-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.561
Sorma kız valla önceden kilo almak için Gece yarım ekmek arasına tereyağ bal sürüp Yer yatardımEskiden gömüyordum şimdi çok yiyemiyorum pişirmeyi de yemeyi de severimsonradan iştahım açılmazsa iyi olur sonradan vermesi zor oluyor
Demek sende kilolular kervanındas
Korkma rahat ol annesi . İnşallah zamanında kucağına alırsın . Atlatmışsunız elhamdülillah. Ama o zaman neler hissettin kim bilir. Geçti gitti şükür.kendine dikkat et üzülme bebeğinde etkilenir. Tekrar geçmiş olsun .Kızlar dualarınızı bekliyorumDÜn gece sancı ve kasılmalar başldı, 2saat bekledim türlü şeyler denedim geçmedi,doktorumu aradık hemen çağırdı hastaneye, 5gibi gittik, erken doğum riski var dedi, bebek için ciğer geliştirici iğne, antibiyotik iğneler, serum falan derken sancılarım geçti çok şükür nstde de sancı çıkmadı, açılma da yokmuş çok şükür bebekde iyi çok şükür. Bi torba iğne ilaç yüklendik döndük inşallah bidaha yaşamam Bana bebeğime dua edin, çok yoruldum çok kasmışım kendimi bacaklarım dökülüyor resmen
Çok şükür atlattık şimdilik inşallah tekrar yaşamayız, çok korktum hiç sorma canım sancılar düzenliydi, aynı doğum gibi çok korktum.Allaha şükür atlattık, günde 9 tane ilaç içiyorum dengem şaşıyor, amqn bebeğim iyi olsun da dengem şaşsın ne kiKorkma rahat ol annesi . İnşallah zamanında kucağına alırsın . Atlatmışsunız elhamdülillah. Ama o zaman neler hissettin kim bilir. Geçti gitti şükür.kendine dikkat et üzülme bebeğinde etkilenir. Tekrar geçmiş olsun .
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım ☺Bugün ikili testin sonucunu almak için gittim doktora belki cinsiyette öğrenirim diyeN Nazlim0634 sen kşloyu düşünme ama almamak için sağlıksız gıdalardan gece yemelerinden kaçın. Meyveyi gün içinde ye bol su tamamdır.
Kuzu alırsın sonra merak etme doğumdan sonra emzirince verirsin kız kilo düşünme hiçCanim benim sen nasılsın yavruların iyimiBakalım benim yavru gösterecek mi yada doktor söyleyecek mi?Hayırlısıyla ögrenelim inşallah ☺
Kilo vermemidiyetler gece acıkmaları o dert bende de var çocukların hamileliğinden sonra kaldı kilolar birde sigarayı bıraktım 2 buçuk sene oldu onda 10 kilo filan aldım veee tabikide veremedim çok kolay alırım kiloyu ama veremem kolay kolay hele spor yapmadan asla veremem oyyyy oyyyy
Bu hamillegimde kilo almadım aksine 500 gr vermişimne çok değil mi başkası olsa benim yerimde rahat 5 kilo verirdi neyse ileri zamanlarda inşallah kilo filan almam hala iştahım yok doyana kadar yiyemiyorum ara ara tiksintilerim oluyor hiç çıkarmadım ama mide bulantısını bir güzel çektim her fırsatta yan geldim yattım Hiçbir şeye halim yoktu sürekli uyku modunda gezdim
Yeni yeni biraz gözüm gönlüm açıldı temizliğe başladım
Selam canım hayırlı cumalar olsun bu ara pek nete giremiyorum iyiyiz şükür sen nasılsın bakim iş güç bitti rahat rahat oturuyon mu
Cok geçmiş olsun canım inşallah son haftaya kadar tamamlarsınız sağlıklaKızlar dualarınızı bekliyorumDÜn gece sancı ve kasılmalar başldı, 2saat bekledim türlü şeyler denedim geçmedi,doktorumu aradık hemen çağırdı hastaneye, 5gibi gittik, erken doğum riski var dedi, bebek için ciğer geliştirici iğne, antibiyotik iğneler, serum falan derken sancılarım geçti çok şükür nstde de sancı çıkmadı, açılma da yokmuş çok şükür bebekde iyi çok şükür. Bi torba iğne ilaç yüklendik döndük inşallah bidaha yaşamam Bana bebeğime dua edin, çok yoruldum çok kasmışım kendimi bacaklarım dökülüyor resmen
Amin saol canımKuzu alırsın sonra merak etme doğumdan sonra emzirince verirsin kız kilo düşünme hiçdaha bebiş kendini göstermedimi merak ediyom
Selam canım hayırlı cumalar olsun bu ara pek nete giremiyorum iyiyiz şükür sen nasılsın bakim iş güç bitti rahat rahat oturuyon mu
Cok geçmiş olsun canım inşallah son haftaya kadar tamamlarsınız sağlıklakendine çok dikkat et üzme sakın kendini
Çarşamba günü randevum var canom 15+1 oluyoruz inşallah cinsiyeti öğrenirim öğrenmezsem vayyy halime evdekilerin kız erkek muhabbetiKuzu alırsın sonra merak etme doğumdan sonra emzirince verirsin kız kilo düşünme hiçdaha bebiş kendini göstermedimi merak ediyom
Cok geçmiş olsun canım inşallah son haftaya kadar tamamlarsınız sağlıklakendine çok dikkat et üzme sakın kendini
İnşallah canım tamamlarsın iyi ne güzel sağolsun eşin yardımcı olabiliyorsa. Az kalmış canım kavusmanızaAmin saol canımYatıyorum artık sürekli, sabahtan öğleye kadar derslerim oluyor bitirir btrmez yatıyorum, hiç bişe yapmıyorum, eşim sağolsun hallediyor herşeyi. İğne,ilaç, fitil devam sürekli, inşallah sağlıcakla 36yı bi tamamlasak Senin nasıl gidiyor artık yazışamıyoruz çok fazla, herkes meşgul, çocuklar dersler falan derken gün bitiyor,Allah sağlık versin
Ayy maşallah büyüdü kız belli oldu mu bugün . Ayy cok heyecanlı haftalar bunlarÇarşamba günü randevum var canom 15+1 oluyoruz inşallah cinsiyeti öğrenirim öğrenmezsem vayyy halime evdekilerin kız erkek muhabbetigün de 500 kere kız mı erkek mi diye soruyorlar
İsim konusunda sürekli ben bunu koyacağım sen bunu koyacaksın diyip duruyorlar çok heyecanlılar
En sonunda anlaştılar erkek olursa oğlum kız olursa kızım koyacakmış ismini
Siz ismine karar verdiniz mi
Hala öğrenmedinmi cinsiyetiİnşallah canım tamamlarsın iyi ne güzel sağolsun eşin yardımcı olabiliyorsa. Az kalmış canım kavusmanıza
Ayy maşallah büyüdü kız belli oldu mu bugün . Ayy cok heyecanlı haftalar bunlarbiz isim pek düşünemedik daha her kafadan bir ses çıkıyo bakalım
Ayy kuzum bizimki göstermediki bu gidişle doğum da öğreneceğizİnşallah canım tamamlarsın iyi ne güzel sağolsun eşin yardımcı olabiliyorsa. Az kalmış canım kavusmanıza
Ayy maşallah büyüdü kız belli oldu mu bugün . Ayy cok heyecanlı haftalar bunlarbiz isim pek düşünemedik daha her kafadan bir ses çıkıyo bakalım
Canomm nasılsın
Sanki kız yaaaCanomm nasılsınBizim minnak göstermedi sakladı offff off
Doktorda sağlıklı olsun dedi
Tamam sağlıklı olsun bizimde istediğimiz o ama insan merak ediyor kız mı erkek mi diyeSen ne hissediyorsun kuzum
sen söyle kız mı erkek mi
Canım ben iki hamileliğimde de çok erken öğrendim, 3haftalıkken falan dolayısıyla belirti falan yoktu daha, belirtiler adetin geçince olmaya başlıyor, kasık ağrısı falanMerhaba hamile olan bayanlar bebeklerinizi sağlıkla alın inşallah kucagınıza
Bebek bekleyenlerde inşallah tez vakitte alırız güzel haberlerimizi
Benim sorum şu İLK HAMİLELİĞİNİZLE İKİNCİ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ AYNIMIYDI DEĞİLSE NASILDI ACABA belirtileriniz nelerdi ? Cevaplarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Sen bebek istiyorsun galiba inşallah hayırlı zamanda nasip olur canımMerhaba hamile olan bayanlar bebeklerinizi sağlıkla alın inşallah kucagınıza
Bebek bekleyenlerde inşallah tez vakitte alırız güzel haberlerimizi
Benim sorum şu İLK HAMİLELİĞİNİZLE İKİNCİ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ AYNIMIYDI DEĞİLSE NASILDI ACABA belirtileriniz nelerdi ? Cevaplarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim inşallahSen bebek istiyorsun galiba inşallah hayırlı zamanda nasip olur canım