Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu ay korunacağız 😭
Eşimle aramızdaki mesafeyi koruyacağız bu aylık 🤣🤣
Bizim iş gelecek aya kaldı artık
İlaçlar iyi geldi çok şükür 🙂
Bu arada ben yogunum bu ara temizlik yapıyorum bir yandan da kışlık melemene başladım o yüzden müsait oldukça sizlere bakmak için giriyorum
Sen bu ay çok çalış çokkkk 😉
Ne senden tık bir ses gelliyoor ne de benden ikimizde baştan bir daha sarıyoruz gelecek ay diye diye ne olacak halimizzz 😁
Şaka bir yana hakkımızda hayırlısı
Rabbim büyük bizim bilmediklerimizi bilir
Hayırlı zamanda verir inşallah
İyi olda gerisi kısmet💜
Bende böyle planlıyorumda bakalım yaratan ne planlıyor o istemiyor bence sürekli bişeyler çıkıyor acaba kaldıramıycağım içşn mi vermedi diye düşündüm bu ay
böyle düşünmedende edemiyorum🙄
bu seferde kv gelme Kalma ihtimali var😀
evde biri varken hayattaaaa😂
O yüzlen akışında bakalım😎

Ay evet canım çok zorlanmıssındır, tahmin edebiliyorum beni şu an en çok yoran kardeş kıskançlığı ama su an iyi ki diyorsun onemli olan bence bu, benim eşim su an tam da dediğin modda terlik fırlatacak özellikle de bana, ekseriyetle korunuyor kendisi keske kaza kurşunu filan olsa ama nafile 🙃
Terlik fırlatmak 😅😅 iyimiş. Ben de 32ye gireceğim bu sene ve oğlun 13 aylık biz başladık 2.nin çalışmalarına bakalım nasip:)) ama şu an 3. Çocuk bana da çooo..ook uzak geliyor..

Allah bağışlasın, hosbuldum, cevabın için de teşekkür ederim, evet 3.cocuk fikrinde anlaşamıyoruz, sizin yaş aralığı çok ideal üçüncü için, zamanında sağlıkla gelir ins.🙏 Benimkiler çok küçük aslında oglum 3 yaşında, kızım 13 aylık, 3. olursa hemen hemen iki yaş araları olacak abisi gibi, ben de 30 yaşındayım
Küçüklermiş gerçekten hayırlısı 😊

Ay evet canım çok zorlanmıssındır, tahmin edebiliyorum beni şu an en çok yoran kardeş kıskançlığı ama su an iyi ki diyorsun onemli olan bence bu, benim eşim su an tam da dediğin modda terlik fırlatacak özellikle de bana, ekseriyetle korunuyor kendisi keske kaza kurşunu filan olsa ama nafile 🙃
Cnm mrb seninle beraber 2017 agustos annelerinde konuşuyorduk. yanlıs hatırlamıyorsam 2. bebişin de olmuştu. 3. bebeişi mi düşünüyorsun?

Cnm mrb seninle beraber 2017 agustos annelerinde konuşuyorduk. yanlıs hatırlamıyorsam 2. bebişin de olmuştu. 3. bebeişi mi düşünüyorsun?
Merhaba canım, evet düşünüyorum ama sadece ben😄 eşim istemiyor, siz de ikinciyi düşünüyormussunuz, zamanında sağlıkla gelsin ins. 🙏

Terlik fırlatmak 😅😅 iyimiş. Ben de 32ye gireceğim bu sene ve oğlun 13 aylık biz başladık 2.nin çalışmalarına bakalım nasip:)) ama şu an 3. Çocuk bana da çooo..ook uzak geliyor..
Sağlıkla gelsin, ben de ikinciye oğlum 15 aylıkken hamile kalmıştım :KK66: güzel duygular😌

Merhaba canım, evet düşünüyorum ama sadece ben😄 eşim istemiyor, siz de ikinciyi düşünüyormussunuz, zamanında sağlıkla gelsin ins. 🙏
Evet cnm bizde istiyoruz. bakalım artık
Eşini ikna edebilecek misin peki 😁ayrıca 3. bebiş için olan cesaretine hayran kaldım cnm inş enişteyi kandırırsın🙈😉

Evet cnm bizde istiyoruz. bakalım artık
Eşini ikna edebilecek misin peki 😁ayrıca 3. bebiş için olan cesaretine hayran kaldım cnm inş enişteyi kandırırsın🙈😉
Haha😄 yok canım öyle bir kaçıyor ki benimkisi hayal sadece, zaten hemen de hamile kalamiyorum. Sizden güzel haberleri alırız ins.

kısmet bu işler bakarsın haberi ilk senden alırız cnm 🤣
İnş hepimiz güzel yaparlerle döneriz buraya🙏
İnşallah canım 🙏 Allah dileyen isteyen herkese versin bu güzel duyguları, ikinciler çabuk büyüyor anlamıyorsun bile ben doğumu bile özledim doya doya yaşamak lazım

İnşallah canım 🙏 Allah dileyen isteyen herkese versin bu güzel duyguları, ikinciler çabuk büyüyor anlamıyorsun bile ben doğumu bile özledim doya doya yaşamak lazım
Valla helal olsun yaa ben mi çok büyüktüm gözümde hamileliği yaza denk geldi diye mi bu kadar korkuyorum bilmiyorum ama tebrik ediyorum. o süreçleri halen özlediğini görünce korkularım da azaldı gibi😁

Valla helal olsun yaa ben mi çok büyüktüm gözümde hamileliği yaza denk geldi diye mi bu kadar korkuyorum bilmiyorum ama tebrik ediyorum. o süreçleri halen özlediğini görünce korkularım da azaldı gibi😁
İkinci doğum o kadar kolay oldu ki kontrole diye gittim öğlen akşamüstü doğmuştu. Tam bastıran ağrılar başladı tamam dedim ayvayı yedim 15 dk sonra doğdu. O yüzden herhalde doğum korkutmuyor, bence yaz doğumları da iyi çünkü bebek üşüme derdi yok sebze meyve bol süt oluyor, bebek çabuk gelişiyor vs. Hamilelik zor tabi yanmalar, ateş basmaları vs.

İkinci doğum o kadar kolay oldu ki kontrole diye gittim öğlen akşamüstü doğmuştu. Tam bastıran ağrılar başladı tamam dedim ayvayı yedim 15 dk sonra doğdu. O yüzden herhalde doğum korkutmuyor, bence yaz doğumları da iyi çünkü bebek üşüme derdi yok sebze meyve bol süt oluyor, bebek çabuk gelişiyor vs. Hamilelik zor tabi yanmalar, ateş basmaları vs.
Maşallah cnm bu kadar kolay olmasına sevindim. yaz hamileliği deyince son 2 ya da 3 ayın yaza gelmesinde korkuyorum sayet bu ay tutarsa mayıs sonu doğmus olur, benimde sezaryen olduğu için mayıs ortası bile olabilir yani anlayacağın bebek tam yaz çoçugu olur sadece hamileliğin son 3 ayının yaza gelmesinden çok çok korkuyorum
Yine de herşeyi hayırlısı

Maşallah cnm bu kadar kolay olmasına sevindim. yaz hamileliği deyince son 2 ya da 3 ayın yaza gelmesinde korkuyorum sayet bu ay tutarsa mayıs sonu doğmus olur, benimde sezaryen olduğu için mayıs ortası bile olabilir yani anlayacağın bebek tam yaz çoçugu olur sadece hamileliğin son 3 ayının yaza gelmesinden çok çok korkuyorum
Yine de herşeyi hayırlısı
O zaman planladığın gibi gelişir her şey, gönlünce olsun ins. dediğin gibi tam iyi vakitler hamilelik de rahat olur👍 korkma da inan Allah bir kolaylığını veriyor hele kreşe filan giderse büyük olan daha rahat edersin.

Merhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰

Listemizi oluşturalım

Bismillahirrahmanirrahim

@hayathey :anneadayı::KK200::halay::rolleyes:
@stoprak :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Eliifm :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Princess91 :anneadayı::KK200::halay: :emir_bebek:
sagliklihayat sagliklihayat :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@basak_83 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@dilekmelek4191 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@dilek062 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@kapadokyam :anneadayı: :KK200: :halay: :emir_bebek:
@Zeynepmina1982 17 Agustos
N neyb 21 Agustos
@MNbeyaz 24 agustos
@Baede 28 Agustos
N nursewhite 30 Agustos
@karadenizkizi1982 30 Agustos
@Bileran 31 Agustos
@Nazlim0634 10 Eylül
@nisann_tr
@BensizBen
@miraleyn
yubucukp yubucukp
@Camelwhite
@kahvecibaby
Merhaba hanımlar bende gebelik düşünüyorum Allah kısmet ederse 5yaşında bir oğlum var 2 bucuk senedir mesgyna iğneyle korunuyordum 4mayısta vuruldum son kez ama şimdi korkuyorum iğneyi vuruldum hiç olmazsa diye inşallah olur bakalım

27 yasındayım cnm ama şu var son 3 ayın yaza denk gelmesini hiç istemiyorum. çünkü daha önceki iki hamileliğimde tam yaza denk geldi o yüzden yaz hamileliğini hiç istemiyorum eylüldeki yumurtlama günüm de ilk defa korunmauacağım zaten tutarsa tam mayıs bitimi doğmuş olur. Sayet tutmazsa da gelecek yıl Haziran ayına kadar düşünmüyeceğiz. Bu benim planım Allahtan da ne gelir bilinmez herseyin hayırlısı
Çoookkk haklısın bende senin gibi düşünüp hamile kalırsam eylülde kalmayı isterim benimde iki doğumum biri 28 temmuz biri 4ağustos kabus gibiydi sıcaktan delirecek gibi oluyodum

X