Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ye onu teyzesi. Seninde hemen olsun da arkadaş yapalım 😂 yaşıt olsunlar inşallah
Bakalım cano 😊
Bu ay dikkat edicem Hasta olmak ilaç kullanmak yok😬
kırıp kçmı oturcam gezme tozma Yok 😂
bide yumurtlama döneminde takılabilirsek oluyor mu olmuyor mu görcez 😁
Tüm tahlillerim testlerim baya iyi çıkmıştı dr çok iyisin demişti
belki herifcağızımda bir sorun vardır anlamış olurum 😁

Bakalım cano 😊
Bu ay dikkat edicem Hasta olmak ilaç kullanmak yok😬
kırıp kçmı oturcam gezme tozma Yok 😂
bide yumurtlama döneminde takılabilirsek oluyor mu olmuyor mu görcez 😁
Tüm tahlillerim testlerim baya iyi çıkmıştı dr çok iyisin demişti
belki herifcağızımda bir sorun vardır anlamış olurum 😁
Evet kuzum tabi belli olmaz olmadı oda bir görünsün belki gerek kalmaz da olur hemencik inşallah 😀😀

Merhabalar🙋
sanırım aradığım topik burası bir oğlum ve bir kızım var. 3.yü düşünüyorum ama eşimle anlaşamıyoruz. Aranızda yaş arası az küçük çocukları olan anneler var mı?

N Nazlim0634 canımmmm napıyon başladın mı çalışmalara
sen bu ay napcan ilaçları kullanırken koruncan mı 🙄
Canım bu ay korunacağız 😭
Eşimle aramızdaki mesafeyi koruyacağız bu aylık 🤣🤣
Bizim iş gelecek aya kaldı artık
İlaçlar iyi geldi çok şükür 🙂
Bu arada ben yogunum bu ara temizlik yapıyorum bir yandan da kışlık melemene başladım o yüzden müsait oldukça sizlere bakmak için giriyorum
Sen bu ay çok çalış çokkkk 😉
Ne senden tık bir ses gelliyoor ne de benden ikimizde baştan bir daha sarıyoruz gelecek ay diye diye ne olacak halimizzz 😁
Şaka bir yana hakkımızda hayırlısı
Rabbim büyük bizim bilmediklerimizi bilir
Hayırlı zamanda verir inşallah

Merhabalar🙋
sanırım aradığım topik burası bir oğlum ve bir kızım var. 3.yü düşünüyorum ama eşimle anlaşamıyoruz. Aranızda yaş arası az küçük çocukları olan anneler var mı?
Merhabalar canım hoşgeldin
Benimde bir oğlum var (7 )
Bir kızım var (5buçuk) yaşında
Eşinle 3.çocuk fikrindemi anlaşamıyorsunuz
Öyleyse insllah anlaşırsınız ikinizin fikri bir olunca mükemmel olur
Kaç yaşındasın canım çocukların kaç yaşında
Ben 32 yaşındayım burdaki arkadaşlarla hemen hemen aynı yaştayız
Hakkında hayırlısı olsun 🤗🤗

Merhabalar canım hoşgeldin
Benimde bir oğlum var (7 )
Bir kızım var (5buçuk) yaşında
Eşinle 3.çocuk fikrindemi anlaşamıyorsunuz
Öyleyse insllah anlaşırsınız ikinizin fikri bir olunca mükemmel olur
Kaç yaşındasın canım çocukların kaç yaşında
Ben 32 yaşındayım burdaki arkadaşlarla hemen hemen aynı yaştayız
Hakkında hayırlısı olsun 🤗🤗
Allah bağışlasın, hosbuldum, cevabın için de teşekkür ederim, evet 3.cocuk fikrinde anlaşamıyoruz, sizin yaş aralığı çok ideal üçüncü için, zamanında sağlıkla gelir ins.🙏 Benimkiler çok küçük aslında oglum 3 yaşında, kızım 13 aylık, 3. olursa hemen hemen iki yaş araları olacak abisi gibi, ben de 30 yaşındayım

Allah bağışlasın, hosbuldum, cevabın için de teşekkür ederim, evet 3.cocuk fikrinde anlaşamıyoruz, sizin yaş aralığı çok ideal üçüncü için, zamanında sağlıkla gelir ins.🙏 Benimkiler çok küçük aslında oglum 3 yaşında, kızım 13 aylık, 3. olursa hemen hemen iki yaş araları olacak abisi gibi, ben de 30 yaşındayım
Canım evet seninkiler çok küçükmüş daha
Benim fikrim yeni yeni değişti yani biraz rahata erince diyebilirim 🤣🤣
Benimkiler senin çocuklarının yaşındayken birisi bana 3.yü düşünüyormusun dediğinde kafasına terlik fırlatasım geliyordu🤣🤣
O kadar yani 3.çocuğa karşıydım
Çünkü ikisinin bakımında baya zorlanmıştım aralarında tam 18 ay var tek başına baktım yardım almadan yorucu oldu
Ama şimdi iyiki olmuşlar peş peşe diyorum 😊
Sen zorlanmayacaksan kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
İnşallah olur
Bence anne kendini hazır hissediyorsa olsun

Canım senin evlatlarına da Rabbim uzun ömürler versin
Hayırlı evlat olurlar inşallah 😘

Mrb kızlar bizde kardeş düşünüyoruz. Oğlum 3 yasında fakat bu covid-19 çok korkutuyor beni. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Mrb kızlar bizde kardeş düşünüyoruz. Oğlum 3 yasında fakat bu covid-19 çok korkutuyor beni. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Emin ol herkesi korkutuyor canım
Bende tedirginim eşim de tedirgin
Allah yardımcımız olsun
İnşallah biran önce biter rahat bi nefes alırız
Yaşınız genç ise erteleyebilirsiniz ☺
Bizim biraz da yaştan dolayı acelemiz 😂😂

Emin ol herkesi korkutuyor canım
Bende tedirginim eşim de tedirgin
Allah yardımcımız olsun
İnşallah biran önce biter rahat bi nefes alırız
Yaşınız genç ise erteleyebilirsiniz ☺
Bizim biraz da yaştan dolayı acelemiz 😂😂
27 yasındayım cnm ama şu var son 3 ayın yaza denk gelmesini hiç istemiyorum. çünkü daha önceki iki hamileliğimde tam yaza denk geldi o yüzden yaz hamileliğini hiç istemiyorum eylüldeki yumurtlama günüm de ilk defa korunmauacağım zaten tutarsa tam mayıs bitimi doğmuş olur. Sayet tutmazsa da gelecek yıl Haziran ayına kadar düşünmüyeceğiz. Bu benim planım Allahtan da ne gelir bilinmez herseyin hayırlısı

Canım evet seninkiler çok küçükmüş daha
Benim fikrim yeni yeni değişti yani biraz rahata erince diyebilirim 🤣🤣
Benimkiler senin çocuklarının yaşındayken birisi bana 3.yü düşünüyormusun dediğinde kafasına terlik fırlatasım geliyordu🤣🤣
O kadar yani 3.çocuğa karşıydım
Çünkü ikisinin bakımında baya zorlanmıştım aralarında tam 18 ay var tek başına baktım yardım almadan yorucu oldu
Ama şimdi iyiki olmuşlar peş peşe diyorum 😊
Sen zorlanmayacaksan kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
İnşallah olur
Bence anne kendini hazır hissediyorsa olsun
Ay evet canım çok zorlanmıssındır, tahmin edebiliyorum beni şu an en çok yoran kardeş kıskançlığı ama su an iyi ki diyorsun onemli olan bence bu, benim eşim su an tam da dediğin modda terlik fırlatacak özellikle de bana, ekseriyetle korunuyor kendisi keske kaza kurşunu filan olsa ama nafile 🙃

X