Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç yıllık evlisin ne zamandan biri istiyorsunuz
Ben çok yıllık evliyim Canım 14 Olacak az kaldı😄
35 olcam yaşımda var baya
Kızım 10 oğlum 7 yaşında
3. İçin niyetliyim bir kaç aydır deniyoruz
Şükür diğer çocuklarımı hiç beklemedim
Bundada uzun süre olmadı aslında
Ben sadece Bıgğne kadar empati yapamadığım
bir şeyi fark ettim BEKLEMEk
Ne zormuş ben bir kaç ayda yoruldum senelerce bekleyen kadınlar
Ah kadınlar..ne zor bir iş kadın olmak..
Allah herkesin gönlüne göre versin💜

Ben çok yıllık evliyim Canım 14 Olacak az kaldı😄
35 olcam yaşımda var baya
Kızım 10 oğlum 7 yaşında
3. İçin niyetliyim bir kaç aydır deniyoruz
Şükür diğer çocuklarımı hiç beklemedim
Bundada uzun süre olmadı aslında
Ben sadece Bıgğne kadar empati yapamadığım
bir şeyi fark ettim BEKLEMEk
Ne zormuş ben bir kaç ayda yoruldum senelerce bekleyen kadınlar
Ah kadınlar..ne zor bir iş kadın olmak..
Allah herkesin gönlüne göre versin💜
RABBİM çocuklarınızı bağışlasın inşallah iki üç ayda yoruldunuz ben toplam 7 yıldır bekliyorum nasıl yorgunum biliyormusunuz 😔

RABBİM çocuklarınızı bağışlasın inşallah iki üç ayda yoruldunuz ben toplam 7 yıldır bekliyorum nasıl yorgunum biliyormusunuz 😔
Off canım benim ya ne zordur kim bilir Allahım tez zamanda nasip etsin bu grup çok uğurlu geldi bir kaç kişiye biliyormusun
Tüp bebeğe gitmeye hazırlanırken hamileyim diye yazan 2,3 kişi var
Bizden önce hamile kaldılar :halay:
Sanada uğurlu gelecek inşallah

Off canım benim ya ne zordur kim bilir Allahım tez zamanda nasip etsin bu grup çok uğurlu geldi bir kaç kişiye biliyormusun
Sağol allah razı olsun hepimize uğurlu gelir inşallah

Herkeai aynı psikolojiye sokan bir süreç
Hepimiz kolay gele 😁😊😘
Aynen öyle canım. Bu gece ne oldu anlatayım da dinle 🤣🤣🤣Gece göğüslerim sızladı (şişme yok uçlarında bir değişiklik yok)sadece ara ara sızlayıp geçiyor.Adetten önce sonra benim göğüslerde sizlama ağrı filan olmaz.Çocuklarda bile hatırlamıyorum.Sadece emzirirken.Birde karın yan boşluklar varya iki tarafimda şişiyor gibi oluyor bazen rahatsız ediyor beni. Reglime 6 gün var daha dayanamayıp test yaptım( normal test)tek çizgi.Çokmu erken yaptım 🤣🤣🤣Ayyy vallahi şuan sesli gülüyorum kendime.
Tökezlesek hamile zannedeceğiz:KK3:Bu bekleme süreci insana kafayı yedirir.Allah bu yolda bekleyenlere sabır versin bekletmesin eylendirmesin Aminnnn

Aynen öyle canım. Bu gece ne oldu anlatayım da dinle 🤣🤣🤣Gece göğüslerim sızladı (şişme yok uçlarında bir değişiklik yok)sadece ara ara sızlayıp geçiyor.Adetten önce sonra benim göğüslerde sizlama ağrı filan olmaz.Çocuklarda bile hatırlamıyorum.Sadece emzirirken.Birde karın yan boşluklar varya iki tarafimda şişiyor gibi oluyor bazen rahatsız ediyor beni. Reglime 6 gün var daha dayanamayıp test yaptım( normal test)tek çizgi.Çokmu erken yaptım 🤣🤣🤣Ayyy vallahi şuan sesli gülüyorum kendime.
Tökezlesek hamile zannedeceğiz:KK3:Bu bekleme süreci insana kafayı yedirir.Allah bu yolda bekleyenlere sabır versin bekletmesin eylendirmesin Aminnnn
ya yerim seni
Kız boşver bu süreçte saçmalaMak serbest zor bir psikoloji zaten bide mantıklı Davranmaya çalışarak kendimizi yıpratamayız valla salla 😎
Aklımıza ne eserse onu yapıyoz zaten 😂

Valla ben burada test görünce çok mutlu oluyırum Çift çizgilisi Yalancı çizgilisi piklisi çatlamalısı patlamalısı 🤪
hepsinde umut var hayaller var 💜
Hele haber gelince Allaaah kendiminmiş gibi mutlu oluyorum Motive oluyorum😊
Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹
Beklemek çok zormuş hakkaten hepimizi en çok sinir eden olay 😁
Rabbim yıllarca el açıp dua eden bir umut bebeğini bekleyenlere yardım etsin ne zormuş ya hiç bu kadar yıpranabilecekleri aklıma gelmezdi kolay kolay kaldırılacak yük değilmiş meğer😔
Bizde Ne kadar rahatlayalım desekte rahatlayamıyoruZ ne kadar umudumuz yok desekte hep bir acaba
bekleyim desekte acele ediyoruz
nasıl konsantrasyonumuzu başka şeylere çekebiliriz acaba🙄
Şu süreçteki Tüm saçmalarımızı bile anlayabiliyoruZ kadın dayanışması işte bu 💪😎

Kışkış kırmızılar kışkış😂

Canım hiç de belli olmaz aslında bu biyokimyasal gebelik geçirdiğimde hergün burnum kanıyor annem de hamile olunca bazı kadınların burnu kanarmış hayırdır inşallah diyip durdu :KK57: daha test yapmadan, nerden ne belirti çıkacağı belli olmuyor

Canım hiç de belli olmaz aslında bu biyokimyasal gebelik geçirdiğimde hergün burnum kanıyor annem de hamile olunca bazı kadınların burnu kanarmış hayırdır inşallah diyip durdu :KK57: daha test yapmadan, nerden ne belirti çıkacağı belli olmuyor
Yaaa ilk defa duydum burun kanamasını😲Doğru söylüyorsun canım ama şimdi bekliyoruz ya vücudumuz da herhangi bir değişiklik olsa hemen hamilemiyim diyorsun 😁

Günayyyydınnnnm :halay::halay::halay: hayırlı mutlu sabahlar olsun hatunlar.. çok sık giremiyorum taşınma işleri başladı benim :KK43: kız kardeşim geldi Allah'tan elinden geçti herşey bacımın..

Allah var gam yok arkadaşlar Elhamdülillah hiç beklemediğimiz anda geliyor bebiş ben taşınıp tüp bebek merkezine giderim diye düşünürken gebelik haberini alanlardanım🙏 sabır dua şükür sonucu Rabbim gönderiyor nimetlerini.. doktorum bile benim hastam olmasan asla inanmazdım sana dedi düşünün artık... Vakti zamanı gelince hayırlıysa bizim için inşAllah tez vakitte versin Rabbim🙏

Yarın kalp atışı için doktora gideceğim dua edin bana bize 💓🙏

İnşallah canım hayırlısı olsun bu günü saymazsak 6 gün kaldı regl'e.Bende merak ediyorum açıkcası😃.Inslalh hakkımızda hayırlısı olur.Canım yaa karnım çok ağrıyor nasıl anlatsam bilemedim.
Mide,kasık, yan boşluklar ,alt karın, bu bölgeler hep ağrıyor tam olarak neremin ağrıdığını da çözemedim bir garip ağrı var tarif edemiyorum( regl sancısı gibi değil) Ama karnım gaz dolu ara ara nefes alamıyorum yani o derece.Kiz kardeşim diyor ki abla sen erken regl olacaksın herhalde ondandir bu ağrın dedi.Belki erken regl olurum bilemedim.
Ayyy beklemek çok zormuş.Rabbim bu yolda kimseyi eylendirmesin🤲🤲🤲
cnm inşallah bebiştendir. Üşütmüş te olabilirsin bizim bura cok sıcak buzlu suları içtik oğlumla dondurma fln derken ikimizinde boğazı şişti. Sende dikkat et bari hem az kaldı hadi hayırlısı bakalım 🤩
Valla ben burada test görünce çok mutlu oluyırum Çift çizgilisi Yalancı çizgilisi piklisi çatlamalısı patlamalısı 🤪
hepsinde umut var hayaller var 💜
Hele haber gelince Allaaah kendiminmiş gibi mutlu oluyorum Motive oluyorum😊
Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹
Beklemek çok zormuş hakkaten hepimizi en çok sinir eden olay 😁
Rabbim yıllarca el açıp dua eden bir umut bebeğini bekleyenlere yardım etsin ne zormuş ya hiç bu kadar yıpranabilecekleri aklıma gelmezdi kolay kolay kaldırılacak yük değilmiş meğer😔
Bizde Ne kadar rahatlayalım desekte rahatlayamıyoruZ ne kadar umudumuz yok desekte hep bir acaba
bekleyim desekte acele ediyoruz
nasıl konsantrasyonumuzu başka şeylere çekebiliriz acaba🙄
Şu süreçteki Tüm saçmalarımızı bile anlayabiliyoruZ kadın dayanışması işte bu 💪😎
Ayy canım yaa benim hislerime tercüme olmuşsun biliyor musun ağzına eline sağlık ❤️
Beklemek gerçekten çok zormuş benim 7 yaşında oğlum var Rabbim olmayanlara nasip etsin ikinciyi istiyoruz bir yıl oldu Hayırla gelecek sağlıkla gelecek inanıyorum biliyorum,evladım her sormasında zamanı gelince bize gelecek kardeşin şimdilik zamanımızın tadını çıkaralım o zaman bu kadar vaktimiz olmayacak diyip eğlenmemize bakıyoruz
en iyisini yapıyorsun cnm cocuklar cok hassas ve bazen unutmuyorlar söylenen sözleri. Bizim büyük oğlanda evde işte kardeşin olursa soyle yaparız boyle yaparız demiştik gidip herkese benim kardeşim olacak diyor. O yüzden artık bu konuyu hiç konuşmama kararı aldım. Millet beni hamile sanacak 😂bir de üstüne gizliyorum sanacaklar
inşallah hepimize kuuzumm 🐣😎
ya elinde test olunca insanı resmen sanki biri dürtüyor yap bakalım çıkacak belki diye bende oyleyim dayanamıyorum 😬🤪
Buranın güzin ablası oldum resmen 😂
Polyana 🤪
Ben mesela inanıyorum bu gruba eninde sonunda hamileyim diye yazacağıma 💪
e bize de Güzin abla lazımdı 😂😂😂
Günayyyydınnnnm :halay::halay::halay: hayırlı mutlu sabahlar olsun hatunlar.. çok sık giremiyorum taşınma işleri başladı benim :KK43: kız kardeşim geldi Allah'tan elinden geçti herşey bacımın..

Allah var gam yok arkadaşlar Elhamdülillah hiç beklemediğimiz anda geliyor bebiş ben taşınıp tüp bebek merkezine giderim diye düşünürken gebelik haberini alanlardanım🙏 sabır dua şükür sonucu Rabbim gönderiyor nimetlerini.. doktorum bile benim hastam olmasan asla inanmazdım sana dedi düşünün artık... Vakti zamanı gelince hayırlıysa bizim için inşAllah tez vakitte versin Rabbim🙏

Yarın kalp atışı için doktora gideceğim dua edin bana bize 💓🙏
Ayy canım benim yaaa Allah seni yormasın kolayca halledersiniz inşallah. Hala cok mutlu oluyorum inanki senin hamiş olduğunu görünce. Kalp atısını duyarsın artık inşAllah. Bir de ne dicem dakikada kaç atıyor bak bakalım bebikin kalbi, 😅pıt pıt

X