Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M miraleyn kuzum bakamadım biriki gündür sende nasıl durumlar var mı gelen giden inşallah regl olmamışsındır bebiş vardır 😅
Aahh tatlım aahh malesef 😊 dün oldum adet oldum. Ateş değerimden anlamıştım 2 gün öncesinden bekliyordum zaten. Adet bitimi rahim filmi çekilecek ve soğan kürü yapacam nasipse bu ay

Ay ne biliyim ya zor ama umarım inşallah Diyeyim yinede🙏🏼
Demekki o sebeple koyulaşmış
Test kalması iyi olmuş
Ben yine alcam ay ne masraflı işmiş yok ovü testi yok gebelik testi yok hastanede beta 😬
Canım ben 30 lu almıştım içinde 5 tane de gebelik testiyle beraber 43 tl Di. Cok uygun bence sende onlardan alabilirsin. 15 tane muhtemelen bana 2 ay daha yeterli

Aahh tatlım aahh malesef 😊 dün oldum adet oldum. Ateş değerimden anlamıştım 2 gün öncesinden bekliyordum zaten. Adet bitimi rahim filmi çekilecek ve soğan kürü yapacam nasipse bu ay
Yaa anladım kuzum hayırlısı diyelim ama bak ne dicem rahim filminden sonra bir çok kişi hamile kalmış forumda belki sana da iyi gelir hemencik hamiş kalırsın. Yeni batın ne zaman

Yaa anladım kuzum hayırlısı diyelim ama bak ne dicem rahim filminden sonra bir çok kişi hamile kalmış forumda belki sana da iyi gelir hemencik hamiş kalırsın. Yeni batın ne zaman
Hayırlısı canım sağolasın. İnşaAllah dediğin gibi olur 😊 Yeni bat 5 Ağustos
Ama bu ay pek olacağını sanmam. Rahim filmi çekilecek muhtemelen 5 gün sonra memlekete gidecez . Rahim filmi sonrası 2 gün ilişki olmaz . Kalan 3 gün de bakalım ne olur
Hayırlısı bakalım

Nasılsınız canlarımmm
Benim 2 gündür karnım ağrıyor. Afedersiniz gaz dolu 😬Üşüttüm herhalde kızlar. Benim bat'a tam 1 hafta kaldı 😄Heyecan bastı.Pek umudum yok açıkcası.Hayirlisi olsun kızlar 😘😘

Nasılsınız canlarımmm
Benim 2 gündür karnım ağrıyor. Afedersiniz gaz dolu 😬Üşüttüm herhalde kızlar. Benim bat'a tam 1 hafta kaldı 😄Heyecan bastı.Pek umudum yok açıkcası.Hayirlisi olsun kızlar 😘😘
Nerede yaşıyorsun istanbulsa malum buz üşütmüş olabilirsin
Gazda hamilelik belirtisinden biriydi yanılmıyorsam belki ondandır
Kız senin niye umudun yok full çalıştın işte daha ne olsun bence sen patlatcan bombeeyii 😁
Benimde vulvada bıçak saplanma hissi var regli belirtisiymiş arkadaş daha önce vucudumu hiç dinlemiyormuşum onu anladım 😂

Nerede yaşıyorsun istanbulsa malum buz üşütmüş olabilirsin
Gazda hamilelik belirtisinden biriydi yanılmıyorsam belki ondandır
Kız senin niye umudun yok full çalıştın işte daha ne olsun bence sen patlatcan bombeeyii 😁
Benimde vulvada bıçak saplanma hissi var regli belirtisiymiş arkadaş daha önce vucudumu hiç dinlemiyormuşum onu anladım 😂
Ankara 'da yaşıyorum canım. Sen nerdesin istanbul mu.Evet ya🤣🤣reglim bitti hiç boş durmadık 😂😂😂bugüne kadar .Ama geçen ay kesin hamileyim dedim regli oldum😝O yüzden pek umudum yok .Kız bende ben daha önceden hiç vücudumu dinlememişim yaa paldur küldür yaşıyormuşum

Ankara 'da yaşıyorum canım. Sen nerdesin istanbul mu.Evet ya🤣🤣reglim bitti hiç boş durmadık 😂😂😂bugüne kadar .Ama geçen ay kesin hamileyim dedim regli oldum😝O yüzden pek umudum yok .Kız bende ben daha önceden hiç vücudumu dinlememişim yaa paldur küldür yaşıyormuşum
Evet cano ist
Sorma😁
Geçen ayda mı full çalışmıştınız ?

Evet cano ist
Sorma😁
Geçen ayda mı full çalışmıştınız ?
Canım geçen ay ilk deneme başladığımız aydı spiral çıkmıştı biliyorsun birde nasıl akıntı geldi geçen ay.Bu ay akıntı filan yok yani. Yok canım geçen ay ful çalışma olmamıştı zar zor 2 veya 3 kez diyebilirim(eşimin iş saatinden birde çocuklardan dolayı )hemen ayağa kalkıp duşa girmek zorunda kaldım.Bu ay öyle olmadı en az yarım saat ayaklarımı dikip yattım sabah namazına kalkınca duşa giriyordum yada ezana kadar uyumuyordum.Gerçekten uykusuz kaldım.Kız çok çalıştım çokkkkk 🤣🤣🤣🤣.Emeklerim boşa gitmez umarım.Benim kızı 1. Sınıfa yazdırdım bu sabah.Gelirken eczaneye uğradım. 2 tane gebelik testi aldım😁Regli olmazsam yaparım testleri.Olursam gelecek aylarda kullanırım
Normal testlerden aldım.Senden de güzel haberler gelir insllah 😘😘Bekliyorum güzel haberlerini 😍😍

P pinkpunk00 nerelerdesin cnm batın gelmiş ne alemdesin 😬😅
Herkese merhabalar
Ara ara giriyorum foruma takip etmeye çalışıyorum sizleri. Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıcakla alsınlar bebeklerini kucaklarına. Ben regli olmayı bekliyorum. 2. Günü tüp bebek icin görüsmem var tedaviye hemen başlayacağız sıkıntı bir durum olmazsa. Önümüzdeki ay güzel haberler hem sizden duyarım hem de kendim veririm insallah.

Canım geçen ay ilk deneme başladığımız aydı spiral çıkmıştı biliyorsun birde nasıl akıntı geldi geçen ay.Bu ay akıntı filan yok yani. Yok canım geçen ay ful çalışma olmamıştı zar zor 2 veya 3 kez diyebilirim(eşimin iş saatinden birde çocuklardan dolayı )hemen ayağa kalkıp duşa girmek zorunda kaldım.Bu ay öyle olmadı en az yarım saat ayaklarımı dikip yattım sabah namazına kalkınca duşa giriyordum yada ezana kadar uyumuyordum.Gerçekten uykusuz kaldım.Kız çok çalıştım çokkkkk 🤣🤣🤣🤣.Emeklerim boşa gitmez umarım.Benim kızı 1. Sınıfa yazdırdım bu sabah.Gelirken eczaneye uğradım. 2 tane gebelik testi aldım😁Regli olmazsam yaparım testleri.Olursam gelecek aylarda kullanırım
Normal testlerden aldım.Senden de güzel haberler gelir insllah 😘😘Bekliyorum güzel haberlerini 😍😍
Tatlı tatlı anlatmışsın inşallah valla emeklerinin karşılığını alırsın😍

Merhabalar hanımlar benim 2 evladım var 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰

Listemizi oluşturalım

Bismillahirrahmanirrahim

@hayathey 15 haziran:anneadayı::KK200::halay::rolleyes:
@kahvecibaby 28 haziran:anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@stoprak :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@nursewhite 3 temmuz
Oxygen1 Oxygen1 4 Temmuz
@nisann_tr 10 temmuz
M miraleyn 12 temmuz
P pinkpunk00 15 temmuz
@Mavi Boncugumm 18 temmuz
N neyb 19 temmuz