- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 30
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #3.881
İnşallah sağlıklı ilerler sağsalim alırım kucağımaGözün aydın canım inşallah yükselir değerin kontrole gittiğinde dr. Rahatlatacaktır seni zaten❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklı ilerler sağsalim alırım kucağımaGözün aydın canım inşallah yükselir değerin kontrole gittiğinde dr. Rahatlatacaktır seni zaten❤
Bakalım canoYe onu teyzesi. Seninde hemen olsun da arkadaş yapalım yaşıt olsunlar inşallah
Gözün aydın cnm normal bence benimki 40 çıkmıştı hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünHanımlar kan testi yaptırdım beta 125 çıktı 4 gün gecikti adet değer normal mi
Evet kuzum tabi belli olmaz olmadı oda bir görünsün belki gerek kalmaz da olur hemencik inşallahBakalım cano
Bu ay dikkat edicem Hasta olmak ilaç kullanmak yok
kırıp kçmı oturcam gezme tozma Yok
bide yumurtlama döneminde takılabilirsek oluyor mu olmuyor mu görcez
Tüm tahlillerim testlerim baya iyi çıkmıştı dr çok iyisin demişti
belki herifcağızımda bir sorun vardır anlamış olurum
Aynen bakalım artık kısmetEvet kuzum tabi belli olmaz olmadı oda bir görünsün belki gerek kalmaz da olur hemencik inşallah
Hadi inşallah gönlüne göre olsun.13 aylık oğlum, hayır hamile değilim henüz ama artık düşünüyoruz 2. Çocuğu korunmayı bıraktık :)
Amiiinnn teşekkürler hepimizin gönlüne göre versin inşallahHadi inşallah gönlüne göre olsun.
Canım bu ay korunacağızN Nazlim0634 canımmmm napıyon başladın mı çalışmalara
sen bu ay napcan ilaçları kullanırken koruncan mı
Merhabalar canım hoşgeldinMerhabalar
sanırım aradığım topik burası bir oğlum ve bir kızım var. 3.yü düşünüyorum ama eşimle anlaşamıyoruz. Aranızda yaş arası az küçük çocukları olan anneler var mı?
Allah bağışlasın, hosbuldum, cevabın için de teşekkür ederim, evet 3.cocuk fikrinde anlaşamıyoruz, sizin yaş aralığı çok ideal üçüncü için, zamanında sağlıkla gelir ins. Benimkiler çok küçük aslında oglum 3 yaşında, kızım 13 aylık, 3. olursa hemen hemen iki yaş araları olacak abisi gibi, ben de 30 yaşındayımMerhabalar canım hoşgeldin
Benimde bir oğlum var (7 )
Bir kızım var (5buçuk) yaşında
Eşinle 3.çocuk fikrindemi anlaşamıyorsunuz
Öyleyse insllah anlaşırsınız ikinizin fikri bir olunca mükemmel olur
Kaç yaşındasın canım çocukların kaç yaşında
Ben 32 yaşındayım burdaki arkadaşlarla hemen hemen aynı yaştayız
Hakkında hayırlısı olsun
Canım evet seninkiler çok küçükmüş dahaAllah bağışlasın, hosbuldum, cevabın için de teşekkür ederim, evet 3.cocuk fikrinde anlaşamıyoruz, sizin yaş aralığı çok ideal üçüncü için, zamanında sağlıkla gelir ins. Benimkiler çok küçük aslında oglum 3 yaşında, kızım 13 aylık, 3. olursa hemen hemen iki yaş araları olacak abisi gibi, ben de 30 yaşındayım
Canım senin evlatlarına da Rabbim uzun ömürler versinAllah bağışlasın, hosbuldum, cevabın için de teşekkür ederim, evet 3.cocuk fikrinde anlaşamıyoruz, sizin yaş aralığı çok ideal üçüncü için, zamanında sağlıkla gelir ins. Benimkiler çok küçük aslında oglum 3 yaşında, kızım 13 aylık, 3. olursa hemen hemen iki yaş araları olacak abisi gibi, ben de 30 yaşındayım
Emin ol herkesi korkutuyor canımMrb kızlar bizde kardeş düşünüyoruz. Oğlum 3 yasında fakat bu covid-19 çok korkutuyor beni. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
27 yasındayım cnm ama şu var son 3 ayın yaza denk gelmesini hiç istemiyorum. çünkü daha önceki iki hamileliğimde tam yaza denk geldi o yüzden yaz hamileliğini hiç istemiyorum eylüldeki yumurtlama günüm de ilk defa korunmauacağım zaten tutarsa tam mayıs bitimi doğmuş olur. Sayet tutmazsa da gelecek yıl Haziran ayına kadar düşünmüyeceğiz. Bu benim planım Allahtan da ne gelir bilinmez herseyin hayırlısıEmin ol herkesi korkutuyor canım
Bende tedirginim eşim de tedirgin
Allah yardımcımız olsun
İnşallah biran önce biter rahat bi nefes alırız
Yaşınız genç ise erteleyebilirsiniz ☺
Bizim biraz da yaştan dolayı acelemiz
İnşallah hayırla sağlıkla ilerler hamileligimiz bebişleri sağsalim alırız kucaklarımızaGözün aydın cnm normal bence benimki 40 çıkmıştı hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Ay evet canım çok zorlanmıssındır, tahmin edebiliyorum beni şu an en çok yoran kardeş kıskançlığı ama su an iyi ki diyorsun onemli olan bence bu, benim eşim su an tam da dediğin modda terlik fırlatacak özellikle de bana, ekseriyetle korunuyor kendisi keske kaza kurşunu filan olsa ama nafileCanım evet seninkiler çok küçükmüş daha
Benim fikrim yeni yeni değişti yani biraz rahata erince diyebilirim
Benimkiler senin çocuklarının yaşındayken birisi bana 3.yü düşünüyormusun dediğinde kafasına terlik fırlatasım geliyordu
O kadar yani 3.çocuğa karşıydım
Çünkü ikisinin bakımında baya zorlanmıştım aralarında tam 18 ay var tek başına baktım yardım almadan yorucu oldu
Ama şimdi iyiki olmuşlar peş peşe diyorum
Sen zorlanmayacaksan kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
İnşallah olur
Bence anne kendini hazır hissediyorsa olsun