- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Tesekkur ederim gurbet nasılsın pek göremiyorum. SeniCok begendim cnm resimler ve tarifler super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim gurbet nasılsın pek göremiyorum. SeniCok begendim cnm resimler ve tarifler super
Iyim cnm bu aralar diyete başladım yine kızım okula başladı fazla zamanim kalmiyor ama takip ediyorum sizleriTesekkur ederim gurbet nasılsın pek göremiyorum. Seni
Ahhh o diyet hayatimizdan hiç cikmadiki....Iyim cnm bu aralar diyete başladım yine kızım okula başladı fazla zamanim kalmiyor ama takip ediyorum sizleri
Ay sorma cnm saldim kendimi sürdüm sefamı şimdi cefasini cekiyorumAhhh o diyet hayatimizdan hiç cikmadiki....
eline sağlık, çocuklara yapayım bir gün, çok beğenecekler eminimGünaydınlar..
Kakaolu Büskivi Topları.
Malzemeler.
Bisküvileri robotta un olana kadar parçalayın. Geniş bir kaba dökün, üzerine margarini, sütü, kakaoyu, cevizi ve diğer malzemeleri ekleyerek yoğurun. İyice yoğurduktan sonra yuvarlak şekil vererek ceviz, fındık ya da hindistan cevizine bulayın. Kürdan saplayarak servis yapın. İsteğe göre üzerine çikolata sosu da dökebilirsiniz. AFİYET ŞİFA OLSUN.
- 1,5 paket bisküvi (petit beurre, 300g)
- Yarım paket margarin (125g)
- Yarım su bardağı pudra şekeri (75g)
- Yarım su bardağı süt (110ml)
- 2 yemek kaşığı kakao
- Hindistan cevizi
- Dövülmüş fındık ya da ceviz
- Hazırlanışı.
Eki Görüntüle 1741851
Eki Görüntüle 1741852
Sağol saraycam yaparsan Afiyet bal şeker olsun..eline sağlık, çocuklara yapayım bir gün, çok beğenecekler eminim
Teşekkür ederim ebruli.mutfağı seviyorum ve resimlerini çekerek işi eğlenceye taşıdım..Çok güzel görünüyolar eminim tatları da çok lezzetlidir Maşaallah çok hamarat hatunsun ellerine sağlık
Sağol .dediğim gibi mutfağı seviyorum. bu işin eğlenceli kısmı..1.inci sayfada lin,link ekledim canım. .sayfalar arasında aramak zor oluyordu tarifi instigramdan ve fecden bu şekil ayarlayınca güzel oldu..4.sayfaya kadar bakabildim.Karnım aç zaten,ağzımın suları aktı.Tokken devam edeceğim tariflerine .Çok başarılı buldum seni.