- Konu Sahibi Rabisscyln
canm su hani hgh tesdidirmi nedir o varsa o idrarin usdune ckiyor hgh mdr nedieSen yaptın mı canım peki? Doğru çıkmıyor genelde bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm su hani hgh tesdidirmi nedir o varsa o idrarin usdune ckiyor hgh mdr nedieSen yaptın mı canım peki? Doğru çıkmıyor genelde bunlar
macunu denedm simdi degisiklik olmadiSen yaptın mı canım peki? Doğru çıkmıyor genelde bunlar
m
macunu denedm simdi degisiklik olmadi
bende yok eminim artik ama senden emin gibiyim ama heveslenme uzulme sora ....İnanmıyorum ben bunlara fazlaya hayırlısı
Ben vücudumu tanıdığım için hamile olmadığımı düşünmüyorum.Bu ay içinde belli olur zaten.Yarın eczane bulursam açık idrar testi yaparımbende yok eminim artik ama senden emin gibiyim ama heveslenme uzulme sora ....
al yap sende varsa ckar simdiye zaten yarn ckmazsada yokdrBen vücudumu tanıdığım için hamile olmadığımı düşünmüyorum.Bu ay içinde belli olur zaten.Yarın eczane bulursam açık idrar testi yaparım
idrarmi seker tozunun icine koydm mum gibi eridiBen vücudumu tanıdığım için hamile olmadığımı düşünmüyorum.Bu ay içinde belli olur zaten.Yarın eczane bulursam açık idrar testi yaparım
Bazılarında doğru bazılarında yanlış çıkıyor.idrarmi seker tozunun icine koydm mum gibi eridi
ama biraz kaldi seker sonunda... yicem bebek varsa bikdimBazılarında doğru bazılarında yanlış çıkıyor.
İnş hamişimdirde onu paylaşırım sizinle pozitifim hala
Kimseye umut vermekde istemem, ama kendime bolca veriyorummmama biraz kaldi seker sonunda... yicem bebek varsa bikdim
aminnnKimseye umut vermekde istemem, ama kendime bolca veriyorummm
Allahım isteyen herkeze bebiş versin aminnn
slm canm noldu varmi bebisKimseye umut vermekde istemem, ama kendime bolca veriyorummm
Allahım isteyen herkeze bebiş versin aminnn
Canjm annemlerdeyim bugün açık eczane yoktu annem yarın emara girecek hastaneye götürücem ordanda kan vericem yarın akşama haber veririm inşslm canm noldu varmi bebis
insallah hamilesndrCanjm annemlerdeyim bugün açık eczane yoktu annem yarın emara girecek hastaneye götürücem ordanda kan vericem yarın akşama haber veririm inş
İnş canım ya rabbim isteyen herkeze versin..insallah hamilesndr
mutlaka haber verİnş canım ya rabbim isteyen herkeze versin..
Umutluyum bakalım hayırlısı yarın güzel haberle gelicem
Veririm canım inş yarın güzel haberler alırımda ayşşş nasıl heycanlıyımmutlaka haber ver
Burdaki doktora muane olmadığım için randevu almamlazımmış.Yaptırmadım anasağlığa yaptırcam annemgilin.Canım ne yaptin merakta kaldım yaptırdın mi beta hcg