Askında haftaya kız kardeşim yanıma gelecek . Ona yaptırıcam . O yüzden çay da olabilir yani.Yoğunmuşsunuz çok yormayın kendinizi.
Çay yapmayın ama kahvenin yanına birkaç çeşit tatlı tuzlu alıp ikram edebilirsiniz.
Teyzeler vallahi ben normalde ilk tanıştığım biriyle konuşacak birşey bulamam ama onlarla karşılaştığımızda kapıdan içeri girmem yarım saati buluyor :)Yandı beyin
Komşular teyzeyse eğer kalır onlar çaya hazırlıklı olun
Aslında ben misafiri severim ama aynen çok zor oluyor hamileyken . Evi temizlemek heleHamileliğimin 8. Haftasındayım vE ilk hamileliğim. Ve şunu anladım ki hamile birine daha misafirliğe gitmem..... Bildiğin eziyetmiş. Neyse...
Kahve yanına en basitinden çerez ve Hazır pasta olabilir.
Teyzeler hem meraklı hemde yenilik arıyorlar ki sizde yeni taşınmışsınız muhabbeti severler:) Bizde mesela önden kahve sonra çay ikram vs olur.Teyzeler vallahi ben normalde ilk tanıştığım biriyle konuşacak birşey bulamam ama onlarla karşılaştığımızda kapıdan içeri girmem yarım saati buluyor :)
bence çayın yanına birşeyler yapıp çağırın son olarak kahve yaparsınız ayıp olurmerhaba hanımlar
Ben Yeni taşındım, komşularım da çok tatlı ve alakalılar . Fakat birbirlerine çok fazla gidip geliyorlar. Çat kapı ziyaretler dışında bende komşuluğa değer veririm zaten .
Şimdi konu şu; geçen günlerde öğrencilerimle beraber kapı önündeyken bitanesi geldi "eliffvvav yarın sana kahveye geliyoruz" dedi. Ben şaşırdım tabi çünkü o gün müsait değildim . Öğrencilerimden biri "öğretmenim yarın biz dersimizi kaçta yapacağız" diyerek beni kurtardı
Neyse , komşum da "tmm o zaman müsait olduğun bir zaman geliriz" dedi. Şimdi top bende, onları davet etmem gerekiyor . Ve bu konuşma üzerinden 2 hafta geçti sanırım
Ben hem hamilelik hem öğrenciler hem 2 yaşındaki oğlumla zaten çok fazla yoruluyorum , o yüzden 2 haftadır hiç fırsatım olmadı .
Bu komşuları artık bi kaç güne çağıracağım. Fakat onlar kahveye gelelim dediler bu ne demek ? Kahve mi ikram edeceğim sadece? Kahve hemen biter yani hemen bi uğrayıp kalkarız manasına mı geliyor kahveye gelmek ?
Yoksa ben çayımı koyup ikramlarımı hazırlayayım mı ?
Kahve yapacaksam yanında ne ikram edilir ? Aklıma kurabiye ve kahve yanı çikolata geldi . Sonrasında meyve verilir mi peki ? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?