- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
tarifler birebirdir hepsi kendi mutfağımda denenmiş ve buraya eklenmiştir endişeniz olmasın yaparsanız afiyet şifa olsun..Offf bunu yapip yemem laziiiimm
tarifler birebirdir hepsi kendi mutfağımda denenmiş ve buraya eklenmiştir endişeniz olmasın yaparsanız afiyet şifa olsun..
aaa tanıdımmm değiştirmişsin nickiniiSağol kakaom sen de olmasan... ama sen beni tanimadin zaar :))
herzamanki gibi yine yapmadımYaptinmi bacım güzel oldumu..
Ellerine sağlık canım.Merhaba pasta kategorisi yarışmasına katıldım. ve 1. oldum oylar sayesinde.oy verenlere ve inananlara sonsuz teşekkürler.pastamı yüklediğim andan itibaren pastaya hep şüphe ile bakıldı hazırmı değilmi diye ve ben K Kazen beye daha oylamalar yeni açılmıştı bir kaç puan öndeydim. ve eğer böyle devam ederse burada en sevdiğim bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum olurmu diye mesaj çektim..hemen geri dönmedi ve hazır pasta diyenler çoğalınca kendisi devreye girip açıklama getirdi o zaman bana..((
ne öyle al misketlerimi ve misketlerimi .... bu aradaKakao ve Ben evet istediğin olur yani hediye konusunda
~ ~ ~ ~
Kazen, Salı 16:48K.İ.B.Favorilere Ekle
#2414Beğenmekten Vazgeç− Çoklu alıntı sil !Cevapla
adra bu şahsın dediği gibi yok hazır pasta imiş, yok tabi haketmediği bir hediyeyi verirmiş,,ve daha kıskançlık ötesi lafları ile dün geceden beri ve bu saate kadar bana inanlara ve hazır pasta olmadığının ispatı ile pastamı yaptım.. Arkadaşlar pastayı bitirdiğimde süslemek size kalmış diye yazmıştım ben o tarz süslemeyi tercih ettim o yüzden çok ayrıntıya girmemiştim..bide o kadar zorlandımki hem yap ,, hem resimle hem yükle süslemek ince iş haliyle oyalıyor..o yüzden süslemek size kalmış diye yazmıştım..Katıldığım pastam budur içindeki eksikleri ni tamamladığım pastamda budur
Eki Görüntüle 1880648
Eki Görüntüle 1880650
kalın olanı tekrardan 2 ye bölün
Eki Görüntüle 1880654
servis tabağına koyun ve ister süt ile isterseniz sulandırılmış nescafe ile ıslatın ben bu sefer kahve kullandım..pasta kremamız piştikten sonra bir paket krem şantimizi dökün iyice çırpın çikolata damlalarını koyun karıştırın.
Eki Görüntüle 1880660
Eki Görüntüle 1880661
Eki Görüntüle 1880663
Eki Görüntüle 1880656
Eki Görüntüle 1880657
ve sırası ile katları ıslatın
Eki Görüntüle 1880658
Eki Görüntüle 1880659
ganajı hazırlayın
Eki Görüntüle 1880664
Eki Görüntüle 1880665
Eki Görüntüle 1880669
Eki Görüntüle 1880670
Eki Görüntüle 1880675
Ve dolaba atın öte tarafta süslemesi için kolları siviyalim.
Eki Görüntüle 1880676
Eki Görüntüle 1880678
Eki Görüntüle 1880679
Eki Görüntüle 1880680
Dantelimiz budur resimde üzüm vardı ama ben sonradan koymadim.. yarışmaya katildigim pastada kızılcık vardı ..dantelimiz yavaşça serelim.ve kakaomuzu ekleyelim sonrada kaldiralim..
Eki Görüntüle 1880682
Ve sunum..
Eki Görüntüle 1880686
Eki Görüntüle 1880688
Eki Görüntüle 1880690
Eki Görüntüle 1880691
Eki Görüntüle 1880692
Bu dilimde @adraya ama evime soframa gelen misafir gibi değil.GÖZÜNE sokmak için gelsin..(kusura bakmayın burada bu insana misafir Perver olamiyacagim) ve şüphe duyanlarada gelsin... SevgiliNevreste bu pastamda benim jübilem olsun ..çok eğlenceli anlarım geçti burada ve artık yarışmacı değilde eskimiş olan ben jüri koltuğuna oturacagim.. SEVGİLERİMLE
teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım.Ben inanıyordum zaten.
Merhaba pasta kategorisi yarışmasına katıldım. ve 1. oldum oylar sayesinde.oy verenlere ve inananlara sonsuz teşekkürler.pastamı yüklediğim andan itibaren pastaya hep şüphe ile bakıldı hazırmı değilmi diye ve ben K Kazen beye daha oylamalar yeni açılmıştı bir kaç puan öndeydim. ve eğer böyle devam ederse burada en sevdiğim bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum olurmu diye mesaj çektim..hemen geri dönmedi ve hazır pasta diyenler çoğalınca kendisi devreye girip açıklama getirdi o zaman bana..((
ne öyle al misketlerimi ve misketlerimi .... bu aradaKakao ve Ben evet istediğin olur yani hediye konusunda
~ ~ ~ ~
adra bu şahsın dediği gibi yok hazır pasta imiş, yok tabi haketmediği bir hediyeyi verirmiş,,ve daha kıskançlık ötesi lafları ile dün geceden beri ve bu saate kadar bana inanlara ve hazır pasta olmadığının ispatı ile pastamı yaptım.. Arkadaşlar pastayı bitirdiğimde süslemek size kalmış diye yazmıştım ben o tarz süslemeyi tercih ettim o yüzden çok ayrıntıya girmemiştim..bide o kadar zorlandımki hem yap ,, hem resimle hem yükle süslemek ince iş haliyle oyalıyor..o yüzden süslemek size kalmış diye yazmıştım..Katıldığım pastam budur içindeki eksikleri ni tamamladığım pastamda budur
Eki Görüntüle 1880648
Eki Görüntüle 1880650
Eki Görüntüle 1880654
servis tabağına koyun ve ister süt ile isterseniz sulandırılmış nescafe ile ıslatın ben bu sefer kahve kullandım..pasta kremamız piştikten sonra bir paket krem şantimizi dökün iyice çırpın çikolata damlalarını koyun karıştırın.
Eki Görüntüle 1880660
Eki Görüntüle 1880661
Eki Görüntüle 1880663
Eki Görüntüle 1880656
Eki Görüntüle 1880657
Eki Görüntüle 1880658
Eki Görüntüle 1880659
ganajı hazırlayın
Eki Görüntüle 1880664
Eki Görüntüle 1880665
Eki Görüntüle 1880669
Eki Görüntüle 1880670
Eki Görüntüle 1880675
Eki Görüntüle 1880676
Eki Görüntüle 1880678
Eki Görüntüle 1880679
Eki Görüntüle 1880680
Dantelimiz budur resimde üzüm vardı ama ben sonradan koymadim.. yarışmaya katildigim pastada kızılcık vardı ..dantelimiz yavaşça serelim.ve kakaomuzu ekleyelim sonrada kaldiralim..
Eki Görüntüle 1880682
Ve sunum..
Eki Görüntüle 1880686
Eki Görüntüle 1880688
Eki Görüntüle 1880690
Eki Görüntüle 1880691
Eki Görüntüle 1880692
Bu dilimde @adraya ama evime soframa gelen misafir gibi değil.GÖZÜNE sokmak için gelsin..(kusura bakmayın burada bu insana misafir Perver olamiyacagim) ve şüphe duyanlarada gelsin... SevgiliNevreste bu pastamda benim jübilem olsun ..çok eğlenceli anlarım geçti burada ve artık yarışmacı değilde eskimiş olan ben jüri koltuğuna oturacagim.. SEVGİLERİMLE
Helal olsun bacım bende oyumu senden yana kullandım beceriklisin vesselam kıskanmasınlarMerhaba pasta kategorisi yarışmasına katıldım. ve 1. oldum oylar sayesinde.oy verenlere ve inananlara sonsuz teşekkürler.pastamı yüklediğim andan itibaren pastaya hep şüphe ile bakıldı hazırmı değilmi diye ve ben K Kazen beye daha oylamalar yeni açılmıştı bir kaç puan öndeydim. ve eğer böyle devam ederse burada en sevdiğim bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum olurmu diye mesaj çektim..hemen geri dönmedi ve hazır pasta diyenler çoğalınca kendisi devreye girip açıklama getirdi o zaman bana..((
~ ~ ~ ~
Eki Görüntüle 1880648
Eki Görüntüle 1880650
Eki Görüntüle 1880654
Eki Görüntüle 1880660
Eki Görüntüle 1880661
Eki Görüntüle 1880663
Eki Görüntüle 1880656
Eki Görüntüle 1880657
Eki Görüntüle 1880658
Eki Görüntüle 1880659
ganajı hazırlayın
Eki Görüntüle 1880664
Eki Görüntüle 1880665
Eki Görüntüle 1880669
Eki Görüntüle 1880670
Eki Görüntüle 1880675
Eki Görüntüle 1880676
Eki Görüntüle 1880678
Eki Görüntüle 1880679
Eki Görüntüle 1880680
Eki Görüntüle 1880682
Ve sunum..
Eki Görüntüle 1880686
Eki Görüntüle 1880688
Eki Görüntüle 1880690
Eki Görüntüle 1880691
Eki Görüntüle 1880692
Elinize kolunuza saģlık. iddia sahiplerinin yüzü kızarmış mıdır acaba? Oysa İftira ne büyük günah!Merhaba pasta kategorisi yarışmasına katıldım. ve 1. oldum oylar sayesinde.oy verenlere ve inananlara sonsuz teşekkürler.pastamı yüklediğim andan itibaren pastaya hep şüphe ile bakıldı hazırmı değilmi diye ve ben K Kazen beye daha oylamalar yeni açılmıştı bir kaç puan öndeydim. ve eğer böyle devam ederse burada en sevdiğim bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum olurmu diye mesaj çektim..hemen geri dönmedi ve hazır pasta diyenler çoğalınca kendisi devreye girip açıklama getirdi o zaman bana..((
~ ~ ~ ~
Eki Görüntüle 1880648
Eki Görüntüle 1880650
Eki Görüntüle 1880654
Eki Görüntüle 1880660
Eki Görüntüle 1880661
Eki Görüntüle 1880663
Eki Görüntüle 1880656
Eki Görüntüle 1880657
Eki Görüntüle 1880658
Eki Görüntüle 1880659
ganajı hazırlayın
Eki Görüntüle 1880664
Eki Görüntüle 1880665
Eki Görüntüle 1880669
Eki Görüntüle 1880670
Eki Görüntüle 1880675
Eki Görüntüle 1880676
Eki Görüntüle 1880678
Eki Görüntüle 1880679
Eki Görüntüle 1880680
Eki Görüntüle 1880682
Ve sunum..
Eki Görüntüle 1880686
Eki Görüntüle 1880688
Eki Görüntüle 1880690
Eki Görüntüle 1880691
Eki Görüntüle 1880692
Kakaom seni bilen çok iyi biliyor
keşke ama o boyuta gelebileceğini ben tahmin etmezdim..bendede var tabi hata aslında çok resim çekmiştim ben düzelterek eklemiştim. süslemeyi o şekil tercih edince sunum sizlere kalmış arkadaşlar diye de belirtmiştim.En iyi cevabı verdin zaten gerekli yerlere , başka söze gerek yok, bin düşün bi şöyle demişler, keşke suclamadan insanları kırmadan bir şeyleri dile getirme yöntemleri ogrenilse
teşekkür ederim dün işten geldim bir baktım bir arkadaş et yemeklerinde yüklemiş..onu tebrik ederken ben o yazıyı görmedim ..arkadaş sana yazılanı okudunmu deyince haberim oldu hatta özel mesajında adra et yemeklerine gelmiş deyince cevabım ohh ne güzel yapar bize bir et yemeği diye cevap yazmıştım işin aslını okuyuncadaha doğrusu bu boyutunu okuyunca şaşırdım..Elinize kolunuza saģlık. iddia sahiplerinin yüzü kızarmış mıdır acaba? Oysa İftira ne büyük günah!
teşekkür ederim hatmeceeHelal olsun bacım bende oyumu senden yana kullandım beceriklisin vesselam kıskanmasınlar
Merhaba pasta kategorisi yarışmasına katıldım. ve 1. oldum oylar sayesinde.oy verenlere ve inananlara sonsuz teşekkürler.pastamı yüklediğim andan itibaren pastaya hep şüphe ile bakıldı hazırmı değilmi diye ve ben K Kazen beye daha oylamalar yeni açılmıştı bir kaç puan öndeydim. ve eğer böyle devam ederse burada en sevdiğim bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum olurmu diye mesaj çektim..hemen geri dönmedi ve hazır pasta diyenler çoğalınca kendisi devreye girip açıklama getirdi o zaman bana..((
~ ~ ~ ~
Eki Görüntüle 1880648
Eki Görüntüle 1880650
Eki Görüntüle 1880654
Eki Görüntüle 1880660
Eki Görüntüle 1880661
Eki Görüntüle 1880663
Eki Görüntüle 1880656
Eki Görüntüle 1880657
Eki Görüntüle 1880658
Eki Görüntüle 1880659
ganajı hazırlayın
Eki Görüntüle 1880664
Eki Görüntüle 1880665
Eki Görüntüle 1880669
Eki Görüntüle 1880670
Eki Görüntüle 1880675
Eki Görüntüle 1880676
Eki Görüntüle 1880678
Eki Görüntüle 1880679
Eki Görüntüle 1880680
Eki Görüntüle 1880682
Ve sunum..
Eki Görüntüle 1880686
Eki Görüntüle 1880688
Eki Görüntüle 1880690
Eki Görüntüle 1880691
Eki Görüntüle 1880692
Teşekkür ederim saraycam pasta yapmaya devam ve gene devammEline saglik canim. Ben bir an bile hazir aldigini dusunmemistim, oyle olsaydi oyumu sana vermezdimama yinede hazir aldigini dusunenler icin Ayrintili resim paylasman iyi olmus.
Hala favorimsin