- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.341
Sabah test yap bizlerle de paylaş canım inşallah vardır dualarım seninleAynen ah ah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah test yap bizlerle de paylaş canım inşallah vardır dualarım seninleAynen ah ah
Ayy Allah seni ne etmeye hadi bakalım gelsin aşk bebeğiInşallah güzel haberlerle geliriz.Ben güzel değerlendirdim bu haftayı insllah denk gelmiştir.
Elimden geleni yaptım sadehayat diyordu ya kokular tütsüler siz işinizi bilirsiniz diyeBelirtiler vardı yumurtlamaya dair inşallah yanilmam.Onu bunu bilmem kızlar bu bekleyiş zormuş. 2 tane evladım olmasına rağmen hayatımda ilk defa yaşıyorum bu bekleyişi.Hayırlısı deyip bekleyeceğiz artık.
Canım ben kırmızı kart yedim bir dahaki maçlara enerji topluyorm şaka bir yana bu ara cocuklara daha cok vakit ayırmaya çalışıyorum psikolojileri bozuldu kız akraba yok gezme yokNasılsınız kızlar.
M momteacher N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat
Ne var ne yok. Sessizsiniz bakıyorum. Maçlar bitti sonuçlar için beklemede olanlar hayırlı haberler bekliyoruz.
Ayyyy inşallah Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip eder insllah isteyen herkese ☺Ayy Allah seni ne etmeye hadi bakalım gelsin aşk bebeği
Amin canım benimAyyyy inşallah Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip eder insllah isteyen herkese ☺
Benim zor ama Keşke,umarım,inşallah..Belli de olmaz senin bat 19 temmuz benim 21 temmuz aramızda 2 gün var insllah ikimizde çift çizgiyi görürüz burda paylaşırız.
Ben geldim yine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
Buralardayım ben canım ya ben geceleri uyuyamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum, işin garibi gündüz de hiç uykusuz gibi olmuyorum, gayet dinç oluyorum. Gebeliğin ilk ayları böle olurmu çok uyumam gerekirken hiç uyuyamıyom,neredeyse sabah ezanından sonra uyuyorum her gece nasıl geçecek bu uyku problemi bilmiyorumNasılsınız kızlar.
M momteacher N neyb N Nazlim0634 sagliklihayat
Ne var ne yok. Sessizsiniz bakıyorum. Maçlar bitti sonuçlar için beklemede olanlar hayırlı haberler bekliyoruz.
Hayırlısı olsun canım İnşallah tez zamandaKizlar bugün erken gebelik testi yaptım predictor Tertemiz bir hiç kuruma çizgisi bile yok yumurtlamanın 10. Gunuydu
Gerçekten şaşırtıcı. Ben gece uyumasam gündüz muhakkak acısını çıkartırım yoksa uykusuzluk beni mahfeder.Buralardayım ben canım ya ben geceleri uyuyamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum, işin garibi gündüz de hiç uykusuz gibi olmuyorum, gayet dinç oluyorum. Gebeliğin ilk ayları böle olurmu çok uyumam gerekirken hiç uyuyamıyom,neredeyse sabah ezanından sonra uyuyorum her gece nasıl geçecek bu uyku problemi bilmiyorum
Erken gebelik testi yapmadım hiç ama adete 4 gün kala normal testte çıkmıştı benim... normalde testleré daha çok güveniyorum.Kizlar bugün erken gebelik testi yaptım predictor Tertemiz bir hiç kuruma çizgisi bile yok yumurtlamanın 10. Gunuydu
Kaç.kez oldu böyle. Demek rahmin yakında sağlıklı bir gebeliğe hazırlık yapıyor. Üzülme bebe yaşadım. Hem benim değeri baya yüksekti. Adete 4 gün kala 160 falandıBen geldim yine bir kimyasal ile karşınızdayım.bir hafta gecikme 27 beta ile dün regl oldun çok sancılı geçiyor yine,
Benim oğlum doyumsuzCanım ben kırmızı kart yedim bir dahaki maçlara enerji topluyorm şaka bir yana bu ara cocuklara daha cok vakit ayırmaya çalışıyorum psikolojileri bozuldu kız akraba yok gezme yok
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yavrusuKızlar sonunda kan verdim. Akşama doğru sonucu öğrenirsin dedi hemşire.
Hayırlısı canım benimKizlar bugün erken gebelik testi yaptım predictor Tertemiz bir hiç kuruma çizgisi bile yok yumurtlamanın 10. Gunuydu
Yazın herkesin düzeni değişiyorBuralardayım ben canım ya ben geceleri uyuyamıyorum neden olduğunu da bilmiyorum, işin garibi gündüz de hiç uykusuz gibi olmuyorum, gayet dinç oluyorum. Gebeliğin ilk ayları böle olurmu çok uyumam gerekirken hiç uyuyamıyom,neredeyse sabah ezanından sonra uyuyorum her gece nasıl geçecek bu uyku problemi bilmiyorum