-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.441
KıyaaamiiiişCanım benim herşeyden tiksinir oldum ara ara mide bulantısı zorluyor
Elhamdürillah diyelim her halimize
Evde detaylı temizlik yapamıyorum üstün körü yapabiliyorum
Hep yatasım var elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum bende durumlar böyle
Sen nasılsın kuzuların nasıl
Hoşgeldin canımKızlar merhaba. Bütün mesajları okuyamadım ama şöyle bir gezindim topikte. Biz de 3.yü düşünüyoruz bir süredir. Biri 5 biri 3 yaş ikisi de erkek. Mutlaka olsun diye bir çabamız yok ama o testler her ay yapılıyor çift çizgi umuduylaBu aydan umutluyum ama bakalım nasip
HosbuldumHoşgeldin canım
Kaç aydır istiyorsunuz
Hayırlısı ise olur inşallah
İyiyim canım benim valla bilmiyorumki benim iş yaşnasılsın canomm
Ne zaman vereceksin güzel haberi
Öperim senin yerine kendimi bile öpesim geldi ne güzel yazmışsın yavrum ya inan kalbimi ısıttın. Kim bilir birgün birlikte kahve içeriz. Ben kesin kahveyi soğutur öyle içerim. Biliyormsn favorimdir soğuk kahve ve çayCanımsın ya güzel kalbin buralardan hissediliyor seni tanımayı isterdim
Her şeyin hayırlısı bakalım dünya işi bitmez
Çok öpüyorum seni sende çocukları öp yerime
İyiyim canım benim valla bilmiyorumki benim iş yaş
O kadar çok plan var ki ocak ayına kadar aklıma bile gelmiyor
yaradan ne zaman nasip ederse Hakkımda neyse hayırlı olan o olsun
biliyorsun Söylemiştim artık takip etmiyorum Regl tarihimi bile bilmiyom Kız iyi mi
Sanada bol sarımsaklı soğanlı günler
Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin. Hoşgeldiniz efendimHosbuldum
Aslında ocaktan beri istiyoruz, arada 2 3 ay kadar çok dikkat etmedik zamanlama vs. ama olmadı daha nasip. Ilk oğlanda 2. ay ikincisinde yanlış hatırlamıyorsam 8. ay gibi olmuştu. Bu sefer nazlı çıktı sanırım
Canımın içisinKonu sahibemsagliklihayat kuzum geçtimi mide bulantıların
N Nazlim0634 ah kıyamam sana taze hamişim. Umarım uzun sürmez bu durumların. Bende üstten temizlik yapıyorum güzel oluyor . İnşallah toparlayınca yaparsın. Sağlıkla geçsin bu dönemleriniz . Allah Size bağışlasın.
Hahaha yeriiimmÖperim senin yerine kendimi bile öpesim geldi ne güzel yazmışsın yavrum ya inan kalbimi ısıttın. Kim bilir birgün birlikte kahve içeriz. Ben kesin kahveyi soğutur öyle içerim. Biliyormsn favorimdir soğuk kahve ve çay
Al bendende o kadarAhh ne güzel regl tarihide unutulduysa bu iş tamamdır. Bayılırım soğanà hele tepsi kebabının yanında.. Allahım iyiki yarattın soğan ve sarımsağı Ha birde acı biberleri, yoksa napardık biz :)
Maşallah size anne kızAh kızlarr uzak kaldık vallahi, dersler ve ağırlık çökünce zaman kalmıyor buraya girmeye yada aklıma gelmiyorNapyonuz nasıl gidiyor çalışmaları olanların? Konu sahibimzden de ses çıkmıyormuş epeydir, inşallah herkes iyidir, biz artık ağırlaşmaya başldık, hiç iş yapamaz oldum, çok zorlanıyorum eğil kalk yaparsam, bugün derslerm btnce banyoyu yıkayayım dedim de öldüm belim çatladı, neyse artık böle devam etcez bu haftalarımız en hızlı gelişim haftalarıymış, bebeğim gelişsinde ben hiç iş yapmiyim yeterki
Canım benim iyiyiz bizdeAh kızlarr uzak kaldık vallahi, dersler ve ağırlık çökünce zaman kalmıyor buraya girmeye yada aklıma gelmiyorNapyonuz nasıl gidiyor çalışmaları olanların? Konu sahibimzden de ses çıkmıyormuş epeydir, inşallah herkes iyidir, biz artık ağırlaşmaya başldık, hiç iş yapamaz oldum, çok zorlanıyorum eğil kalk yaparsam, bugün derslerm btnce banyoyu yıkayayım dedim de öldüm belim çatladı, neyse artık böle devam etcez bu haftalarımız en hızlı gelişim haftalarıymış, bebeğim gelişsinde ben hiç iş yapmiyim yeterki
Canım benim nasılsın özledim sizi nedense yoğun geçiyor evde günler çocukların öğretmeni olduk valla öğlene la ar etkinlikle vs uğraşıyorm sonra da ev işi fln derken düşüp yatıyom sen napıyon minik kusun nasılKonu sahibemsagliklihayat kuzum geçtimi mide bulantıların
N Nazlim0634 ah kıyamam sana taze hamişim. Umarım uzun sürmez bu durumların. Bende üstten temizlik yapıyorum güzel oluyor . İnşallah toparlayınca yaparsın. Sağlıkla geçsin bu dönemleriniz . Allah Size bağışlasın.
Ohh afiyet bal şeker olsun canımAl bendende o kadar
hamişlerimiz bulanıyor Ama biz yiyebilirz
Ayy canım dikkat et kendini yorma ben biraz saldım ev işlerini hiç halim yok nedense. Her gün acaba korona mı oldum diyorum. Yok be diyorum geri kendimeAh kızlarr uzak kaldık vallahi, dersler ve ağırlık çökünce zaman kalmıyor buraya girmeye yada aklıma gelmiyorNapyonuz nasıl gidiyor çalışmaları olanların? Konu sahibimzden de ses çıkmıyormuş epeydir, inşallah herkes iyidir, biz artık ağırlaşmaya başldık, hiç iş yapamaz oldum, çok zorlanıyorum eğil kalk yaparsam, bugün derslerm btnce banyoyu yıkayayım dedim de öldüm belim çatladı, neyse artık böle devam etcez bu haftalarımız en hızlı gelişim haftalarıymış, bebeğim gelişsinde ben hiç iş yapmiyim yeterki
Ayyy kuuzm Allah yardımcın olsun biz tadilat yaptırmıştık mahvolmuştum. İşçiler gelmez gelen düzgün yapmaz. Her yer yeniden kirlenir fln cok zor işlerMaşallah size anne kız
Ben inşaat işi ile uğraşıyırum fenalardayım öpüyorum hepinizi
Sorma bittim bittttimmm dahada dünya iş VarCanım benim nasılsın özledim sizi nedense yoğun geçiyor evde günler çocukların öğretmeni olduk valla öğlene la ar etkinlikle vs uğraşıyorm sonra da ev işi fln derken düşüp yatıyom sen napıyon minik kusun nasılbulantılar da azaldı ama tam geçmedi. Şükür azalmasına meyve fln yiyorum artık
Ohh afiyet bal şeker olsun canım
Ayy canım dikkat et kendini yorma ben biraz saldım ev işlerini hiç halim yok nedense. Her gün acaba korona mı oldum diyorum. Yok be diyorum geri kendimepsikolojimiz bozuldu evde. Alışverişe başladın mı alıcak mısın birseyler. Yada ufak hazırlıklar
Ayyy kuuzm Allah yardımcın olsun biz tadilat yaptırmıştık mahvolmuştum. İşçiler gelmez gelen düzgün yapmaz. Her yer yeniden kirlenir fln cok zor işler
Canım benim ben okuyuncaKızlar bu arada yine baya geciktim
Aslında özel bir çalışma olmadı çünkü ovu takibi yapmıyorum artık malum
tek ilişki oldu ve korunmadık
5 liralık dandik testlerden aldım poZitif çıktı
Kan verdim yine bir kimyasalla karşınızdayım
Acaba korunsakta bişey var mı yok mu derdinden kurtulsam Mı en azından vucuduma şu eziyeti yapmasam dengem bozuldu iyice 36 37 günde adet olmalar falan