Kahveye gelen komşular

Ben sevmiyorum boyle seyleri.Cunku bi geldiler mi kalkmak bilmiyorlar bunaliyorum cok oturan misafirden.Cok alistirma derim.Bana da tum apartman gelmek istedi o gun bugundur cagiracam :)Icimdem gelmiyor napim hic kafama uygun yok iclerinde.

Askında haftaya kız kardeşim yanıma gelecek . Ona yaptırıcam . O yüzden çay da olabilir yani.
Şimdi onlar kahve dedi ben çay koyarsam ayıp mı ? Yoksa o sözün gelişi söylenen bişey mi
onlar sözün gelişi kahve demişlerdir canım ikram beklerler büyük ihtimal kardeşin de gelecekse kuzum onları birgün atlat zaten yoğun olduğunu da laf arasında belirt benim komşularımda benden çok çağırmamı bekliyorlar hepsi yaşlı ama kpss çalışacağımı sürekli söylüyorum şurada mayısa ne kaldı ki sınavım için onun için de bir şey demiyorlar sen gel bari diyorlar

Çay yapıp yapmamak sizin tercihiniz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.
Normalde kahveye gelinir, bi kahve içimlik oturulur, sohbet edilir, ev gezilip gidilir.
Ama söz konusu teyzelerse ne yapacaklarını kestirmek zor.
Kendinizi fazla yormayın bir kek ve yanınada tuzlu kurupasta alın kahve ile ikram edin.
Kahve bitince çay ikram ederseniz tabi ki otururlar ama etmezseniz kalkacaklarını umuyorum.
Sonuçta yaşları sizden büyük ve konuşacak fazla konunuz olmadığını, sizin çat kapı gelmelerden hoşlanmadığınızı da anlarlar böylelikle.
Siyasi olun yani

Ne gerek var ?

Ev gezilip gidilir derken oda oda gezmek mi:)

Kahve ikram edin yanında çikolata lokum
Muhabbete göre çay içer miyiz dersiniz
Genelde yok yok derler kalkarlar
Hafif bir salata kek yeterli
Seviyormuşsunuz komşuluğu :))

o iş kahveyle bitmez bence.
önce bir kahve yap çikolata ya da lokum eşliğinde ikram et. sonra bir çay. bir salata tarzı, bir kurabiye ve bir pastayla işi bitir.
meyve işine girme o uzun iş.

Siz çay yapın, kahve kısa sohbette iyi gider. Yanına börek çörek kısır yaparsınız. Ohh mis. Gecende misafirim geldiğinde;

Pizza poğaça
Tarçınlı kurabiye
Profiterol
Damla çikolatalı kek
Ve kısır yapmıştım :)

Eğer gelmeden yarım saat bir saat önce sana gelicem deselerdi kahve derdim. Ama siz önceden davet edeceğiniz için çay ve yanında ikram verseniz daha iyi olur sanki.

sen risklisin bacım kadın baktın ezik baktın sus pus gömersin orda sonra komşuculuk ilk günden sarpa sarar

Yok yahuuuuu
Beni çok yanlış tanımışsınız hakedene giydiriyorum ben
Eğlenmeye gelmiş kadınların tadınj niye bozayım
Hele fal da bakıyorsa aleyyyyy ağzını yüzünü yirim onun

Ya ben de severim misafir ağırlamayı ama samimi olmadığım bir tip kafasına göre "Astoria sana kahveye geliyoruz taam mıaa" diye emrivaki yaparsa yüz vermem bu kadar, ikram bol olursa zırt pırt kafalarına göre gelmeleri de çok olur bunların. Müsait olduğum bir zaman "sadece kahve"ye çağırırım, yanına da çikolata, belki damla çikolatalı şu kurabiyelerden ikram ederdim bir markanın var ya. O kadar. Adabınca gelmek istediklerini belirtselerdi bir kek bir de salata türü bir şey yapardım, bildiğim bir pastaneden de su böreği alırdım ikram ederdim.

Askında haftaya kız kardeşim yanıma gelecek . Ona yaptırıcam . O yüzden çay da olabilir yani.
Şimdi onlar kahve dedi ben çay koyarsam ayıp mı ? Yoksa o sözün gelişi söylenen bişey mi
Niye ayıp olsun süper olur.tek kahveyle olmaz bence sen çay yap yanına bir patates salatası pogoca ve kek tamamdır.dilersen kahvede ikram edersin çikolata ile beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…