- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.561
Ay doğru da işte o an aklına gelmiyor bunlar zaten heyecan meselesi inşallah bekle bakalım canımsagliklihayat bu sefer becerebilsemde sabretsem ya
Şu testlere hastanelere verilen paralarla çocukların geleceklerini hazırlamıştık
Aynen cano zaten yazdığım şeylerdede belirttimAy doğru da işte o an aklına gelmiyor bunlar zaten heyecan meselesi inşallah bekle bakalım canım
Gercekten de oyle korunmayı bıraktık bırakalı düzen saştı benim 2 gün erken geldi mesela bu ay.Aynen cano zaten yazdığım şeylerdede belirttim
Mantıklı hareket edemiyor insan gözü görmüyor
gerçekten
Öyle diyorumda bakalım ne kadar mantıklı davranmaya devam etcem
16 sıyla 19 u arasında bekliyorum her an gelebilir kırmızılar
İyice düzenim şaştı batımı bile doğru düzgün tahmin edemiyorum
Normalde 30-33 gün arasında olurdum
Geçen ay 35. gün oldum yuh beaa
Valla bişey yoksa hemen olsam ya beni çok geriyor gecikme
Evet eğer birşey yoksa erken olmak daha iyi valla en azından bekleme yapmadan neticeni öğreniyorsunGercekten de oyle korunmayı bıraktık bırakalı düzen saştı benim 2 gün erken geldi mesela bu ay.
Yani gecikmesinden iyidir de aslında. Yine de önceden günü gününe olurdum asla şaşmazdı. Streste etkiliyor olabilirinşallah olmazsın gelmez o kırmızı kart
Bol bol dua edeceğimGünayyyydınnnnmhayırlı mutlu sabahlar olsun hatunlar.. çok sık giremiyorum taşınma işleri başladı benim kız kardeşim geldi Allah'tan elinden geçti herşey bacımın..
Allah var gam yok arkadaşlar Elhamdülillah hiç beklemediğimiz anda geliyor bebiş ben taşınıp tüp bebek merkezine giderim diye düşünürken gebelik haberini alanlardanımsabır dua şükür sonucu Rabbim gönderiyor nimetlerini.. doktorum bile benim hastam olmasan asla inanmazdım sana dedi düşünün artık... Vakti zamanı gelince hayırlıysa bizim için inşAllah tez vakitte versin Rabbim
Yarın kalp atışı için doktora gideceğim dua edin bana bize
Canlarım nasılsınız benim bata 5 gün kaldıEvet eğer birşey yoksa erken olmak daha iyi valla en azından bekleme yapmadan neticeni öğreniyorsun
Ayyyy önce okudum anlamadımKışkış kırmızılar kışkış
Ayy heyecan doruktaCanlarım nasılsınız benim bata 5 gün kaldıkarnım ağrıyor çok koşup dalakların şişer ya öyle ağrım resmen bilemedim ne nefes aldırmıyor belime de vuruyor ağrısı
Evet canım bende anlamadım ağrım çok yaa 2 gün önce bu kadar değildi hamilelik düşüncem filan olmasa hastaneye mutlaka giderdim baya ağrım var .Kız işin tuhaf yanı ağrı bir acayip hani çok koşarsın dalağın şişer ya bu ağrı öyle birşey. Regl sancısyla uzaktan yakından alakası yok bat'a 5 gün var daha. Canım sıcak su torbası yapsam koysam olur mu?cnm inşallah bebiştendir. Üşütmüş te olabilirsin bizim bura cok sıcak buzlu suları içtik oğlumla dondurma fln derken ikimizinde boğazı şişti. Sende dikkat et bari hem az kaldı hadi hayırlısı bakalım
Ayy canım yaa benim hislerime tercüme olmuşsun biliyor musun ağzına eline sağlık ❤
en iyisini yapıyorsun cnm cocuklar cok hassas ve bazen unutmuyorlar söylenen sözleri. Bizim büyük oğlanda evde işte kardeşin olursa soyle yaparız boyle yaparız demiştik gidip herkese benim kardeşim olacak diyor. O yüzden artık bu konuyu hiç konuşmama kararı aldım. Millet beni hamile sanacakbir de üstüne gizliyorum sanacaklar
inşallah hepimize kuuzumm
ya elinde test olunca insanı resmen sanki biri dürtüyor yap bakalım çıkacak belki diye bende oyleyim dayanamıyorum
e bize de Güzin abla lazımdı
Ayy canım benim yaaa Allah seni yormasın kolayca halledersiniz inşallah. Hala cok mutlu oluyorum inanki senin hamiş olduğunu görünce. Kalp atısını duyarsın artık inşAllah. Bir de ne dicem dakikada kaç atıyor bak bakalım bebikin kalbi,pıt pıt
Çok kötüsün kızAyy heyecan dorukta
O derece ağrı olması ilginç ya kız yoksa ikiz mi geliyor
Naptınız ne işler çevirdiniz böyle
Valla bilmem artık grubumuza bol bol bebek lazım 2 tanede sen attırıverÇok kötüsün kızşaka şaka Rabbim nr dilerse onu verir tabiki bizim de başımız üzerinde yeri var.Rüyamda hamile olduğumu gördüm sonra emzirdiğimi Vallahi bu biz bi işler çevirdik ama anyayı konyayı 5 gün sonra görücez
Canım o kadar cok ağrıyorsa bir acile git güvenilir yere gebelik şüphem var dersin ona göre bakarlar yazık sana çekmeEvet canım bende anlamadım ağrım çok yaa 2 gün önce bu kadar değildi hamilelik düşüncem filan olmasa hastaneye mutlaka giderdim baya ağrım var .Kız işin tuhaf yanı ağrı bir acayip hani çok koşarsın dalağın şişer ya bu ağrı öyle birşey. Regl sancısyla uzaktan yakından alakası yok bat'a 5 gün var daha. Canım sıcak su torbası yapsam koysam olur mu?
Slm bende 3. Çocuğuma 21 haftalık hamileyim hamile kaldığım ay ilkdefa aynı sizinki gibi ağrılarım oldu.. birde farklı olarak regle yakın göğüs ağrım olurdu o ay olmadı inş sizinde gebelik ağrısıdır benimde bir kızım bir oğlum var kardeş istiyolardı..şimdiye kadar sıkıntısız geldim ama korkuyorum yinede yaşım 41 yaştan dolayı risklerim olurmu diye her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorumEvet canım bende anlamadım ağrım çok yaa 2 gün önce bu kadar değildi hamilelik düşüncem filan olmasa hastaneye mutlaka giderdim baya ağrım var .Kız işin tuhaf yanı ağrı bir acayip hani çok koşarsın dalağın şişer ya bu ağrı öyle birşey. Regl sancısyla uzaktan yakından alakası yok bat'a 5 gün var daha. Canım sıcak su torbası yapsam koysam olur mu?
Bol bol dua edeceğimkalp atışlarını duyunca haber ver yaz olurmu
kahvecibaby huhuuu naptın bakalım
Aaa pardon çok erken bir saat yazmışsınya bende bugün gibi anladım ne alakaysaAllah razı olsun yazarım tabi ki
canım yarın gideceğim doktora bugün ev topluyoruz halaşimdi de toplantı var güya toplantıdayım
Ay ne güzel maşallah maşallahSlm bende 3. Çocuğuma 21 haftalık hamileyim hamile kaldığım ay ilkdefa aynı sizinki gibi ağrılarım oldu.. birde farklı olarak regle yakın göğüs ağrım olurdu o ay olmadı inş sizinde gebelik ağrısıdır benimde bir kızım bir oğlum var kardeş istiyolardı..şimdiye kadar sıkıntısız geldim ama korkuyorum yinede yaşım 41 yaştan dolayı risklerim olurmu diye her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum