O kadar dar vakitte annenizi arayacak vakti nasıl buldunuz :) tebriklerBana da komsularim gecen gun sana gelicez saat 3 ten sonra dediler soylediklerinde saat 2 ydi .. Şok oldum ne yapilir bu saatten sonra diye annemi aradim. O da bu saatten sonra ne yapilir kek cirp kurabiye koy yanina çay yap yeter dedi. Hazirladim bunlari geldiler oturdular birde demesinler mi ya biz kahve icip kalkacaktik zahmet etmissin diye.. O zaman kahve ye gelicez deseydiniz
Turk kahvesi yapin yanina hazir tatli atistirmaliklardan koyun. Kendinizi yormayin
Aynen bende komşulara çok değer veririm zaten . Sadece fazla samimiyeti sevmem o kadar . Eski evimde de komşularım ile aram iyiydi. Özellikle dedikoduları falan yoksa , bayılırım o komşuya :)kahvenin yanında lokum çikolata yeter, sonuçta çalışan insansın, yazılı okucam da öyleydi de böyleydi de bişeyler uydur ziyaretleri kısa kesmek için, ama kalplerini de kırma ara da sen de git, çünkü komşu çok önemli inan ben düzgün bi komşuya muhtacım hepsi birbirinden beter, iyi insanlarsa kaybetme sıcak-soğuk mesafeli de olsa ilişkilerini koru derim
Boşnaklar mı,onlar kahveye düşkün olur...Bizim komsularda kahve diyor baska bisey istemiyorlar... banada gecen öğlen haber verdiler 3 gibi geliriz diye bende hazırlık yapayım derken hayir hayr kesnlikle dediler kahve yanina kurabiye yaptım..onlar günde 5 defa kahve içiyorlar birbirlerinde ama yeme icme yok
Boşnaklar mı,onlar kahveye düşkün olur...
O kadar şey yazdim buna mi takildinizO kadar dar vakitte annenizi arayacak vakti nasıl buldunuz :) tebrikler
hic mi misafir agirlamadiniz ne tuhaf sorular bunlar....Askında haftaya kız kardeşim yanıma gelecek . Ona yaptırıcam . O yüzden çay da olabilir yani.
Şimdi onlar kahve dedi ben çay koyarsam ayıp mı ? Yoksa o sözün gelişi söylenen bişey mi
Hazir dondurulmus borek alip firina koydun mu 10 dk da hazir hem ugrastirmaz. Ben bazen oyle yapiyorum. Yaninda bir iki cesit daha bitti.merhaba hanımlar
Ben Yeni taşındım, komşularım da çok tatlı ve alakalılar . Fakat birbirlerine çok fazla gidip geliyorlar. Çat kapı ziyaretler dışında bende komşuluğa değer veririm zaten .
Şimdi konu şu; geçen günlerde öğrencilerimle beraber kapı önündeyken bitanesi geldi "eliffvvav yarın sana kahveye geliyoruz" dedi. Ben şaşırdım tabi çünkü o gün müsait değildim . Öğrencilerimden biri "öğretmenim yarın biz dersimizi kaçta yapacağız" diyerek beni kurtardı
Neyse , komşum da "tmm o zaman müsait olduğun bir zaman geliriz" dedi. Şimdi top bende, onları davet etmem gerekiyor . Ve bu konuşma üzerinden 2 hafta geçti sanırım
Ben hem hamilelik hem öğrenciler hem 2 yaşındaki oğlumla zaten çok fazla yoruluyorum , o yüzden 2 haftadır hiç fırsatım olmadı .
Bu komşuları artık bi kaç güne çağıracağım. Fakat onlar kahveye gelelim dediler bu ne demek ? Kahve mi ikram edeceğim sadece? Kahve hemen biter yani hemen bi uğrayıp kalkarız manasına mı geliyor kahveye gelmek ?
Yoksa ben çayımı koyup ikramlarımı hazırlayayım mı ?
Kahve yapacaksam yanında ne ikram edilir ? Aklıma kurabiye ve kahve yanı çikolata geldi . Sonrasında meyve verilir mi peki ? Kafamda deli sorular
ONLAR KAHVE DEMİŞAskında haftaya kız kardeşim yanıma gelecek . Ona yaptırıcam . O yüzden çay da olabilir yani.
Şimdi onlar kahve dedi ben çay koyarsam ayıp mı ? Yoksa o sözün gelişi söylenen bişey mi
zaten çalışıyorsunuz cocugunuz var ve hamılesınız dusunupte sızı davet etmelerı gerekırken cat kapı bız gelıyoruz demek nedır yahu????merhaba hanımlar
Ben Yeni taşındım, komşularım da çok tatlı ve alakalılar . Fakat birbirlerine çok fazla gidip geliyorlar. Çat kapı ziyaretler dışında bende komşuluğa değer veririm zaten .
Şimdi konu şu; geçen günlerde öğrencilerimle beraber kapı önündeyken bitanesi geldi "eliffvvav yarın sana kahveye geliyoruz" dedi. Ben şaşırdım tabi çünkü o gün müsait değildim . Öğrencilerimden biri "öğretmenim yarın biz dersimizi kaçta yapacağız" diyerek beni kurtardı
Neyse , komşum da "tmm o zaman müsait olduğun bir zaman geliriz" dedi. Şimdi top bende, onları davet etmem gerekiyor . Ve bu konuşma üzerinden 2 hafta geçti sanırım
Ben hem hamilelik hem öğrenciler hem 2 yaşındaki oğlumla zaten çok fazla yoruluyorum , o yüzden 2 haftadır hiç fırsatım olmadı .
Bu komşuları artık bi kaç güne çağıracağım. Fakat onlar kahveye gelelim dediler bu ne demek ? Kahve mi ikram edeceğim sadece? Kahve hemen biter yani hemen bi uğrayıp kalkarız manasına mı geliyor kahveye gelmek ?
Yoksa ben çayımı koyup ikramlarımı hazırlayayım mı ?
Kahve yapacaksam yanında ne ikram edilir ? Aklıma kurabiye ve kahve yanı çikolata geldi . Sonrasında meyve verilir mi peki ? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?