Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ben okuyunca 😲😲 Kimyasal olduğunu nerden anladın
Regl mi oldun 🙄
Tam regli tarihimi bilmiyorum canım ama 18-23 arasında olmuştum sanırım bu ay not falanalmamıştım tarihi
1 hafta 10 falan geçti gibi
Baya şiştim çatlıycam
dedim bişey mi var acaba bi test alayım test hemen pozitif çıktı ama ben testlere pek güvenmiyorum kan vereyim dedim yarım saate çıktı sonuç yine çok düşük😏
Aslında kimyasalı bile beklemiyordum ne tarih ne ovu takibi ne sık ilişki falan olmadı yine denk gelmiş ama bişeyler tam olmuyor😂
Bir an önce regl olsamda rahatlasam kafam bir dünya bir yandan evin işleri bir yandan başka işlerim var bir yandan okul bir yandan bu durum oldu
Sıradan bir güne uyanayım istiyorum 😁

Tam regli tarihimi bilmiyorum canım ama 18-23 arasında olmuştum sanırım bu ay not falanalmamıştım tarihi
Baya şiştim çatlıycam
dedim bişey mi var acaba bi test alayım test hemen pozitif çıktı ama ben testlere pek güvenmiyorum kan vereyim dedim yarım saate çıktı sonuç yine çok düşük😏
Aslında kimyasalı bile beklemiyordum ne tarih ne ovu takibi ne sık ilişki falan olmadı yine denk gelmiş ama bişeyler tam olmuyor😂
Bir an önce regl olsamda rahatlasam kafam bir dünya bir yandan evin işleri bir yandan başka işlerim var bir yandan okul bir yandan bu durum oldu
Canomm tamam teste güvenmiyorsun
Ama kanda çıkmışsa düşük bile olsa hamilelik vardır çok yenidir ondan düşük çıkmıştır
Düşük çıktı diye kimyasal mı oluyor ben pek anlamıyorum
Kaç çıktı kanda

Canım benim nasılsın özledim sizi nedense yoğun geçiyor evde günler çocukların öğretmeni olduk valla öğlene la ar etkinlikle vs uğraşıyorm sonra da ev işi fln derken düşüp yatıyom sen napıyon minik kusun nasıl 😅bulantılar da azaldı ama tam geçmedi. Şükür azalmasına meyve fln yiyorum artık

Ohh afiyet bal şeker olsun canım

Ayy canım dikkat et kendini yorma ben biraz saldım ev işlerini hiç halim yok nedense. Her gün acaba korona mı oldum diyorum. Yok be diyorum geri kendime 🙈 psikolojimiz bozuldu evde. Alışverişe başladın mı alıcak mısın birseyler. Yada ufak hazırlıklar

Ayyy kuuzm Allah yardımcın olsun biz tadilat yaptırmıştık mahvolmuştum. İşçiler gelmez gelen düzgün yapmaz. Her yer yeniden kirlenir fln cok zor işler
Büyük araç gereçler var zaten canım, kıyafetleri de internetten alarak baya baya tamamladım gibi, çok ıvır zıvır şeyler kaldı, şamp, pişik kremi,bez, pamuk falan filan onlar kaldı, onlarıda biraz yakınlaşınca alırım diyorumbakalım☺️
Bugün çok korktum valla canlar, deprem anında ders yapıyordum,çocukların çığlıkları beni o kadar korkuttu ki Allah beterinden korusun🙏🏻 Geçmiş olsun herkese

FTam regli tarihimi bilmiyorum canım ama 18-23 arasında olmuştum sanırım bu ay not falanalmamıştım tarihi
Baya şiştim çatlıycam
Canım benim . Değerin kaç çıktı. Bekleyelim bakalım gelmez batasıca batın büyür meleğin. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin . Merakla bekliyorum cevabını .

Canlar herkesle iyi olsun. Ülkemiz dünyamız iyileşsin en kısa zamanda , ben iyiyim elhamdülillah sadehayatt06 sadehayatt06 iyi olmana meyve yemeğe başlamana çok mutlu oldum. Minik kızımı sormuşsun elhamdülillah iyidir kendileri çok kararlı istediğini yapan özgür bir bebetodur :KK70:
Gerçekten çok çok istikrarlı bu yolda elleriyle baş koymuş icraatlar yapan birisi :KK70:
Mesela yemek istemediği gıdaları eliyle geri atıyor. Kızım kızsın az nazik ol diyorum ama laf anlayan kim :KK70:
Şap Şap vuruyor valla :KK70:
Büyük kızım abisinden güzel yazıyor , eee kız çucuğuuuu başka oleyyyyoooo :KK70:
Oda çok fena az değil , velhasıl bizim evde az olan tek birey benim :KK70:
Hepsi az değil ve işlerine geldiği gibi yaşıyorlar :KK70:
Senin erkekler nasıllar.
N Nazlim0634 nasılsınız efendim.

Bu arada tek başıma kalmak için uykumdan ödün veriyorum. Ahh şu kafa dinleme işi yokmu. En çok analara lazım..özellikle en az üç çucuklu olanlara :S

Baya şiştim çatlıycam
Canım kaç cıktı sonuç bende merak ettim şimdi zaten yükselirse bebiş var demektir. Bende ikinci gebeliğimde 20 küsürlerde çıkmıştı mesela. Düşünsene iki gün önce kana baksaydım 10 çıkardı muhtemelen. Ay inşallah hayırlısıyla vardır cano
Büyük araç gereçler var zaten canım, kıyafetleri de internetten alarak baya baya tamamladım gibi, çok ıvır zıvır şeyler kaldı, şamp, pişik kremi,bez, pamuk falan filan onlar kaldı, onlarıda biraz yakınlaşınca alırım diyorumbakalım☺️
Bugün çok korktum valla canlar, deprem anında ders yapıyordum,çocukların çığlıkları beni o kadar korkuttu ki Allah beterinden korusun🙏🏻 Geçmiş olsun herkese
İyi yapmışsın canım nette hersey var zaten dediğin gibi. Bende pek birsey almayı düşünmüyorum açıkcası evden cok cıkmıyoruz pandemi çocukları e gelen giden de pek yok. Elzem ihtiyaçlar ancak yeteri kadar. Sen hangi şehirdesin cnm ay cok geçmiş olsun. Dünden beri haberleri izlemekten yüreğimiz ağzımızda duadan Baska elden birsey gelmiyo
Canlar herkesle iyi olsun. Ülkemiz dünyamız iyileşsin en kısa zamanda , ben iyiyim elhamdülillah sadehayatt06 sadehayatt06 iyi olmana meyve yemeğe başlamana çok mutlu oldum. Minik kızımı sormuşsun elhamdülillah iyidir kendileri çok kararlı istediğini yapan özgür bir bebetodur :KK70:
Gerçekten çok çok istikrarlı bu yolda elleriyle baş koymuş icraatlar yapan birisi :KK70:
Mesela yemek istemediği gıdaları eliyle geri atıyor. Kızım kızsın az nazik ol diyorum ama laf anlayan kim :KK70:
Büyük kızım abisinden güzel yazıyor , eee kız çucuğuuuu başka oleyyyyoooo :KK70:
Senin erkekler nasıllar.
Oyy maşallah canım benimkiler de hersey seçiyorlar yaa biri peynir yemez biri yumurta hep kişiye özel yapmalıyım ne zaman büyüyecekler 🙈 hiç biri az değil ama bize karsı oyle bence dısarda süt dökmüş kediler kız kaç kere şahit oldum... bende evde öğret men oldum işte cocuklara kuzum elimden geldiği kadar zaten benimkiler anaokulu çağı şu an okula göndermedim.

Selam canlarım 15,48 çıktı ama gecikmem olduğu için oran düşük baya
Eksik olmayın kızlar ya iyi dileklerinizi severim🥰
Sanmıyorum ilerlemesi pek mümkün değil aslında ihtimal yok gibi bişeydi 3 gün önce hafif leke geldi regl oldum sandım kesildi
Bakalım artık hayırlısı
Kimyasala razıyım dış boş gibi şeylerden korkarım henü gelen giden bişey yok ne adet sancısı ne bişey hiç bişey anlamadım valla🙁

Canım kaç cıktı sonuç bende merak ettim şimdi zaten yükselirse bebiş var demektir. Bende ikinci gebeliğimde 20 küsürlerde çıkmıştı mesela. Düşünsene iki gün önce kana baksaydım 10 çıkardı muhtemelen. Ay inşallah hayırlısıyla vardır cano

İyi yapmışsın canım nette hersey var zaten dediğin gibi. Bende pek birsey almayı düşünmüyorum açıkcası evden cok cıkmıyoruz pandemi çocukları e gelen giden de pek yok. Elzem ihtiyaçlar ancak yeteri kadar. Sen hangi şehirdesin cnm ay cok geçmiş olsun. Dünden beri haberleri izlemekten yüreğimiz ağzımızda duadan Baska elden birsey gelmiyo

Oyy maşallah canım benimkiler de hersey seçiyorlar yaa biri peynir yemez biri yumurta hep kişiye özel yapmalıyım ne zaman büyüyecekler 🙈 hiç biri az değil ama bize karsı oyle bence dısarda süt dökmüş kediler kız kaç kere şahit oldum... bende evde öğret men oldum işte cocuklara kuzum elimden geldiği kadar zaten benimkiler anaokulu çağı şu an okula göndermedim.
Balıkesir canım😞

Sanmıyorum ilerlemesi pek mümkün değil aslında ihtimal yok gibi bişeydi 3 gün önce hafif leke geldi regl oldum sandım kesildi
Bakalım artık hayırlısı
Kimyasala razıyım dış boş gibi şeylerden korkarım henü gelen giden bişey yok ne adet sancısı ne bişey hiç bişey anlamadım valla🙁
Belli olmaz canım ay dur bakalım belki geç döllenme falandır hadi inşallah vardır herseyde bir hayır

Bakalım artık hayırlısı
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Arkamdan gelsen fena olmaz hani 😆
Ne güzel peş peşe doğururuz
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne kafam o kadar rahat ki anlatamam kafamdaki soru işaretleri biranda bitti ☺
Rabbime binlerce kere şükürler olsun çok seviniyorum evde bambaşka bir hava var
Çocuklar çok mutlu
Daha doğmadan
Evin neşesi geldi
Sonsuz şükürler olsun
Canomm hakkında hayırlısı olsun seninde
Mutlaka haber ver canım 😘

Senin erkekler nasıllar.
Teşekkürler canım bizler iyiyiz Elhamdürillah
Sizi sormalı sizler nasılsınız efendim 😁

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Arkamdan gelsen fena olmaz hani 😆
Ne güzel peş peşe doğururuz
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne kafam o kadar rahat ki anlatamam kafamdaki soru işaretleri biranda bitti ☺
Rabbime binlerce kere şükürler olsun çok seviniyorum evde bambaşka bir hava var
Çocuklar çok mutlu
Daha doğmadan
Evin neşesi geldi
Sonsuz şükürler olsun
Canomm hakkında hayırlısı olsun seninde
Mutlaka haber ver canım 😘
Rabbim keyfiniZi bozmasın katlanarak artsın inşallah canooomm😘

Regl oldun mu kuzum
Daha olmadım canım benim ama eli kulağında
Hafif Karın ağrısı başladı hayırlısıyla bir sökülseydim
Aslında ben artık takip falan etmiyorum tüm samimiyetimle söylüyorum saldım kız bir rahatlama geldi 1 kaç aydır olsun olsun diye kendime eziyet etmişim 😄
zamanında regl olsam falan normal hayatıma devam edicem bebekte ne zaman nasip olursa artık
ama şu gecikmeler zorla takip ettiriyor Yok var mı yok mu Yok test mi yapsam Bu ne arkadaş 😡😂
Yoksa zamanında regl olayım varsada bitsin artık bu çile kimyasal uzmanı oldum 😛

Daha olmadım canım benim ama eli kulağında
Hafif Karın ağrısı başladı hayırlısıyla bir sökülseydim
Aslında ben artık takip falan etmiyorum tüm samimiyetimle söylüyorum saldım kız bir rahatlama geldi 1 kaç aydır olsun olsun diye kendime eziyet etmişim 😄
zamanında regl olsam falan normal hayatıma devam edicem bebekte ne zaman nasip olursa artık
ama şu gecikmeler zorla takip ettiriyor Yok var mı yok mu Yok test mi yapsam Bu ne arkadaş 😡😂
Yoksa zamanında regl olayım varsada bitsin artık bu çile kimyasal uzmanı oldum 😛
Dur kız belki melegin seninledir annesi 🤲🤲😘
Son bir kaç ayda bende salmıştım inanki hatta eylülden sonra korunmaya başlıyacaktık koronadan dolayı tedirgin olmuştuk önümüz kış diye
Evet haklısın regl uzadıkça insan stres oluyor
Senin hakkında hayırlısı olur inşallah 😍😍

N neyb canım benim inşallah hakkında en hayırlısı olur . Tarar bi kan baktırsana merak ettim. Karın ağrısı illa regl olacağın göstergesi değilki ,ev işlerin tadilat bittimi. Gidip geldin yurtdışınà.

N Nazlim0634 efendim bizler iyiyiz , yemek iş ders bebek eğleme derken bitiyor gün.
Bebeğim geç uyuyor ve gece boyu emiyor sonra sabah 5 de uyanıp şarkılar söylüyor... yana yana yana... veya kedi kedi pisi pisi pisi.. bir yandan yüzümü yalıyor vuruyor çekiyor. Ama öyle şirin öyle şirinki anlatamam. Darısı sizlere olsun.
sadehayatt06 sadehayatt06 kız senin ilkokula giden yokmu çocuk. Sanki büyük gidiyordu. İkiside aynı yaş sayılır gerçi ama , kaç yaşındalar yaz 😘

X