime çocuklarım uyurken kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. Genel olarak hayat güzel gidiyor. Kızım 20 aylık oldu. Artık hayata karıştı. Bağımız kuvvetli oldukça daha rahat birbebek oldu. Allah sizlerede nasip etsin. N neyb N Nazlim0634 S sadehayat77