Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli kendine dikkat et
Antibiyotik kullanınca korunmak zorundasın olsun önünüzdeki maçlara bakarsınız elbet olur gelir senin meleginde inşallah
Demek kız diyorsun nasıl mutlu oldum anlatamam

Valla özellikle korunmam gerek diye düşünmeme gerek yok bu halde iş çıkmaz zaten
Ayyy bilmemki kız olacak gibi yeriim

Hadi bol şans kalabalık kalabalık ailelere inşallah

Kızlar merhaba uzun zamandır topiğe uğramadığımı fark ettim Herkes iyidir umarım Yolu yariladik sayılır 20.haftadayim Gerçi bizim ufaklikla zaman o kadar hızlı geçiyor ki hamile olduğumu unutuyorum neredeyse Tabi bulantılarım hala tam bitmedi

Konuyu söyle genel bi okudum allah hepinize gönlünüzden gecenı versın inşallah iki kızım var benımde üçüncüye cesaretim yok şimdilik oyle okuyorum buraları

Ayy bende kız hissettim
Demek sende kız hissettin canımsınız Ne yalan söyleyim gönlümden kız geçiyor Bekledikçe daha bi hevesim arttı herkes kızın olacak deyince Sağlıklı olsun
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sen nasılsın canım çocuklar iyimi
Bulantilarin bitmiştir artık çok şükür ben iyiyim hatta iştahım açılmaya başladı ama hiç kilo almamışım ama zaten kilo var onunda etkisi olabilir

Kzılar herkesler iyimi? Ben iyiyim elhamdülillah. Kendime çocuklarım uyurken kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. Genel olarak hayat güzel gidiyor. Kızım 20 aylık oldu. Artık hayata karıştı. Bağımız kuvvetli oldukça daha rahat birbebek oldu. Allah sizlerede nasip etsin. N neyb N Nazlim0634 S sadehayat77

Oh oh keyfin bol olsun canım benim

Nee güzel maşallah .Bizlerde iyiyiz çok şükür. Çocukların evde canlı dersi yoruyor biraz onun haricinde herşey yolunda.

Canlı ders canımızı aldı o kadar sıkıntılı
Bu arada bebeğin göstermedi ya sankim kızdır :)
Vallahi canım artık benim yavrucak mı göstermedi doktor mu öyle dedi bilemeyeceğim
Devlete gidiyorum geçen arkadaşla konuştum devlette söylemiyorlar bana da söylemediler o haftalarda sorarsan göstermiyor diyor geciştiriyor dedi
Bende acaba mı dedim

Hala mı öğrenemedin ya 17.hafta olmuş, 11.haftamda doktor tahmin etmişti ama kesin değil demişti ama doğru tahmin etmiş, detaylıda da gördük biz neyse olsun sağlıklı olsun da canım detaylıda öğrenirsin kesin olarak

Hala belirsiz mi kuzum cinsiyet amaan bizimki de merak işte sağlıklı olsunlar da inşallah nasıl olsa öğrenilir. Çocuklar da bende cok bunaldık açıkcası evde otur otur. İyiyiz ama şükür insallah bir an önce normale döneriz artık. Bulantılarım eskisi gibi değil tabiki canım azaldı ama tam geçmedi yemek yiyince başlıyor kiloyu falan dert etme hiç nasıl olsa verilir
Ayy maşallah büyüdü kuzum yaa biz tanıştığımızda kızın da minikti Allah daha da iyi etsin cnm biz de iyiyiz şükür biraz daraldık işte

Slm kızlar; 2 normal doğum yapıp , birinde zorluğunu, ikimcisinde kolaylığını gören var mı? Ayrıntılı anlatıp insanları etkilemeyelim. Eğer kolay geçtiyse yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…