Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız , bende şu mide bulanma olayından dolayı korkuyorum. Cesaretim tamamen kırıldı . Allah isteyen herkese sağlıkla versin. Oğlum var kızlarım var ne gerek 4. İçin yorulmaya. N Nazlim0634 çok mutlu oldum. Maşallah Size sağlıkla kucaklayacağın günleri görelim inşallah.

N neyb bacım nerelerdesin nasılsın.

Kızlar nasılsınız , bende şu mide bulanma olayından dolayı korkuyorum. Cesaretim tamamen kırıldı . Allah isteyen herkese sağlıkla versin. Oğlum var kızlarım var ne gerek 4. İçin yorulmaya. N Nazlim0634 çok mutlu oldum. Maşallah Size sağlıkla kucaklayacağın günleri görelim inşallah.

Aminnn canım benim Allah razı olsun 😘
Evet bulantıyı ben yeni yaşıyorum
Ufak ufak yaşamışım daha önce bilmiyordum böyle olduğunu
Neyseki bugün iyi hissediyorum şükürler olsun böyle devam eder inşlalh 🤲🤲

Kızlar şimdi çıktım doktordan
Kalp atışlarını görüldü pıt pıt 😁
Haftasına göre uyumlu 6 +1 günlük
Doktor muaneden önce muhtemelen görülmez 8 haftalık olunca çağırırız tekrardan dedi karından muane edeceğim edelim bakalım bi dedi
Kalp atışlarını görünce doktorda güldü bende 😄😄
Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah 😍😍
Oyyy maşallah hadi gözün aydın olsun canım benim cok sevindim ❤️🥰
Bana da kız gibi geliyor ilk andan beri öyle hissediyoruz Kızıma hamileyken de aynı şekilde çok bulantım olurdu
Hayırla sağlıkla gelsin canım benim bakalım az kalmış cinsiyete 😅😅

Kızlar şimdi çıktım doktordan
Kalp atışlarını görüldü pıt pıt 😁
Haftasına göre uyumlu 6 +1 günlük
Doktor muaneden önce muhtemelen görülmez 8 haftalık olunca çağırırız tekrardan dedi karından muane edeceğim edelim bakalım bi dedi
Kalp atışlarını görünce doktorda güldü bende 😄😄
Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah 😍😍
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏼

En şanlımız sensin 3 taneyi çıkardın aradan
4.kısmet patlatcan sen bi bomba biliyorum😂
İyiyim bacım okul işleri ev falan takılmaca
bir türlü yapamadığımız badana boya işine girişicez
banyo tadilatı yaptırcaz
ptesi başlıyor ayy şimdiden stresteyim o pislikler malozlar şimdiden gözümün önünde uçuşuyor
O işler bitince bir yurtdışına gidip dönme işim var çocukları anacuuğuma satıcam 3,5 günlüğüne 😬
arka arkaya geldi hepsi
dönüncede büyük bir temizlik yaparım
Programa bak full anlıycan 😏

Merhaba kızlar dünden beri inançlı bi kusmam var 12 hafta 2 günlük hamileyim bu zamana kadar çok kusmadım ama dünden beri çok inatçı bi kusma var migdem sürekli kasılıyor normal mi bu durum ya 🤢🤢

Merhaba kızlar dünden beri inançlı bi kusmam var 12 hafta 2 günlük hamileyim bu zamana kadar çok kusmadım ama dünden beri çok inatçı bi kusma var migdem sürekli kasılıyor normal mi bu durum ya 🤢🤢
Cnm mideni falan mı üşüttün acaba acile fln ya da doktora git istersen cok geçmiş olsun. Bu hafta da bir den kusma başlar mı bilemedim

banyo tadilatı yaptırcaz
ptesi başlıyor ayy şimdiden stresteyim o pislikler malozlar şimdiden gözümün önünde uçuşuyor
O işler bitince bir yurtdışına gidip dönme işim var
Öyle diyorsun demek . Haklısın bi bakıma. En azından üçledim doğum yolculuğu geride kaldı. Çık yoruldum ama elhamdülillah . OH ne güzel git bakalım ama dikkatli ol. Allah korusun seni. Birde tadilattan sonrà rahat edersin sonunu düşün rahatla 😍
çocukları anacuuğuma satıcam 3,5 günlüğüne 😬
arka arkaya geldi hepsi

Nane limon iç. Hiçbir zararı yok gebelikte . Çok geçmiş olsun

banyo tadilatı yaptırcaz
O işler bitince bir yurtdışına gidip dönme işim var çocukları anacuuğuma satıcam 3,5 günlüğüne 😬
arka arkaya geldi hepsi
Bakarsın bu yoğunlukta birde meleğin süpriz yapar . Çalışmaları aksatma 🤗😂

Canım benim herşeyden tiksinir oldum ara ara mide bulantısı zorluyor 🤢🤢
Elhamdürillah diyelim her halimize 😚😚
Evde detaylı temizlik yapamıyorum üstün körü yapabiliyorum
Hep yatasım var elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum bende durumlar böyle
Sen nasılsın kuzuların nasıl 😍😍😘

Öyle diyorsun demek . Haklısın bi bakıma. En azından üçledim doğum yolculuğu geride kaldı. Çık yoruldum ama elhamdülillah . OH ne güzel git bakalım ama dikkatli ol. Allah korusun seni. Birde tadilattan sonrà rahat edersin sonunu düşün rahatla 😍
Canımsın ya güzel kalbin buralardan hissediliyor seni tanımayı isterdim 😍
Her şeyin hayırlısı bakalım dünya işi bitmez
Çok öpüyorum seni sende çocukları öp yerime💜

X