- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- Konu Sahibi Rabisscyln
Telefondan deniyorumda olmuyor.Yoksaresmini atsana burda bi bakiyim benimki gibimi
şimdiye atmıştım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefondan deniyorumda olmuyor.Yoksaresmini atsana burda bi bakiyim benimki gibimi
Ay bilmiyoeum ki inş öyledir herşey bebişin aleyhineya hamileysen? bazi bebekler teste ckmiyomus
Ahahhh paylaşabilirsem paylaşırımmm.Artık benim sayemde iyice merakdan ölicezzSokturucu cnm 47.gun bitti 48 e giriyorum hala olmadim ondan iciyorum nasip tabi.
Resmjni yarin paylas catlarim
canm bende bi defa bir testede oyle olmusdu hamile degildm ...birindede hamileydm emin olmak icin iki test birden yap ikiside oyleyse kesn hamilesnTelefondan deniyorumda olmuyor.Yoksa
şimdiye atmıştım canım
Bu saatde açık eczane bulamam ki yarın kan vermeden önce alıp bir daha denicemcanm bende bi defa bir testede oyle olmusdu hamile degildm ...birindede hamileydm emin olmak icin iki test birden yap ikiside oyleyse kesn hamilesn
kan vericeksen testi bosver... kanda cikarsa orda ultrasona gidersn belki ikiizdirBu saatde açık eczane bulamam ki yarın kan vermeden önce alıp bir daha denicem
ya hamileysen? bazi bebekler teste ckmiyomus
Amannn öyle deme kalpden gidecem haa zaten ikiz istiyorum.Birde ikiz çıkarsa bayram ederim bayramka
kan vericeksen testi bosver... kanda cikarsa orda ultrasona gidersn belki ikiizdir
İnş hamilesindir de o yüzdendir bu kadar gecikmen.1 martta kan negatif cikti doktor rahim duvari kalin ama tarlusal veriyim dedi.
Kullaniyorum olmazsam 10 gun icinde gidicem doktora varsada ins vardir sorun olacagini sanmiyorum
İnş hamilesindir de o yüzdendir bu kadar gecikmen.
İnş canımm.Sizlerrden de güzel haberler olunca ben daha bi hevesleniyorum.Rabbim hepimize inşlah bebiş verirInsallah canim biraz daha bekleyip testi tekrarlarim .
Senden guzel haber alalim da banada moral olursun
5gün oldu diğmi kan testinden somra bir idrar testi yapıp tekrar kan verBende kötüyüm bu ara 8 günlük bi gecikmem var 3 gun geciktiginde test yapmıştı kan testi negatifti hala tık yok hic boyle olmazdi ne zaman testi tekrarlasam bilemedim
Evet bugun bes gun oldu cumartesi eczaneden test aldim bisey yok mevsimsel mi stresmi bilmiyorum streslik bi durum da yok cozemedim bidaha kan testi yaptirmaya da cesaret edemiyorum kaldim boyle gec dollenme falan duymustum ama testi ne zman yenilesem %100 dogru somuc verir bilmiyorum5gün oldu diğmi kan testinden somra bir idrar testi yapıp tekrar kan ver
Vallahi idrar testinde de yanlış çıkma olasığı var.Evet bugun bes gun oldu cumartesi eczaneden test aldim bisey yok mevsimsel mi stresmi bilmiyorum streslik bi durum da yok cozemedim bidaha kan testi yaptirmaya da cesaret edemiyorum kaldim boyle gec dollenme falan duymustum ama testi ne zman yenilesem %100 dogru somuc verir bilmiyorum
Tesekkur ederim canim rabbim hepimize hayirlilarini nasip etsin. Adetim hic duzen bozmadi bu zamana kadar ilk defa boyle oldu kan testti negatif cikinca hadi dedim bekliyim gelir ama 8 gun oldu yaaaaa 8 gun....Vallahi idrar testinde de yanlış çıkma olasığı var.
Adetin düzenli oluyıçorsa geç döllenme olabilir sende de.Hafta sonuna doğru tekrar dene derim
Ahahahhh sende bendensizn yerleşme kanaması diyererk kan verdim negatif çıktı.Bebişlerimiz inş vardırda kensilerini naza çekiyorlardır.Tesekkur ederim canim rabbim hepimize hayirlilarini nasip etsin. Adetim hic duzen bozmadi bu zamana kadar ilk defa boyle oldu kan testti negatif cikinca hadi dedim bekliyim gelir ama 8 gun oldu yaaaaa 8 gun....
bazi bebekler teste hic gozukmuyormusTesekkur ederim canim rabbim hepimize hayirlilarini nasip etsin. Adetim hic duzen bozmadi bu zamana kadar ilk defa boyle oldu kan testti negatif cikinca hadi dedim bekliyim gelir ama 8 gun oldu yaaaaa 8 gun....
Naz yapıyorlar işte benimkide öyledir inş.Anasıda babasıda nazlı inatcıbazi bebekler teste hic gozukmuyormus