- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Yaptin mi test kuzumValla surekli negatif gore gore sabir kazaniyor insan.ama ilk kez bu ay boyle bisey yasadim ya yana döne ben gibi olanlari okuyorum puff...dua et nolur bebisim benimledir ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptin mi test kuzumValla surekli negatif gore gore sabir kazaniyor insan.ama ilk kez bu ay boyle bisey yasadim ya yana döne ben gibi olanlari okuyorum puff...dua et nolur bebisim benimledir ins
Yaptim kuzum hamileyim cok sukurYaptin mi test kuzum
Süper haber! Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Darısı da diğer arkadaşların başınaYaptim kuzum hamileyim cok sukur
Yaaa nasil sevindim anlatamam. Kuzum Çok sukur ya. Rabbim sanada bebisinide uzun omurler versin insallajYaptim kuzum hamileyim cok sukur
Sagol kuzummmm darisi basina insaAllahYaaa nasil sevindim anlatamam. Kuzum Çok sukur ya. Rabbim sanada bebisinide uzun omurler versin insallaj
Amin canim cok dua et olur mu senin dualarin kabul olur simdi ay ne heyecanli ya kan mi verdin kac cikto betahcgSagol kuzummmm darisi basina insaAllah
Verdim henuz cikmadi.sanirim ogleden sonra cikar.Rabbim sanada isteyen ve hakeden her kadinada tattirsin bu duyguyuAmin canim cok dua et olur mu senin dualarin kabul olur simdi ay ne heyecanli ya kan mi verdin kac cikto betahcg
Amin canim benide haberdar et merak ettimVerdim henuz cikmadi.sanirim ogleden sonra cikar.Rabbim sanada isteyen ve hakeden her kadinada tattirsin bu duyguyu
Verdim henuz cikmadi.sanirim ogleden sonra cikar.Rabbim sanada isteyen ve hakeden her kadinada tattirsin bu duyguyu
Masallah866 cikti kan degerim canlar
Canim yerlesme kanamasi kirmizi olmaz bosuna umitlenme derim.Merhaba arkadaşlar.Benim iki hafta önce cuma günü çamaşırımda kan lekesi gördüm.ama az bişey.hiç hissetmedim geldiğini.erken adet oldum sandım.iki gün gerisi gelmeyince yerleşme kanımı acaba dedim.ama iki gün sonra kanamam oldu.reglim geldi dedim ama çok farklıydı busefer.koyu pıhtılı değildi.iki gün sürdü ve bitti.daha sonra iki gün hiç bir akıntı gelmedi.tekrar bi iki gün sonra kahverengi akıntı geldi.o da iki gün sürdü.daha sonra kahve leke şeklinde ara ara geldi ama az az bazrn geldi bazen yoktu.ama kahve lekelerle beraber kasıklarımda batma özellikle sol kasıkta ve kasıklarımda adet günü gibi kıpırdanmalar bi hareketlilik var.bir haftadır bu batma devam ediyor.bu arada kanamadan sonra idrar testi yaptım.tek çizgi çıktı.tekrar yapmadım.ama hamile gibi hissediyorum karnımı batmalar ağrı geçmediği için.halrn devam ediyor.yarın doktor randevum var.bakalım ne diyecek.hiç benim gibi bir durum yaşayan görmedim burda.önce leke sonra kanama sonra kahverengiler.çok değişik bi durum yaşadım.hamilemiyim değilmiyim yarın öğrencem artık.çok merak ediyorum.ama bence bu karnımdaki hareketlilik hamilelik gibi.
Canim yerlesme kanamasi kirmizi olmaz bosuna umitlenme derim.
Aynen benimde 4. Gun regl basladi canimCanım senin durumun ne oldu? Benim regl başladı 4 gün üstüne
Aynen benimde 4. Gun regl basladi canim
Insallah canim hepimizHadiye bakalım. En güzel zamanda kavuşursun inşallah dilegine
cok sevindim cnm hayırlısı ile kucağına almak nasip olur insallah tedavi olyor muydun kendiligindenmiYaptim kuzum hamileyim cok sukur