Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyaaamiiiiş

Kızlar merhaba. Bütün mesajları okuyamadım ama şöyle bir gezindim topikte. Biz de 3.yü düşünüyoruz bir süredir. Biri 5 biri 3 yaş ikisi de erkek. Mutlaka olsun diye bir çabamız yok ama o testler her ay yapılıyor çift çizgi umuduyla Bu aydan umutluyum ama bakalım nasip

Hoşgeldin canım
Kaç aydır istiyorsunuz
Hayırlısı ise olur inşallah

Hoşgeldin canım
Kaç aydır istiyorsunuz
Hayırlısı ise olur inşallah
Hosbuldum
Aslında ocaktan beri istiyoruz, arada 2 3 ay kadar çok dikkat etmedik zamanlama vs. ama olmadı daha nasip. Ilk oğlanda 2. ay ikincisinde yanlış hatırlamıyorsam 8. ay gibi olmuştu. Bu sefer nazlı çıktı sanırım

nasılsın canomm
Ne zaman vereceksin güzel haberi
İyiyim canım benim valla bilmiyorumki benim iş yaş
O kadar çok plan var ki ocak ayına kadar aklıma bile gelmiyor
yaradan ne zaman nasip ederse Hakkımda neyse hayırlı olan o olsun
biliyorsun Söylemiştim artık takip etmiyorum Regl tarihimi bile bilmiyom Kız iyi mi
Sanada bol sarımsaklı soğanlı günler

Canımsın ya güzel kalbin buralardan hissediliyor seni tanımayı isterdim
Her şeyin hayırlısı bakalım dünya işi bitmez
Çok öpüyorum seni sende çocukları öp yerime
Öperim senin yerine kendimi bile öpesim geldi ne güzel yazmışsın yavrum ya inan kalbimi ısıttın. Kim bilir birgün birlikte kahve içeriz. Ben kesin kahveyi soğutur öyle içerim. Biliyormsn favorimdir soğuk kahve ve çay

Ahh ne güzel regl tarihide unutulduysa bu iş tamamdır. Bayılırım soğanà hele tepsi kebabının yanında.. Allahım iyiki yarattın soğan ve sarımsağı Ha birde acı biberleri, yoksa napardık biz :)

Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin. Hoşgeldiniz efendim

Canımın içisin
İnşallah sonu çok güzel olacak
Mide bulantısından çok tiksinme var
Ama inanıyorum fazla uzun sürmez
Senin yavruların içinde cümlemizin evladını Rabbim bağışlasın.

Ah kızlarr uzak kaldık vallahi, dersler ve ağırlık çökünce zaman kalmıyor buraya girmeye yada aklıma gelmiyor Napyonuz nasıl gidiyor çalışmaları olanların? Konu sahibimzden de ses çıkmıyormuş epeydir, inşallah herkes iyidir, biz artık ağırlaşmaya başldık, hiç iş yapamaz oldum, çok zorlanıyorum eğil kalk yaparsam, bugün derslerm btnce banyoyu yıkayayım dedim de öldüm belim çatladı, neyse artık böle devam etcez bu haftalarımız en hızlı gelişim haftalarıymış, bebeğim gelişsinde ben hiç iş yapmiyim yeterki

Maşallah size anne kız
Ben inşaat işi ile uğraşıyırum fenalardayım öpüyorum hepinizi

Canım benim iyiyiz bizde
Bizimkilerin canlı dersi var yarım saat sonra bizde derslerle uğraşıyoruz
Ben şu iki gündür biraz daha iyiyim çok şükür
Dün temizlik yaptım yavaş yavaş Dinlenmeye bakıyorum bol bol
Dinlenmezsem yığılıp kalıyorum
Ben normalde bütün gün ayakta olan bir insanım
Şimdi bütün gün ayakta dursam belim kırılıyor kendimi çok çok yorgun hissediyorum
O yüzden elimden geldikçe dinleniyorumBoşver sende dinlen kuzularımız iyi olsunlarda geri teferruat

Canım benim nasılsın özledim sizi nedense yoğun geçiyor evde günler çocukların öğretmeni olduk valla öğlene la ar etkinlikle vs uğraşıyorm sonra da ev işi fln derken düşüp yatıyom sen napıyon minik kusun nasıl bulantılar da azaldı ama tam geçmedi. Şükür azalmasına meyve fln yiyorum artık
Al bendende o kadar
hamişlerimiz bulanıyor Ama biz yiyebilirz
Ohh afiyet bal şeker olsun canım
Ayy canım dikkat et kendini yorma ben biraz saldım ev işlerini hiç halim yok nedense. Her gün acaba korona mı oldum diyorum. Yok be diyorum geri kendime psikolojimiz bozuldu evde. Alışverişe başladın mı alıcak mısın birseyler. Yada ufak hazırlıklar
Maşallah size anne kız
Ben inşaat işi ile uğraşıyırum fenalardayım öpüyorum hepinizi
Ayyy kuuzm Allah yardımcın olsun biz tadilat yaptırmıştık mahvolmuştum. İşçiler gelmez gelen düzgün yapmaz. Her yer yeniden kirlenir fln cok zor işler

Sorma bittim bittttimmm dahada dünya iş Var
İşçilere laf anlatmak ayrı bir mesela zaten
sanada kolay gelsin cano hepimizin işi zor valla

Kızlar bu arada yine baya geciktim
Aslında özel bir çalışma olmadı çünkü ovu takibi yapmıyorum artık malum
tek ilişki oldu ve korunmadık
5 liralık dandik testlerden aldım poZitif çıktı
Kan verdim yine bir kimyasalla karşınızdayım
Acaba korunsakta bişey var mı yok mu derdinden kurtulsam Mı en azından vucuduma şu eziyeti yapmasam dengem bozuldu iyice 36 37 günde adet olmalar falan

Canım benim ben okuyunca Kimyasal olduğunu nerden anladın
Regl mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…