- Konu Sahibi Rabisscyln
Burdaki doktora muane olmadığım için randevu almamlazımmış.Yaptırmadım anasağlığa yaptırcam annemgilin.
İdrar testi yaptım 10 dk önce çok ince bir çizgi var
Naptin kiz haber varmi bebis mi gelio yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaki doktora muane olmadığım için randevu almamlazımmış.Yaptırmadım anasağlığa yaptırcam annemgilin.
İdrar testi yaptım 10 dk önce çok ince bir çizgi var
İnş canımmmm idrar testi yaptım hafif bir ikinci çizgi çıktı.Eşime resmini çekip attımda resimde tam belli olmuyor dikkatlice bakınca gözüküyor.İnş hamişimmmm.Naptin kiz haber varmi bebis mi gelio yoksa
Yerleşme kanaması dediğim kanamam biteli 4 gün oldu.Normalmi böylesi bilmiyorum.Bende geç döllenme diye düşünüyoeum ama içimde de bu şekilde çıkınca bir ama diyesim olduMuhtemelen gec dollenmedir çünkü adetin gectigi icin cizginin net cikmasi lazimdi ama gec dollenmede net çıkmıyor benim 2.gebeligimde adet gecikmesinin 2.gunu yapmıştım silik cizgiydu ayni gun beta 75 ti iyi hatırlıyorum ama ben senin yerinde olsam aksam acile giderim derim benim günlük kullandigim ilacim var adetim geçti gebelik şüphem var kan tahlili verebilir miyim sadece muayene olma nolur nolmaz
Ahahahahhh insan mecbur dayanıyor biraz daha duruyum felan derken bugünü gördüm.Vallahi bilmiyorum ki bende acile gideyim abim gelince diyorum inş erken gelirdeAma helal iyi dayandin valla ne deyim bilemedim kadın dogumcu olmasina gerek yok normal hastaneye gitmistim ben sik idrara çıkıyorum idrarda yanmam ve bel ağrım var muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum demistim doktor idrar testi istediginde hocam adetim gecti gebelik suphemde var simdi enfeksiyon cikarsa ona göre ilac yazarsınız betada verebilir miyim demistim hic itiraz etmedi istedi o da bir fikir aklinda bulunsun
Sonuçta adet olmadin vardır bir durum mutlakaYerleşme kanaması dediğim kanamam biteli 4 gün oldu.Normalmi böylesi bilmiyorum.Bende geç döllenme diye düşünüyoeum ama içimde de bu şekilde çıkınca bir ama diyesim oldu
Ahahahahhh insan mecbur dayanıyor biraz daha duruyum felan derken bugünü gördüm.Vallahi bilmiyorum ki bende acile gideyim abim gelince diyorum inş erken gelirde
Klomen yüzünden mi diyorum bir kez daha kullanmıştım ben onu doktorsuz hiç böylede olmamıştı etkisi çabuk geçiyor zaten.Allah büyük berlki kan testim yüksek çıkarSonuçta adet olmadin vardır bir durum mutlaka
İnş canımmmm idrar testi yaptım hafif bir ikinci çizgi çıktı.Eşime resmini çekip attımda resimde tam belli olmuyor dikkatlice bakınca gözüküyor.İnş hamişimmmm.
İnş gelip gidip teste bakıyorum kensi kensime uyduruyomuyum ki acaba diyerekInsallah kuzum benim hadi hayirlisi
İnş gelip gidip teste bakıyorum kensi kensime uyduruyomuyum ki acaba diyerek
Olmadı yarın sabah kan vermeye gitmeden önce ilk idrarımlada yaparım.Tarlusal adert söktürücüydü diğmi canım ?Elinde varsa sabah yap belki daha koyulasir kuzum ay ins senden guzel haberi aliriz ben tarlusala basladim regl olmadim hala
tebrikler hamilesnKlomen yüzünden mi diyorum bir kez daha kullanmıştım ben onu doktorsuz hiç böylede olmamıştı etkisi çabuk geçiyor zaten.Allah büyük berlki kan testim yüksek çıkar
resmini atsana burda bi bakiyim benimki gibimiİnş gelip gidip teste bakıyorum kensi kensime uyduruyomuyum ki acaba diyerek
Olmadı yarın sabah kan vermeye gitmeden önce ilk idrarımlada yaparım.Tarlusal adert söktürücüydü diğmi canım ?
İnş bu ay sende hamile kalırsın.
ya hamileysen? bazi bebekler teste ckmiyomusSokturucu cnm 47.gun bitti 48 e giriyorum hala olmadim ondan iciyorum nasip tabi.
Resmjni yarin paylas catlarim