• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ardından idrar testinde 2. Çizgi silik çıktı ama lekeler devam ediyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ne güzel konuştunuz ben,m daha ikinci denemem bukadar yıprandım bi ay daha beklemek istmem allah isteğen herkese nasip etsin
Sabirli olmalisin canim bazen benimde alip basimi gidesim oluyor sonra diyorum Rabbimin verecegi ufacik bisey degilki herkese ha dedi mi nasip etsin. Sabir gerek . Insallah tutunmusturnbebegin onun habercisidir 😘

kızlar çatlatma iğnesi vurulduğumun 9cu günü ve bata 5 gün var hafif pembe kahve lekeler geldi sizce yerleşme kanaması mı yoksa reglmi çok korkuyorum :(
Yerleşme olblr sakın test yapma yanıltır kuzum , bnde klomen kullnmştım çift çzgi gördm ama kimyasal oldu .. inşallah yerleşir sennki 😍

Yok kuzum aynıyım gelen giden yok 😞 ya bn leke leke mi adet grdüm bi ped dolmadı yaa
Normalde bat nezmndi senin?benimde ayni ya bat normalde bgn cmt beri soluk kahve pembe lekeler anlamadim gitti.bide ilkkez boyle bisey yasiyrm canm bende

Normalde bat nezmndi senin?benimde ayni ya bat normalde bgn cmt beri soluk kahve pembe lekeler anlamadim gitti.bide ilkkez boyle bisey yasiyrm canm bende
20sydi canım keke geldi o gün sonraki gün 4. Gün kan geldi bi kere idrarla birden durdu dhada bsy yok 😞

Sabah ilk idrarla yap bari bekleme 😄 masallah sabrina hayran kaldim. Insallah pozitif olur kuzum. Dualarim seninle
Valla surekli negatif gore gore sabir kazaniyor insan.ama ilk kez bu ay boyle bisey yasadim ya yana döne ben gibi olanlari okuyorum puff...dua et nolur bebisim benimledir ins :dua::dua::dua:

Yaptm bugn bşy yok 22 snde yapmştm silkti gerçi bugünki de silik gibi bşydi off kafam allak bullak haftayı bekliyorm doktor için 😕

Ben de bu sabah yaptım tertemiz tek çizgiydi. Ama lekeler aynı devam. 13 gün üzerine başladı lekeler. Ria yı yeni çıkarttığım için düzenimden emin degilim

Back