Kakosmi

Benimde geceleri hemen hemen her gün böyle is soba dumanı kokusu gibi koku geliyor burnuma sonrasında da sigara kokusu geliyor. Coronadan sonra oldu bu bana ama

Kötü koku algılamaya kakosmi denir. Çevremde duymadım. Nasıl oluyor bilmiyorum. Coronaya yakalananlar koku alma duygusunu kaybediyor. Bu , bununla mı ilgilidir bilmiyorum.

Tesekkur ederim, umarim bir caresini bulabilirim cunku psikolojik olarak bitmis durumdayim artik. Gunlerdir evden cikmiyorum cunku her adimda sacma sapan kokular geliyor burnuma
Çok geçmiş olsun acaba sinüs mantarı filan mi var ama onu detaylı sinüs tomografisi çektırıyorsunuz öyle tespit edilebiliniyor.mantar genelde sinuslerde farkedilmiyor fotoğrafıyla tespit ediliyor,bir araştırırım derim ameliyat gibi basit bir operasyonla kazıyıp alıyorlar mantari

Ayrıca 10 yıldır geçmiyorsa sinüs ilaçlarına rağmen bu mantar olma ihtimali vardır,ayrıca muhakkak bir beyin cerrahında da görüşmeniz lazim bence sizi korkutmak istemem ama bu durumda olan bazı hastalarsa tümörler olabiliyor.belki devam eden geniz akıntısı kokusu da olabilir ama siz çok taktiğiniz için aşırı rahatsız ediyordur.muhakka bir kbb uzmanına bu mantarı söyleyin sinüs tomografisi çektirdin ve beyin cerahina da gidin

Bende burun ameliyatı olmuştum 3 sene önce ondan sonra ara ara burnumun içinde kötü koku oluyordu olduğunda bazen antibakteriyel krem sürüyordum burun içime ya da çay ağacı yağı kokluyordum iyi geliyordu ama tabi deneyimler kişiden kişiye değişir geçmiş olsun

Bence tomografı cektırın.Eger maddı durumunuz ıyı ıse ozele gıdın .

Canim annemde ayni durumu yasiyo sinuzit ve migren var ara ara dediginiz gibi koku hisi duyuyor

Hic bilmiyorum gecmis olsun arastirin iyice piskolojik olabilir belkide norolojik bi durumdur allah yardimciniz olsun

Bu rahatsızlığı geçirenlerde kötü koku oluyor maalesef. Kaç ay sonra geçer çok merak ediyoruz

Canım kakosmi benim kardesimde vardı. Dışarı çıktığında çok oluyordu. Aynı tarif ettiğin gibi olmayan kokular alıyordu. Çokta ender görülen bişey. Benzin kokusuna benzetiyordu kokuyu. Ağlıyordu artık bikmisti. Sinüzitide yoktu. Doktor bı ilaç verdi sonra geçti. Kardeşime senin durumunu soyledimde geçmiyorsa beyin tomografisi çektirmesi lazım dedi. Aksatma sakın. Çok geçmiş olsun. İnanıyorum geçecektir.

Cok tesekkur ederim. Cok sevindim gecmesine. Insallah ben de kurtulurum. Su an yine yatakta uzandim, gecmesini bekliyorum. Kahvaltimi bile dogru duzgun yiyemerim. Cok lanet bir durum

Bende de var doktora gitmedim. Koku fobisi diyorum ben ama demek adı varmış

Ay daha dunler yaşadım bu duyguyu hep yaşıyorum bende böyle bişey yaşayan varmı diye girdim siteye direk sizin konu çıktı dunler tatlı yaptım herkes beğendi ben nerdeyse çıkaracaktım kokudan parfüm kullanmıyorum astım rahatsizligi geçirdim ve uzun zamandır hastaneye gidemiyorum ona bağlıyorum ciğer hassas olunca boğaza atiyo sonrada cigerde leke gibi görüntü çıkıyordu röntgen de astım ben ne yapacağımı bilmiyorum bu arada astım ilaclrini kullanırken böyle bişey olmuyordu onunda soylim canim

Eğer hastalığınıza çözüm bulamazsanız size barış musluyu tavsiye ederim.. absürt hastalıkların bile travma sonucu oluşabildiğini söyler kendisi..mesela koku travması...Instagram'da her gece canlı yayın yapar.bilmiyorum duydunuz mu belki sizinki de böyle bir şeydir...kitaplarıda var YouTube kanalı da.göz atmanızı tavsiye ederim..

Ben yıllar önce benzer bir durum yaşamıştım... Birden bire başlamıştı, önce herşeyden aynı kokuyu aldım daha sonra bu koku kötü koku olarak değişti, şampuan pardüm herşey Çürümüş soğan gb kokuyordu... Ciddi psikolojik sıkıntı yaratmaya başladı.. KBB, nöroloji pol.lerde tetkikler yapıldı.. Alerjik rinitim var, bahar mevsimi adanada yaşıyorduk alerjik olabilir dediler, burundaki koku hücreleri zedelenmiş dediler ama geçmedi bi türlü en son mr çekildi sağ maskillerde kist olduğu anlaşıldı... Ne yazık ki ameliyat dışında çaresi yok ki o da büyümediği sürece yapılmıyor... Burnumu tuzlu su ile temizledim, saçma belki ama tuzlu çekirdek yiyordum koklaya koklaya, koku problemim geçti...

Cok gecmis olsun. Ben de bugun tuzlu ve karbonatli su cektim burnuma ama ise yarar mi bilmiyorum.

Tesekkur ederim. Travma kaynaklı olabilecegini soyluyor bazi doktorlar. Bakacagim dediginiz kisiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…