- 11 Temmuz 2019
- 1.001
- 1.151
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.521
hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah kuzum kısmet bu işlerHayırlısı canım sağolasın. İnşaAllah dediğin gibi olurYeni bat 5 Ağustos
Ama bu ay pek olacağını sanmam. Rahim filmi çekilecek muhtemelen 5 gün sonra memlekete gidecez . Rahim filmi sonrası 2 gün ilişki olmaz . Kalan 3 gün de bakalım ne olur
Hayırlısı bakalım
cnm n11 den aldım labaquik markaBaya iyimiş nerden aldın hangi marka
Ayy az kalmış kızz hadi inşallah bu ay bir bomba patlat bize güzel haber lazımNasılsınız canlarımmm
Benim 2 gündür karnım ağrıyor. Afedersiniz gaz doluÜşüttüm herhalde kızlar. Benim bat'a tam 1 hafta kaldı Heyecan bastı.Pek umudum yok açıkcası.Hayirlisi olsun kızlar
merhaba canım hayırlısıyla olur inşallahHerkese merhabalar
Ara ara giriyorum foruma takip etmeye çalışıyorum sizleri. Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıcakla alsınlar bebeklerini kucaklarına. Ben regli olmayı bekliyorum. 2. Günü tüp bebek icin görüsmem var tedaviye hemen başlayacağız sıkıntı bir durum olmazsa. Önümüzdeki ay güzel haberler hem sizden duyarım hem de kendim veririm insallah.
ekliyorum şimdi cnm gözümden kaçmış olabilirAma beni eklememişsiniz ☹ 20 temmuz inşallah HAYIRLISIYLA olmam
Tmm kuzum8 Ağustos canısı
Canım hiç kendini üzme bilirsin dünyada rızkı olsa hiçbirsey engel olamaz derler kendini kötü ya da suçlu hissetme yine olur inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar bu gün doktora gittim adetimin 6. Günüydü memleketteyken yaşadıklarımı anlattım Adet gecikince test yaptırsaymışım belki beta hcg daha yüksekti progesteron yapılıp gebelik ilerleyebilirdi dedi ama ben kimseciklere belli etmemek içün bir hafta bekledimolsun nasip değilmiş neyse muayene etti epey canım acıdı ama bu sefer klomen başladık salı tekrar gideceğim
İnşallah canım hayırlısı olsun bu günü saymazsak 6 gün kaldı regl'e.Bende merak ediyorum açıkcasıhayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah kuzum kısmet bu işler
cnm n11 den aldım labaquik marka
Ayy az kalmış kızz hadi inşallah bu ay bir bomba patlat bize güzel haber lazım
merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah
ekliyorum şimdi cnm gözümden kaçmış olabilir
Tmm kuzum
Çok tatlış ifade etmişsinValla ben burada test görünce çok mutlu oluyırum Çift çizgilisi Yalancı çizgilisi piklisi çatlamalısı patlamalısı
hepsinde umut var hayaller var
Hele haber gelince Allaaah kendiminmiş gibi mutlu oluyorum Motive oluyorum
Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹
Beklemek çok zormuş hakkaten hepimizi en çok sinir eden olay
Rabbim yıllarca el açıp dua eden bir umut bebeğini bekleyenlere yardım etsin ne zormuş ya hiç bu kadar yıpranabilecekleri aklıma gelmezdi kolay kolay kaldırılacak yük değilmiş meğer
Bizde Ne kadar rahatlayalım desekte rahatlayamıyoruZ ne kadar umudumuz yok desekte hep bir acaba
bekleyim desekte acele ediyoruz
nasıl konsantrasyonumuzu başka şeylere çekebiliriz acaba
Şu süreçteki Tüm saçmalarımızı bile anlayabiliyoruZ kadın dayanışması işte bu
Kaç yıllık evlisin ne zamandan biri istiyorsunuz
Canım beni ifade etmişsin içimdekilerini anlatmişsinValla ben burada test görünce çok mutlu oluyırum Çift çizgilisi Yalancı çizgilisi piklisi çatlamalısı patlamalısı
hepsinde umut var hayaller var
Hele haber gelince Allaaah kendiminmiş gibi mutlu oluyorum Motive oluyorum
Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹
Beklemek çok zormuş hakkaten hepimizi en çok sinir eden olay
Rabbim yıllarca el açıp dua eden bir umut bebeğini bekleyenlere yardım etsin ne zormuş ya hiç bu kadar yıpranabilecekleri aklıma gelmezdi kolay kolay kaldırılacak yük değilmiş meğer
Bizde Ne kadar rahatlayalım desekte rahatlayamıyoruZ ne kadar umudumuz yok desekte hep bir acaba
bekleyim desekte acele ediyoruz
nasıl konsantrasyonumuzu başka şeylere çekebiliriz acaba
Şu süreçteki Tüm saçmalarımızı bile anlayabiliyoruZ kadın dayanışması işte bu
Canım Rabbim kısa zamanda nasip etsin. Evet beklemek çok zormuş yeni anladım bende.Insanin başına gelmeden anlamıyor.Öncelikle hayırlı geceler hanımlar ben 2.5 yıldır istiyorum RABBİM şikayet sayma bazen çok bunalıyorum bedenen ruhen çok yorgunum
Herkesin kardeşi olmayabilir ben de çok istiyorum ama en güzel vakitte gelecek şeklinde cevaplar vermelisiniz naçizane düşüncem ağlar üzülür belli ederseniz daha çok anlam yükler kardeşin var mı diye sorulan sorulara,biz güçlü duracağız ki güçlü yavrularımız olsun sağlıcakla...4 yaşında kızım var çok şükür kardeş çok ıstiyor bugün bana anne benim niye kardeşim yok birsürü kişiyi saydı bak onların var benim yok evde annem babam ben tekim bitanecik bile kardeşim yok olsaydı birlikte oynardık bu sözler karşında hiç bişey diyemedim sadece ağladım
Tavsiyen için sağol canım tabikide onun yanında ağlamadım ama baya doldum aslında bu sözlerine birazda şok oldum cevap veremedim genelde sorduğunda kuzenlerini filan örnek gosteriyorum bak çok güzel anlaşıyorsunuz oynuyorsunuz oda senin kardeşin sayılır filan diyorumHerkesin kardeşi olmayabilir ben de çok istiyorum ama en güzel vakitte gelecek şeklinde cevaplar vermelisiniz naçizane düşüncem ağlar üzülür belli ederseniz daha çok anlam yükler kardeşin var mı diye sorulan sorulara,biz güçlü duracağız ki güçlü yavrularımız olsun sağlıcakla...
Herkeai aynı psikolojiye sokan bir süreçCanım beni ifade etmişsin içimdekilerini anlatmişsinHarikasin