- 21 Nisan 2018
- 8.104
- 30.082
- 36
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Ben çözüm bulamadim malesefAynı durum bende de 1 buçuk aydır devam ediyor 4 ay önce covid oldum soğan yumurta herşey yiyebildigim çok az yiyecek kaldı KBB ye gittim bı burun spreyi ve alerji hapı verdi ama hiçbir faydası yok çözüm bulabilen varsa yazsın lütfen
Of ya of nasil duzelecek buCanım bende aynı şekilde yumurta soğan tiksiniyorum yiyemiyorum artık yemekte olduğu zaman iştahım kaçıyor resmen. Bnmde 6 ay oluyor hemen hemen covid geçireli
Bilmiyorum ki canım herkeste bir kalıcı iz bırakıyorOf ya of nasil duzelecek bu
Ay insallah kalici dgldir. Benimki gittikce beterlesiyo. Sarimsak falanda kotu tat aliyorim. Birde ilk defa ekmektende kotu tat aldim..Bilmiyorum ki canım herkeste bir kalıcı iz bırakıyor
İnşallah zamanla geçer diyelim canımAy insallah kalici dgldir. Benimki gittikce beterlesiyo. Sarimsak falanda kotu tat aliyorim. Birde ilk defa ekmektende kotu tat aldim..
Umarım kalıcı değildirBilmiyorum ki canım herkeste bir kalıcı iz bırakıyor
İnşallah canımUmarım kalıcı değildir
Evet gerçekten psikolojik olarak ben de etkileniyorum. Hayır bakım yapmasam anlayacağım dişle ilgili sorunum yok doktora gittim, diş ipi ve gargara da kullanıyorum. Mide sıkıntım da yok. Sinüzit için üst üste gördüğüm antibiyotik tedavisi yüzünden bu sefer mantar oldum. Şimdi de alerjik rinit tedavisi görüyorum ama geçmedi hala. İnşallah zamanla düzelir. Sosyal varlıklarız resmen insanlardan kaçasım geliyor kokuyu almasınlar diye. Şarkışla gezmekten yanaklarım şişti yaAynen artık psikolojik olarak etkilenmeye basladim
Turkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.
Geçmiş olsun,çok ilginç gerçekten.İyi bir uzman doğru teşhisi koyacaktır diye düşünüyorum.Evet gerçekten psikolojik olarak ben de etkileniyorum. Hayır bakım yapmasam anlayacağım dişle ilgili sorunum yok doktora gittim, diş ipi ve gargara da kullanıyorum. Mide sıkıntım da yok. Sinüzit için üst üste gördüğüm antibiyotik tedavisi yüzünden bu sefer mantar oldum. Şimdi de alerjik rinit tedavisi görüyorum ama geçmedi hala. İnşallah zamanla düzelir. Sosyal varlıklarız resmen insanlardan kaçasım geliyor kokuyu almasınlar diye. Şarkışla gezmekten yanaklarım şişti ya
Ama doktor cok yogun degil sinuzit dedi banaHeh. Iste bende de var o. Sinuzit ilaci daha kotu yapti. Mantar tipi sinuzitmis o. Ilac yani antibiyotik uremesine sebep olup kotulestiriyormus. Ilaveten Onk zonk zonklatan bir bas agrisi ve geçmek bilmeyen kulak cinlamasi var bende. Tek care cerrahi ama su pandemi doneminde erteleyip duruyorum.
Yogunlugu degil ki cesiti onemli olan. Benim antibiyotik oncesi mr im ile antibiyotik sonrasi tomogragimi inceledi doktor. (Iki ayri hekim ve hastane) sonra bana gösterdi. Bak gerileyecegine ilerlemis diye. Benim ki baya ileri boyut belki sizinki daha başıdır. Mutlaka iyi bir kbb uzmanina gidip tomografi cektirinAma doktor cok yogun degil sinuzit dedi bana
Tesekkur ederim. Mutlaka cektirecegim.Yogunlugu degil ki cesiti onemli olan. Benim antibiyotik oncesi mr im ile antibiyotik sonrasi tomogragimi inceledi doktor. (Iki ayri hekim ve hastane) sonra bana gösterdi. Bak gerileyecegine ilerlemis diye. Benim ki baya ileri boyut belki sizinki daha başıdır. Mutlaka iyi bir kbb uzmanina gidip tomografi cektirin
Aslında o kokuyu sadece biz alıyoruz ama herkes aliyo zannediyoruz umarım en kısa zamanda kurtuluruz bende alerjik rinit ilacı kullanıyorum ama onunla alakası olduğunu sanmıyorumEvet gerçekten psikolojik olarak ben de etkileniyorum. Hayır bakım yapmasam anlayacağım dişle ilgili sorunum yok doktora gittim, diş ipi ve gargara da kullanıyorum. Mide sıkıntım da yok. Sinüzit için üst üste gördüğüm antibiyotik tedavisi yüzünden bu sefer mantar oldum. Şimdi de alerjik rinit tedavisi görüyorum ama geçmedi hala. İnşallah zamanla düzelir. Sosyal varlıklarız resmen insanlardan kaçasım geliyor kokuyu almasınlar diye. Şarkışla gezmekten yanaklarım şişti ya
Doktor bana aferin sinus, b12 vitamini, burun spreyi ve alerji hapi yazdi. Daha kotu oldum. Bir de o ilaclar asiri sersemletti beni.Aslında o kokuyu sadece biz alıyoruz ama herkes aliyo zannediyoruz umarım en kısa zamanda kurtuluruz bende alerjik rinit ilacı kullanıyorum ama onunla alakası olduğunu sanmıyorum