- Konu Sahibi Rabisscyln
Of of off ee kanda da cikmazsa nerde cikicakNaz yapıyorlar işte benimkide öyledir inş.Anasıda babasıda nazlı inatcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of of off ee kanda da cikmazsa nerde cikicakNaz yapıyorlar işte benimkide öyledir inş.Anasıda babasıda nazlı inatcı
Anca 9 ay sonra çıkarsa çıkar yoksa yok demektir ahahahh.Of of off ee kanda da cikmazsa nerde cikicak
kan testinde ckmali canmBende kötüyüm bu ara 8 günlük bi gecikmem var 3 gun geciktiginde test yapmıştı kan testi negatifti hala tık yok hic boyle olmazdi ne zaman testi tekrarlasam bilemedim
3 gun gectiginde yaptim deger 0.100 yani yoktu bugun 8. Gunkan testinde ckmali canm
İdrar testi yapsana bir canım bakalım silikde olsun birşey çıkacakmı.Bebişimiz hayırlısıyla rahmimize tutundu canım.Ne çok umutlan nede umudunu yitir derim sana.3 gun gectiginde yaptim deger 0.100 yani yoktu bugun 8. Gun
Bir kizim var cok sukur 3 aydir korunmuyoduk idrardanda baktim cumartesi yokİdrar testi yapsana bir canım bakalım silikde olsun birşey çıkacakmı.Bebişimiz hayırlısıyla rahmimize tutundu canım.Ne çok umutlan nede umudunu yitir derim sana.
Ben bir yandan negatifse diye düşündüm ama umudumu hiç yitirmedim kesin gözlede baktım
canm papatya cayi ic soker gunde iki bardakBir kizim var cok sukur 3 aydir korunmuyoduk idrardanda baktim cumartesi yok
Hayırlıca büyütmeyi nasip etsin allahım kızını.Bir kizim var cok sukur 3 aydir korunmuyoduk idrardanda baktim cumartesi yok
Hayırlıca büyütmeyi nasip etsin allahım kızını.Bir kizim var cok sukur 3 aydir korunmuyoduk idrardanda baktim cumartesi yok
Aminn hepimize nasip etsin insallahHayırlıca büyütmeyi nasip etsin allahım kızını.
İnş ikincide olur
Ictim canim ya icmedigim bisey kalmadi en son sokturucu icicem bu gidislecanm papatya cayi ic soker gunde iki bardak
Önce bi kan yaptır ona göre doktoruna danışırsın.Yarın idrar yapta yolla bakalımIctim canim ya icmedigim bisey kalmadi en son sokturucu icicem bu gidisle
Sabahhh ilk isim o :) ama daha yeniyim nasil gondericem yada nasil paylasim acicam bilmiyorumÖnce bi kan yaptır ona göre doktoruna danışırsın.Yarın idrar yapta yolla bakalım
Vallahi ben yollayamıyorum nedense benden olmuyor.Sabahhh ilk isim o :) ama daha yeniyim nasil gondericem yada nasil paylasim acicam bilmiyorum
Vallahi ben yollayamıyorum nedense benden olmuyor.
Cevaplanın yanında dosya yükle var oradan yokka canımm.
E posyçtadan attım bir arkadaşa ben o yüzdenBende dosya yukleyemedim
Haber ver canım bana da haberleşelimm.Sabahi bekliyorum bakalim yspicam