Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay doğru da işte o an aklına gelmiyor bunlar zaten heyecan meselesi inşallah bekle bakalım canım
Aynen cano zaten yazdığım şeylerdede belirttim
Mantıklı hareket edemiyor insan gözü görmüyor
gerçekten
Öyle diyorumda bakalım ne kadar mantıklı davranmaya devam etcem
16 sıyla 19 u arasında bekliyorum her an gelebilir kırmızılar
İyice düzenim şaştı batımı bile doğru düzgün tahmin edemiyorum
Normalde 30-33 gün arasında olurdum
Geçen ay 35. gün oldum yuh beaa
Valla bişey yoksa hemen olsam ya beni çok geriyor gecikme

Gercekten de oyle korunmayı bıraktık bırakalı düzen saştı benim 2 gün erken geldi mesela bu ay.
Yani gecikmesinden iyidir de aslında. Yine de önceden günü gününe olurdum asla şaşmazdı. Streste etkiliyor olabilir inşallah olmazsın gelmez o kırmızı kart

Evet eğer birşey yoksa erken olmak daha iyi valla en azından bekleme yapmadan neticeni öğreniyorsun

Bol bol dua edeceğim kalp atışlarını duyunca haber ver yaz olurmu

Evet eğer birşey yoksa erken olmak daha iyi valla en azından bekleme yapmadan neticeni öğreniyorsun
Canlarım nasılsınız benim bata 5 gün kaldı karnım ağrıyor çok koşup dalakların şişer ya öyle ağrım resmen bilemedim ne nefes aldırmıyor belime de vuruyor ağrısı

Canlarım nasılsınız benim bata 5 gün kaldı karnım ağrıyor çok koşup dalakların şişer ya öyle ağrım resmen bilemedim ne nefes aldırmıyor belime de vuruyor ağrısı
Ayy heyecan dorukta
O derece ağrı olması ilginç ya kız yoksa ikiz mi geliyor
Naptınız ne işler çevirdiniz böyle

Evet canım bende anlamadım ağrım çok yaa 2 gün önce bu kadar değildi hamilelik düşüncem filan olmasa hastaneye mutlaka giderdim baya ağrım var .Kız işin tuhaf yanı ağrı bir acayip hani çok koşarsın dalağın şişer ya bu ağrı öyle birşey. Regl sancısyla uzaktan yakından alakası yok bat'a 5 gün var daha. Canım sıcak su torbası yapsam koysam olur mu?

Ayy heyecan dorukta
O derece ağrı olması ilginç ya kız yoksa ikiz mi geliyor
Naptınız ne işler çevirdiniz böyle
Çok kötüsün kız şaka şaka Rabbim nr dilerse onu verir tabiki bizim de başımız üzerinde yeri var.Rüyamda hamile olduğumu gördüm sonra emzirdiğimi Vallahi bu biz bi işler çevirdik ama anyayı konyayı 5 gün sonra görücez

Valla bilmem artık grubumuza bol bol bebek lazım 2 tanede sen attırıver
Rüyan gerçek olsun inşallah beybisi

Canım o kadar cok ağrıyorsa bir acile git güvenilir yere gebelik şüphem var dersin ona göre bakarlar yazık sana çekme

Slm bende 3. Çocuğuma 21 haftalık hamileyim hamile kaldığım ay ilkdefa aynı sizinki gibi ağrılarım oldu.. birde farklı olarak regle yakın göğüs ağrım olurdu o ay olmadı inş sizinde gebelik ağrısıdır benimde bir kızım bir oğlum var kardeş istiyolardı..şimdiye kadar sıkıntısız geldim ama korkuyorum yinede yaşım 41 yaştan dolayı risklerim olurmu diye her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum

Ay ne güzel maşallah maşallah
İleri yaş gebelikleri insanı korkutuyor bende 35 olcam düşğndürmüyor değil
Çocukların yaşları kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…