Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala belirsiz mi kuzum cinsiyet 🥰 amaan bizimki de merak işte sağlıklı olsunlar da inşallah nasıl olsa öğrenilir. Çocuklar da bende cok bunaldık açıkcası evde otur otur. İyiyiz ama şükür insallah bir an önce normale döneriz artık. Bulantılarım eskisi gibi değil tabiki canım azaldı ama tam geçmedi yemek yiyince başlıyor 😬 kiloyu falan dert etme hiç nasıl olsa verilir 😅

Ayy maşallah büyüdü kuzum yaa biz tanıştığımızda kızın da minikti Allah daha da iyi etsin cnm biz de iyiyiz şükür biraz daraldık işte 😬🙃
Canım biz özele gidip öğrendik cinsiyeti ☺Oğluşum olacak inşallah ♥️ sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲
Kız hissetmiştim hep belki de öyle istediğim için hissettim kızıma kız kardeş yoldaş olsun çok istedim Allah biliyor.
Ama hep sağlıklı olsun hakkımızda ne hayırlısı ise onu ver diye çok dua ettim
Elhamdürillah kızım da var oğlum var 😄
Bir oğluş daha geliyor sağlıklı ne kadar şükür etsem az

Canım biz özele gidip öğrendik cinsiyeti ☺Oğluşum olacak inşallah ♥️ sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲
Kız hissetmiştim hep belki de öyle istediğim için hissettim kızıma kız kardeş yoldaş olsun çok istedim Allah biliyor.
Ama hep sağlıklı olsun hakkımızda ne hayırlısı ise onu ver diye çok dua ettim
Elhamdürillah kızım da var oğlum var 😄
Bir oğluş daha geliyor sağlıklı ne kadar şükür etsem az
Aaaa şaşırdım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunda yerim o oğlanı😘
İki oğlan iki gelin demek öyle düşün 😬😂

Şükürler olsun iyiyiz canım
Çoluk çocuk ev iş eş
Sen nasılsın bakalım

Aaaa şaşırdım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunda yerim o oğlanı😘
İki oğlan iki gelin demek öyle düşün 😬😂
Canom Allah razı olsun😘Sen nasılsın iyimisin yavruların nasıl öpüyorum sizi 😘
Kız gelinler aklıma hiç gelmedi yaa 😱
Hakikaten 2 gelinim olacak Allah'ın izniyle
Erkek olduğunu duyunca Oğlum çok sevindi oleyyyy diye bağırdı 😅kızım hayır yaaa diyerek içini çeke çeke ağladı
Kızım ismini bile koymuştu Allah biliyor içimden çok kız geçirdim☺ erkek dedi üzülmedim bol bol şükür ettim doktor herşeyi normal sağlıklı dedi dünyalar benim oldu Önemli olanda o zaten .

Slm kızlar; 2 normal doğum yapıp , birinde zorluğunu, ikimcisinde kolaylığını gören var mı? Ayrıntılı anlatıp insanları etkilemeyelim. Eğer kolay geçtiyse yazarsanız sevinirim
İlki zordu, ikinci ne olduğunu anlamadan kontrole diye gittiğimde doğurdum ertesi gün eve geldim

Canom Allah razı olsun😘Sen nasılsın iyimisin yavruların nasıl öpüyorum sizi 😘
Kız gelinler aklıma hiç gelmedi yaa 😱
Hakikaten 2 gelinim olacak Allah'ın izniyle
Erkek olduğunu duyunca Oğlum çok sevindi oleyyyy diye bağırdı 😅kızım hayır yaaa diyerek içini çeke çeke ağladı
Kızım ismini bile koymuştu Allah biliyor içimden çok kız geçirdim☺ erkek dedi üzülmedim bol bol şükür ettim doktor herşeyi normal sağlıklı dedi dünyalar benim oldu Önemli olanda o zaten .
Şükür valla iyiler kudurmaca😃
evde delirdiler artık zapdedemiyorum😝
Ya ben onu yerim kız kardeş güzel olurdu haklı ağlamakta kıyamam😁
ne yalan söyleyim senin yerinde olsam bende kızımla beraber hafif iç Çekerdim çok tatlı niyetlerde Kız istiyor insan çünkü..
ama hayırlısı inşallah
herşeyin güzel bir tarafı var
İlerde aslan gibi Oğlanların olacak arkada 🤩

Şükür valla iyiler kudurmaca😃
evde delirdiler artık zapdedemiyorum😝
Ya ben onu yerim kız kardeş güzel olurdu haklı ağlamakta kıyamam😁
ne yalan söyleyim senin yerinde olsam bende kızımla beraber hafif iç Çekerdim çok tatlı niyetlerde Kız istiyor insan çünkü..
ama hayırlısı inşallah
herşeyin güzel bir tarafı var
İlerde aslan gibi Oğlanların olacak arkada 🤩
Canomm kızıma hamile iken yaşadığım belirtileri yaşayınca kesin kız dedim
Ama illede kız olsun demedim hep hakkımda hayırlısı diye dua ettim
Aslında çok dile getirmesem de bende bir iç çekmedim diyemem
Eşim ,annem ,erkek olduğu için sevindiler bende seviniyorum oğluşum diye seviyorum 😍
Eşim cinsiyeti öğrenince ertesi gün hastane çıkışı ,çanta almış gelmiş 😁
1ay önce emzik almıştı ikili biri mavi biri beyaz neden bu renk aldın dedim cinsiyeti belli değil ki dedim bak gör oğlumuz olacak demişti en başından kesin erkek diyordu .En önemlisi sağlıklı, hayırlı evlat, merhametli,olması
Rabbim bana kız evladı da verdi şükürler olsun bir görsen o kadar tatlı mı tatlı kızım var☺ kendini zorla sevdiriyor akıllı uslu binkere maşallah
Eşimde öyle diyor sen ondan etkileniyorsun
Oğlum kızıma göre daha inat birşeyi üç beş kere söyletmeden yapmaz bebekliği çok zordu sabahlara kadar oturduk ahhh oğluşum ahhhhhh Allah yokluğunu göstermesin ama zor oğluşum ablası ☺☺

Canomm kızıma hamile iken yaşadığım belirtileri yaşayınca kesin kız dedim
Ama illede kız olsun demedim hep hakkımda hayırlısı diye dua ettim
Aslında çok dile getirmesem de bende bir iç çekmedim diyemem
Eşim ,annem ,erkek olduğu için sevindiler bende seviniyorum oğluşum diye seviyorum 😍
Eşim cinsiyeti öğrenince ertesi gün hastane çıkışı ,çanta almış gelmiş 😁
1ay önce emzik almıştı ikili biri mavi biri beyaz neden bu renk aldın dedim cinsiyeti belli değil ki dedim bak gör oğlumuz olacak demişti en başından kesin erkek diyordu .En önemlisi sağlıklı, hayırlı evlat, merhametli,olması
Rabbim bana kız evladı da verdi şükürler olsun bir görsen o kadar tatlı mı tatlı kızım var☺ kendini zorla sevdiriyor akıllı uslu binkere maşallah
Eşimde öyle diyor sen ondan etkileniyorsun
Oğlum kızıma göre daha inat birşeyi üç beş kere söyletmeden yapmaz bebekliği çok zordu sabahlara kadar oturduk ahhh oğluşum ahhhhhh Allah yokluğunu göstermesin ama zor oğluşum ablası ☺☺
Eşine koptum aynı benimki ya 😀
Erkek çocukları Zor olduğu için hep kız istiyoruz sanırım😛
Aynen canoom sağlıklı olsunda gerisi hiç
doğduğu an kucağına aldığında aklına bile gelmeyecek şu konuştuğumuz hiç bişey 🥰😘

N Nazlim0634 demek erkek geliyor maşallah. Kız banada erkek demişti doktorum. Senğn gibi düşündüm kız olayındı iyiydi dedim. Sonra gittim kız dedi dünyalar benim oldu. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Darısı N neyb bacıma olsun. Canım iyiyim ben 3 kg verdim bıraktım artık. Devam etmek istemedim. İlerde inşallah
Daha fit oluruZ 🤣🤣🤣

Eşine koptum aynı benimki ya 😀
Erkek çocukları Zor olduğu için hep kız istiyoruz sanırım😛
Aynen canoom sağlıklı olsunda gerisi hiç
doğduğu an kucağına aldığında aklına bile gelmeyecek şu konuştuğumuz hiç bişey 🥰😘
Kucağıma sağlıkla bir alayım kokusunu içime bir çekeyim
Rabbim sağlıkla sanada nasip eder inşlalh hayırlısıyla 😘😘

N Nazlim0634 demek erkek geliyor maşallah. Kız banada erkek demişti doktorum. Senğn gibi düşündüm kız olayındı iyiydi dedim. Sonra gittim kız dedi dünyalar benim oldu. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Darısı N neyb bacıma olsun. Canım iyiyim ben 3 kg verdim bıraktım artık. Devam etmek istemedim. İlerde inşallah
Daha fit oluruZ 🤣🤣🤣
Canımsın yaaa 😘sana kaç haftalık olduğunda demişti erkek diye
Arkadaşıma da erkek dediler kızı oldu 😍😍
10 şubatta ayrıntılı ultrasyona randevum var o zaman iyice soracağım inşlalh
Ama doktor cinsiyeti söylemeden gördüm pipiyi🙊

Daha fit oluruZ 🤣🤣🤣
Vaaay 3 kilo heee süpeersin ama ben veremiyorum yaa 15 tatilde oruç tutcam hem borçları ödiycem hemde midemi dinlendircem kontrol altına almam şart
Hiç aklıma gelmezdi zayıflamak isteyeceğim 😟

Ne güzel yaa darısı başıma. Sizce neden ikinci kolay oluyor mesela?
Amin ins. Açılma daha hızlı oldu, 5-6 cm e kadar ağrı değil hissettiğim kasılmaydı, 7 cm açıklıktan 10 cm açıklığa gelmem 10-15 dk mı aldı. Yani aktif doğum süresi çok kısaydı...

Daha fit oluruZ 🤣🤣🤣
Canım nasılsın iyimisin çocukların nasıl insalah yaramaz bir durum yoktur. Kimse uğramıyor artık buralara 🤔 Herkes unuttu birbirini 😔Biz oğluşumla 6.ayımıza girdik ablası.Eşim ameliyat oldu 2 aydır evde safra kesesini aldılar çok şükür iyi.Bizde durumlar böyle evdeyiz çocuklarla uğraşıyorum ev işi yemek derken gün bitiyor .Sade hayat 2 aydır yok merak ettim inşllah kötü bir durum yoktur .Neyb desen öyle ondan da ses çıkmıyor.

Merhaba kızlar bacılar nasılsınız? bende çoook uzun süre ara verdim buralara.. kendimi toparlamam uzun zaman aldı :KK43: ister istemez hala etkisi var tekrar hamile de kalamadım.. nasip bakalım..

N Nazlim0634 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah😊

Merhaba kızlar bacılar nasılsınız? bende çoook uzun süre ara verdim buralara.. kendimi toparlamam uzun zaman aldı :KK43: ister istemez hala etkisi var tekrar hamile de kalamadım.. nasip bakalım..

Ayyy Canım benim nasıl sevindim mesajına 🥰 sen aklımdaydın ne yaptı acaba diye düşünüyordum tekrar hamile kaldımı ne durumda acaba diyordum .Rabbim en kısa zamanda tekrar hamileliği tatdırsın inşllah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Diğer kızlardan haber yok canım uğramıyorlar bende üzülüyorum😔Merakta ettim birden kestiler yazışmayı malûm korona var Allah esirgesin ama üzüldüm en azından bisey söyleyip yazmayabilirlerdi ☹

Kızlar hep aklımdasınız inanın seviyorum ben sizi
ayrı yeriniz
en başından beri bunları yazarkende son derece samimiydim🥰
En son ben yazdım gruba ara ara baktım kimse bişey yazmayınca artık herkes vazgeçti heralde dedim girmedim bile buraya
zaten takip ettiğim tek gruptu
N Nazlim0634 canım çok geçmiş olsun
Oğlumuzu büyütmüşsün bileeee ayy annesii ya doğduğunda mıncır yerimee
sadehayatt06 sadehayatt06 canım sen nasılsın sende bir ses ver
karapisso karapisso hellooo beybisiii sende ses ver bakalım
Bana gelince 😬 hamile kaldım iyi bir değerle
bu sefer kimyasal değil dedik oldu dedik öğrendikten bir gün sonra kanama başladı buraya yazmama bile gerek kalmadı durumlar bu yani
yaşımdan dolayı sanırım tutunamama oldu şu süreçte kaç defa üst üste pozitif ama negatif sonuç aldım sayamadım bile 😂
onun dışında Çol çocuk ev iş eş takılmaca bebek meselesinide artık hiç takip etmiyorum Hatta unuttum ve istek kalmadı şuan planlarım çok başka
varmış bir hayır
HepiniZi öpüyorum özlemle 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Üzülme canım herşeyin hayırlısı allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar hep aklımdasınız inanın seviyorum ben sizi
ayrı yeriniz
en başından beri bunları yazarkende son derece samimiydim🥰
En son ben yazdım gruba ara ara baktım kimse bişey yazmayınca artık herkes vazgeçti heralde dedim girmedim bile buraya
zaten takip ettiğim tek gruptu
N Nazlim0634 canım çok geçmiş olsun
Oğlumuzu büyütmüşsün bileeee ayy annesii ya doğduğunda mıncır yerimee
sadehayatt06 sadehayatt06 canım sen nasılsın sende bir ses ver
karapisso karapisso hellooo beybisiii sende ses ver bakalım
Bana gelince 😬 hamile kaldım iyi bir değerle
bu sefer kimyasal değil dedik oldu dedik öğrendikten bir gün sonra kanama başladı buraya yazmama bile gerek kalmadı durumlar bu yani
yaşımdan dolayı sanırım tutunamama oldu şu süreçte kaç defa üst üste pozitif ama negatif sonuç aldım sayamadım bile 😂
onun dışında Çol çocuk ev iş eş takılmaca bebek meselesinide artık hiç takip etmiyorum Hatta unuttum ve istek kalmadı şuan planlarım çok başka
varmış bir hayır
HepiniZi öpüyorum özlemle 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ben sürekli bakıyorum buraya ama baktım kimse uğramıyor üzüldüm açıkcası benim de tek takip ettiğim tek burası var
Buranın yeri sizin yeriniz ayrı bende
Birde son görülmelerinize baktım en son yazdıklarınızdan sonra birdaha girilmemiş görünüyordu 🤔
Benim aklıma geldin acaba hamile kaldı mı kalırsa buraya yazar mı diye düşündüm 🙂 Demek hiç hevesin kalmadi evet öyle oluyor İnsan birşeyi fazla düşününce heves filan kalmıyor
Senin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Biz hazırlıklara başladık 🤗doğum 14 haziran görünüyor
Yıkama ütüleme yapmadım başlıyacağım inşallah
Öyle tekmeliyor teyzesi pıt pıt 🥰
Herzaman dua ediyorum Rabbim isteyen kim varsa kucağını boş bırakmasın
Bende seni öpüyorum özlemle kucaklıyorum 😘😘

X