Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eskiden gömüyordum şimdi çok yiyemiyorum pişirmeyi de yemeyi de severim sonradan iştahım açılmazsa iyi olur sonradan vermesi zor oluyor
Demek sende kilolular kervanındas
Sorma kız valla önceden kilo almak için Gece yarım ekmek arasına tereyağ bal sürüp Yer yatardım
ilk doğuma kadar aşırı zayıftım 42 kiloyla evlendim git gide git gideeeer
ama hiç hayatımda bu kadar kilo almamıştım hamilelikler hariç
menepozamı giriyorum acaba

Kızlar dualarınızı bekliyorumDÜn gece sancı ve kasılmalar başldı, 2saat bekledim türlü şeyler denedim geçmedi,doktorumu aradık hemen çağırdı hastaneye, 5gibi gittik, erken doğum riski var dedi, bebek için ciğer geliştirici iğne, antibiyotik iğneler, serum falan derken sancılarım geçti çok şükür nstde de sancı çıkmadı, açılma da yokmuş çok şükür bebekde iyi çok şükür. Bi torba iğne ilaç yüklendik döndük inşallah bidaha yaşamam Bana bebeğime dua edin, çok yoruldum çok kasmışım kendimi bacaklarım dökülüyor resmen

Korkma rahat ol annesi . İnşallah zamanında kucağına alırsın . Atlatmışsunız elhamdülillah. Ama o zaman neler hissettin kim bilir. Geçti gitti şükür.kendine dikkat et üzülme bebeğinde etkilenir. Tekrar geçmiş olsun .

N neyb kızzss bende1.68.

62 leri gördüm ben. 3. bebeğime 58 ile hamile kaldım doğumda hemen sonra 60 oldum. Şimdilerde 60ım. Senin gibi 55 istiyorum aslında ideal kilomuz 58. Spor yapmaya çalışıyorum. Platese başlıyorum tam terliyorum kızım gelip emiyor çokçok komik bir durum. Fit olmak plates ile 3haftada mümkün. Günde 25 dk ile başladım bakalım uzu ve daim olur inşallah.

Çok şükür atlattık şimdilik inşallah tekrar yaşamayız, çok korktum hiç sorma canım sancılar düzenliydi, aynı doğum gibi çok korktum.Allaha şükür atlattık, günde 9 tane ilaç içiyorum dengem şaşıyor, amqn bebeğim iyi olsun da dengem şaşsın ne kibi sıkıntım yok ama sürekli yatıyorum, zaten çok bişe yapmıyordum artık hiçbişe yapmıyorumRabbim şifa versin inşallah dualarınızı eksik etmeyin, 36yı bi tamamlayabilse keşke

N Nazlim0634 sen kşloyu düşünme ama almamak için sağlıksız gıdalardan gece yemelerinden kaçın. Meyveyi gün içinde ye bol su tamamdır.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım ☺Bugün ikili testin sonucunu almak için gittim doktora belki cinsiyette öğrenirim diye Elhamdürillah test sonuçları iyi çıkmış doktor bebeğin sağlıklı dedi dünyalar benim oldu ☺Ama ultrasyonla bakmadı 10 gün sonra 3lü tarama için gel dedi .Aklıma bile gelmedi cinsiyet ne diye o kadar sevindim ki sağlıklı olsun kız erkek ne farkeder sağlıklı olsun

Kuzu alırsın sonra merak etme doğumdan sonra emzirince verirsin kız kilo düşünme hiç daha bebiş kendini göstermedimi merak ediyom
sadehayatt06 canom sen nasılsın kuzucuğumuz nasıl Bi ses ver bakem
Selam canım hayırlı cumalar olsun bu ara pek nete giremiyorum iyiyiz şükür sen nasılsın bakim iş güç bitti rahat rahat oturuyon mu
Cok geçmiş olsun canım inşallah son haftaya kadar tamamlarsınız sağlıkla kendine çok dikkat et üzme sakın kendini

Amin saol canım Yatıyorum artık sürekli, sabahtan öğleye kadar derslerim oluyor bitirir btrmez yatıyorum, hiç bişe yapmıyorum, eşim sağolsun hallediyor herşeyi. İğne,ilaç, fitil devam sürekli, inşallah sağlıcakla 36yı bi tamamlasak Senin nasıl gidiyor artık yazışamıyoruz çok fazla, herkes meşgul, çocuklar dersler falan derken gün bitiyor,Allah sağlık versin

Çarşamba günü randevum var canom 15+1 oluyoruz inşallah cinsiyeti öğrenirim öğrenmezsem vayyy halime evdekilerin kız erkek muhabbeti gün de 500 kere kız mı erkek mi diye soruyorlar
İsim konusunda sürekli ben bunu koyacağım sen bunu koyacaksın diyip duruyorlar çok heyecanlılar
En sonunda anlaştılar erkek olursa oğlum kız olursa kızım koyacakmış ismini
Siz ismine karar verdiniz mi

İnşallah canım tamamlarsın iyi ne güzel sağolsun eşin yardımcı olabiliyorsa. Az kalmış canım kavusmanıza
Ayy maşallah büyüdü kız belli oldu mu bugün . Ayy cok heyecanlı haftalar bunlar biz isim pek düşünemedik daha her kafadan bir ses çıkıyo bakalım

Hala öğrenmedinmi cinsiyeti bende merak ettim

Ayy kuzum bizimki göstermediki bu gidişle doğum da öğreneceğiz

Sanki kız yaaa
Dediğin gibi ne fark ederki canom kızda var oğlanda
Sağlıkla gelsin kuzucuk
Ben iyiyim diyim iyi olayım çenem kaydı çene cerrahı filmler antibiyotikler takılıyom bu ayda gitti kız var bundada hayır

Merhaba hamile olan bayanlar bebeklerinizi sağlıkla alın inşallah kucagınıza

Bebek bekleyenlerde inşallah tez vakitte alırız güzel haberlerimizi

Benim sorum şu İLK HAMİLELİĞİNİZLE İKİNCİ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ AYNIMIYDI DEĞİLSE NASILDI ACABA belirtileriniz nelerdi ? Cevaplarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım ben iki hamileliğimde de çok erken öğrendim, 3haftalıkken falan dolayısıyla belirti falan yoktu daha, belirtiler adetin geçince olmaya başlıyor, kasık ağrısı falan
İlk hamileliğimde adetime bir hafta varken lekelenme oldu öle şüphelendim, ikincide de ovulasyon testleriyle takip ederken 2.kez pik oldu ondan şüphelendim

Sen bebek istiyorsun galiba inşallah hayırlı zamanda nasip olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…