Kahverengi "leke - kanama" bilenler yardımmm

Kızlar günaydın benimde 2 gün sürdü adetimn 6 gun bekledimn 4 5 gunn surer diyordum 2 gun sürdü dun gunluk taktım 1 2 damla anca hic giden bisey yok :KK12:halen ayniyim tartida bile farkediyordu yarim gram:halay: ama yok ustelik kilo bile almisim bende pko oldugu icin kilo davetken 1.65 boy 68 kilo kilo vermem şart:olamaz: ama bu tatliya düşkünlük olunca cokk zor yarin sabaha randevu aldim muayene için acaba kist varmi sende canim bu kadardir olmadigina göre o mu duzensizlik yaptiki:KK17:

İnsallah allah nasip ederse hayırlı zamanda olsun yok canim bel bolgesi yaglanmam var iştah ta iyi masallah kizima 60 kilo ile hamile kalmis 76 kilo ile doğuma girmistim daha simdiden 70 kilo sayılırım demekki gebe olsam doguma 85 rahat görürüm:kızgın:

İnsallah allah nasip ederse hayırlı zamanda olsun yok canim bel bolgesi yaglanmam var iştah ta iyi masallah kizima 60 kilo ile hamile kalmis 76 kilo ile doğuma girmistim daha simdiden 70 kilo sayılırım demekki gebe olsam doguma 85 rahat görürüm:kızgın:

Ahahahh ilahi verirsin geri bende 65 kiloyum var biraz göbüş bende rejime gireyim dediğim zaman eşim daha fazla yediriyor avucum kadar yüzün kalmış ye diyor :KK70:

Geri verirsin canım hiç birşey olmaz azim olduktan sonra dopumdan sonrada verirsin.

Kızlar sol kasığıma hafif eğilince tatlı bir acı giriyor

Verdim kanı bu doktorlar ne fenaya misafir olarak kanımı alın dedim diye 3 doktor gitti annemlerin aile hekimine bizde böyle değil kendi evinin ordakinden aldırsın bilmem ne diye.

Bir kanımı aldırlar allah yukarda daha kanıyo morarmasa iyidir

Verdim kanı bu doktorlar ne fenaya misafir olarak kanımı alın dedim diye 3 doktor gitti annemlerin aile hekimine bizde böyle değil kendi evinin ordakinden aldırsın bilmem ne diye.

Bir kanımı aldırlar allah yukarda daha kanıyo morarmasa iyidir
Canm hic ugrasma direk ozele gidip verdgnde daha rahat brn 25 tl veryrm 45 dkkaya ckyr snc cnm devlete verdgmde 4 saat surunyrm ya

X