- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
- Konu Sahibi sadehayatt06
Canım ben bütün tahlillerimi yaptırdım hormonlar amh dahil baktırdım ama bidaha baktırmak istedim çünkü 8 ay geçti hormon değerleri değişkendir sonuçta ama pandemi yüzünden gidemedim . Hsg bile çektirdim kürtajdan dolayı yapışıklık falan mı oldu diye o da temiz çıktı eşim tahlil yaptırdı o da normal
Bazı vitamin değerlerimiz biraz düşüktü ilaç kullandık bi müddet ama şuan değerlerimiz ne alemde gidip baktıramadık. 2-3 ay c life macun kullandım, maydanoz süt buharı yaptım...2 ay yumurta takibi yaptırdım femara kullandım çatlatma iğnesi falan vuruldum yine olmadı. 1 senedir her ay ovulasyon testi kullanıyorum her ay pik görüyorum full değerlendirmeler...ama yok
Bu durum kesinlikle nasip. Allah Ol demedikçe kesinlikle olmaz☹ bu arada benim burda bi sayfam var zaten canım 15 ay önce açmıştım benden sonra gelenlerin çoğu hamile kalıp doğurdular . Elbet Rabbimiz herşeyin en doğrusunu bilir... Buraya sürekli bakamayabilirim ama yinede yazmak istersen bat'ım 15 haziran
Bir zamanı var demekki canım.. olmuyorsa da sebebi vardır hayırlı sağlıklı olsun inşAllah