Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kadar cok ağrıyorsa bir acile git güvenilir yere gebelik şüphem var dersin ona göre bakarlar yazık sana çekme
Teşekkür ederim canımsın 😘Eşim işten gece 1 de geliyor.Hava çok sıcak çocuklar benimle gelmek zorunda bırakacağım kimse yok.Virusden dolayı onlarla gitmek istemem biryere gittiğim zaman heryere dokunuyorlar

(Ne kadar tenbihlersem tenbihleyim)Yakınımızda hastane var sende Ankaradasın bilirsin canım Şehit Ertürk Etimesgut hastanesi virüsden dolayı kapandı.O yüzden biraz uzanıp sıcak su torbası yapar yatarım bugün normalde günlerim çok koşuşturmacalı geçiyor.

Ay ne güzel maşallah maşallah
İleri yaş gebelikleri insanı korkutuyor bende 35 olcam düşğndürmüyor değil
Çocukların yaşları kaç
35 erken bir yaş benim oğlum 12 kızım 8 yaşında bayaa araları var.. Aslında bende 36 38 yaşları istemiştim ama rabbim 41 de nasib etti vardır bir hayır etraftakiler korkutuyo yaştan dolayı riskin var diye yoksa doktorum hiç olumsuz bişey söylemedi şimdiye kadar .. kızım kız istiyodu buda kızmış... Sizin gönlünüzde kızmı var erkekmi üçüncü için

Slm bende 3. Çocuğuma 21 haftalık hamileyim hamile kaldığım ay ilkdefa aynı sizinki gibi ağrılarım oldu.. birde farklı olarak regle yakın göğüs ağrım olurdu o ay olmadı inş sizinde gebelik ağrısıdır benimde bir kızım bir oğlum var kardeş istiyolardı..şimdiye kadar sıkıntısız geldim ama korkuyorum yinede yaşım 41 yaştan dolayı risklerim olurmu diye her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum
Kucağına almak nasip olur insllah. Korkma kalbini ferah tut şimdi o kadar çok insan varki geç yaşta doğuran. Hiçbir şey eskisi gibi değil geç evlenip geç çocuk sahibi oluyorlar artık.

Ben doktor muanesine gittim 3. Bebek dediğim de doktor bana yaşımı sordu 32 dedim bekle canım daha çok gençsin dedi .İnanki şok olmuştum çocuk sahibi olmak için ne kadar daha beklenebilir demiştim.Canim cinsiyeti ne bir kızım bir oğlum var demişsin 😘

35 erken bir yaş benim oğlum 12 kızım 8 yaşında bayaa araları var.. Aslında bende 36 38 yaşları istemiştim ama rabbim 41 de nasib etti vardır bir hayır etraftakiler korkutuyo yaştan dolayı riskin var diye yoksa doktorum hiç olumsuz bişey söylemedi şimdiye kadar .. kızım kız istiyodu buda kızmış... Sizin gönlünüzde kızmı var erkekmi üçüncü için
Söylemeden geçemeyeceğim ayyy🙄🙄Kız bu millet ne kadar çok biliyor ya.Sinir olmamak elde değil sanane kardeşim sen niye hamile kadına riskli diyorsun.Emin ol millet konuşmak için konuşuyor boş konuşuyor.
Sen hamileliğin tadını çıkar tatlım. Rabbime güven dua et .İnanki birşey olmaz .Zaten yarı yola gelmişsin sağlıkla kucağına almak nasip olur. Öper koklarsin🤗🤗Allahın izniyle .
Ayyy kızın olacak öylemi ne mutlu sana kızlara bayılıyorum kendini zorla sevdiriyorlar 😍😍

Söylemeden geçemeyeceğim ayyy🙄🙄Kız bu millet ne kadar çok biliyor ya.Sinir olmamak elde değil sanane kardeşim sen niye hamile kadına riskli diyorsun.Emin ol millet konuşmak için konuşuyor boş konuşuyor.
Sen hamileliğin tadını çıkar tatlım. Rabbime güven dua et .İnanki birşey olmaz .Zaten yarı yola gelmişsin sağlıkla kucağına almak nasip olur. Öper koklarsin🤗🤗Allahın izniyle .
Ayyy kızın olacak öylemi ne mutlu sana kızlara bayılıyorum kendini zorla sevdiriyorlar 😍😍
Nekadar doğru söylediniz etrafa kulaklarımı tıkamayı öğrenmem lazım
Sağolasın canım yaş korkum için içimi rahatlattın..genç yaştakilerde riskli gebelikler olmuyomu oluyo demekki her yaş için geçerli... Doktorlar hiçbir riskten bahsetmedi yaşıda sorun etmediler zaten.. Etraftakilere kulağımı tıkamayı öğrenmem lazım... Kızım kız istiyodu kendine arkadaş gönlüne göre nasib etti rabbim 8 yıl sonra aynı duyguları yaşamak çok güzel... Allah sizede tekrar tattırsın... ağrılarım var diye yazınızı okuyunca yazmak istedim aynı öyle olmuştu benimde o ay ağrılarım olunca acaba hamilemiyim demiştim öylede çıktı inşallah bebiş ağrısıdır sizin gönlünüzdede kız var sanırım

Nekadar doğru söylediniz etrafa kulaklarımı tıkamayı öğrenmem lazım

Sağolasın canım yaş korkum için içimi rahatlattın..genç yaştakilerde riskli gebelikler olmuyomu oluyo demekki her yaş için geçerli... Doktorlar hiçbir riskten bahsetmedi yaşıda sorun etmediler zaten.. Etraftakilere kulağımı tıkamayı öğrenmem lazım... Kızım kız istiyodu kendine arkadaş gönlüne göre nasib etti rabbim 8 yıl sonra aynı duyguları yaşamak çok güzel... Allah sizede tekrar tattırsın... ağrılarım var diye yazınızı okuyunca yazmak istedim aynı öyle olmuştu benimde o ay ağrılarım olunca acaba hamilemiyim demiştim öylede çıktı inşallah bebiş ağrısıdır sizin gönlünüzdede kız var sanırım
Canım evet etrafa karşı kulaklarımızı tıkamak lazım ne kadar tıkasakta bazen insanın sinirleri bozulmuyor değil. Oğlum var 7 yaşında kızım var 5buçuk yaşında Rabbim ikisinide tattırdı Elhamdürillah .Saglikli olması herşeyden önemli evet gönlümde kız var kızıma bacı olmasını çok isterim .Oğlum da olsa çok sevinirim.

Slm bende 3. Çocuğuma 21 haftalık hamileyim hamile kaldığım ay ilkdefa aynı sizinki gibi ağrılarım oldu.. birde farklı olarak regle yakın göğüs ağrım olurdu o ay olmadı inş sizinde gebelik ağrısıdır benimde bir kızım bir oğlum var kardeş istiyolardı..şimdiye kadar sıkıntısız geldim ama korkuyorum yinede yaşım 41 yaştan dolayı risklerim olurmu diye her muayeneye yüreğim ağzımda gidiyorum

Maşallah Allah sağlıkla kavuştursun
Hamile kalmadan önce neler yaptınız önerileriniz nedir paylaşsanızda bizde faydalanak🙄 bende 2.yi istiyorum 1,5 senedir 1 kürtajım var ☹️

Canım evet etrafa karşı kulaklarımızı tıkamak lazım ne kadar tıkasakta bazen insanın sinirleri bozulmuyor değil. Oğlum var 7 yaşında kızım var 5buçuk yaşında Rabbim ikisinide tattırdı Elhamdürillah .Saglikli olması herşeyden önemli evet gönlümde kız var kızıma bacı olmasını çok isterim .Oğlum da olsa çok sevinirim.
Allah gönlüne göre versin inşallah bu ay görürsün çift çizgiyi 😊sizlerin üçüncü çocuk heyecanınızı okuyunca iyiki yapmışım üçüncüyü diyorum

Maşallah Allah sağlıkla kavuştursun
Hamile kalmadan önce neler yaptınız önerileriniz nedir paylaşsanızda bizde faydalanak🙄 bende 2.yi istiyorum 1,5 senedir 1 kürtajım var ☹
Amin inşallah.. Hiçbirşey yapmadım sadece son bir yıldır korunmayı brakmıştık okadar olursada olsun demiştk...hamile kaldığım ay çok öksürüyodum ıhlamur limon suyu falan çok içmiştim öksürüğümü kessin diye onun etkisimi oldu bilmiyorum

Allah gönlüne göre versin inşallah bu ay görürsün çift çizgiyi 😊sizlerin üçüncü çocuk heyecanınızı okuyunca iyiki yapmışım üçüncüyü diyorum
Sakın kötüyü çekme hamileliğinin tadını çıkar
Ne kadar şanslısın anlatamam millette neymiş Zaten çoğuda kıskandığı ve aslında kendileride çok istediği için vır vır konuşuyor
Benim konuşmları değilde nazarlarından çekincem var ve erteleme sebebimde buydu baktım yaş gidecek hazır evdeyim şuan için patlat bi tane dedim tabi olursa😁
Benimde kızım 10 oğlum 7 ve kızım çok istiyor kız kardeş bende kız olsun çok isterim ama oğlanda olursA hiç üzülmem yeterki gelsinler sağlıcakla
Ailemiz kalabalık olsun Hepsi büyüsün gururlandırsın yaşlanıncada etrafımda bir sürü gelinim damadım torunum olsun ayyy ne güzel ya bak yine hayal kurduM:KK9:

Kızlar ben geldim nasılsınız 😍🤗
N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat sagliklihayat kahvecibaby kahvecibaby inşallah yarın kalp atışlarını duyarak gelirsin❤
Benim bebeğim beni bir ipe bağlamış o ne dese o oluyor. Çok ağlıyor çok huzursuz hay Allahım 15.ayında hayrılsıyla 24.ayını göreyim hayırlısıyla yürüsün hayırlısıyla şu kulun bi nefes alsın
Kızlar abartmıyorum inanın yemek yiyemiyorum zayıfladım ya... :KK43:
Bi serzenişle geldim affedin ve bana dua edin. Elhamdülillah alâ külli hal... 💖👐

N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat sagliklihayat kahvecibaby kahvecibaby inşallah yarın kalp atışlarını duyarak gelirsin❤
Benim bebeğim beni bir ipe bağlamış o ne dese o oluyor. Çok ağlıyor çok huzursuz hay Allahım 15.ayında hayrılsıyla 24.ayını göreyim hayırlısıyla yürüsün hayırlısıyla şu kulun bi nefes alsın
Bi serzenişle geldim affedin ve bana dua edin. Elhamdülillah alâ külli hal... 💖👐
Ayyy canım yaa o ağlama krizlerini çok iyi bilirim .Oğlum öyleydi benim burnumdan gelirdi sürekli aglardi yedigimden içtigimden de bir şey anlamazdim.
Zaten oğlum 9 aylıkken hamile kalınca kafayı sıyıracaktım.Sabahı belli değildi gündüzü belli değildi o yüzden çocuğa tövbeliydik yemin ederim abartmıyorum.
Kesinlikle istemiyorduk Rabbim olmayanlara versin diyorduk eşimle birlikte.Ama unutuluyor zamanla fikrimiz değişti. Rabbim evlatlarimiza uzun ömür versin tabiki şikayet etmiyoruz zorlukları da var kolay tatliş yanları da.Allah kolaylık versin canım kolay değil .

Ne kadar şanslısın anlatamam millette neymiş Zaten çoğuda kıskandığı ve aslında kendileride çok istediği için vır vır konuşuyor
Benim konuşmları değilde nazarlarından çekincem var ve erteleme sebebimde buydu baktım yaş gidecek hazır evdeyim şuan için patlat bi tane dedim tabi olursa😁
Benimde kızım 10 oğlum 7 ve kızım çok istiyor kız kardeş bende kız olsun çok isterim ama oğlanda olursA hiç üzülmem yeterki gelsinler sağlıcakla
Ailemiz kalabalık olsun Hepsi büyüsün gururlandırsın yaşlanıncada etrafımda bir sürü gelinim damadım torunum olsun ayyy ne güzel ya bak yine hayal kurduM:KK9:
Pozitif
Pozitifliğin bana enerji verdi inanki ne güzel konuştun ağzından bal damlıyo.. çocuklarım okadar istiyoki onların heyecanı için bile değer gün sayıyolar.. seninkilerde akıllarının erdiği yaş olduğu için senin üstüne titriycekler kardeşlerine karşı kıskançlık olmıycak heves olucak...Bende kızım olsun istiyodum her kızın kız kardeşi olmalı çok iyi arkadaş oluyolar... allah seninde kızının gönlüne göre verir inşallah... olumsuz yorum yapanlar sinirimi bozmasa bide ama elimde olmadan her olumsuz cümleyi kafama taktım..bundan sonra takmamaya çalışıcam

Nazar mı var acaba üzerinde devamlı oku canım o çağlarda zor Allah ferahlık versin üzerine...benimki de 3 yaş sendromumudur nedir canıma okuyor
Rabbim sağlık versin onlara bugünlerde geçici elbet bende bazen bunalıyorum hala tuvalet eğitimine başlayamadım zor bi çocuk☹️
Önceden tuvalete olmaz deyip duruyodu şimdi tuvalete olur diyo ama yine yapmıyo kaçıp gidiyo odalara kapıyı yüzüme kapatıp altını dolduruyo yok başlayamıyorum ama böyle kendimi paralamamında bir anlamı yok belliki hazır değil o yüzden biraz daha beklicem napalım her çocuk bir değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ah canım bitanem allah kolaylık versin sana yazacaktım ama rahatsız etmek istemedim Planı ertelediğin için 😘

Pozitif

Pozitifliğin bana enerji verdi inanki ne güzel konuştun ağzından bal damlıyo.. çocuklarım okadar istiyoki onların heyecanı için bile değer gün sayıyolar.. seninkilerde akıllarının erdiği yaş olduğu için senin üstüne titriycekler kardeşlerine karşı kıskançlık olmıycak heves olucak...Bende kızım olsun istiyodum her kızın kız kardeşi olmalı çok iyi arkadaş oluyolar... allah seninde kızının gönlüne göre verir inşallah... olumsuz yorum yapanlar sinirimi bozmasa bide ama elimde olmadan her olumsuz cümleyi kafama taktım..bundan sonra takmamaya çalışıcam
Evet ben buranın polyanası 🤪
Evet ya kız kardeş çok güzeldir eminim benim yok çok isterdim olsun hatta şu hayatta en çok istediğim 3 şey arasına girer belkide bu dürtü beni 3. Çocuğa itti belki değil aslında gerçek sebebi bu ama herşeyin hayırlısı bakalım😊😘

Kızlaaaaaar siz böyle dökülünce bana dank etti ya
Hakkaten ne zordu küçüklükleri benimkiler baya büyüdü baya rahatladım aslında vazmı geçsem :KK70:
Benimkilerde emmez yemez kusar ayy ayy ne fenaydı o günler hastane hastane az mı gezdik yok dil bağından mı kaynaklanıyor
Yok midesinde bir problem mi var yok sendrommu var ne pedogog bıraktık ne öZel çocuk hastaneleri ne araştırma hastaneleri hiiiiiç yemezlerdi Hiiiiç lafın gelişi değil baya yemeden 3 yaşına geldiler ve katı gıdaya 3 yaşında geçtiler
yani klasik bir iştahsız çocuk muhabbeti değildi baya vakaaydı benimkiler beni görenler hep ay ne var bu çocuklarda niye böyleler allah yardımcın olsun derlerdi 😕

X