- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Senin normalde bat bgnmuydu ve duzenlimidir regl dongunInsallah diyemicem kirmizilar gelene kadar umut var demektir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin normalde bat bgnmuydu ve duzenlimidir regl dongunInsallah diyemicem kirmizilar gelene kadar umut var demektir
Sabirli olmalisin canim bazen benimde alip basimi gidesim oluyor sonra diyorum Rabbimin verecegi ufacik bisey degilki herkese ha dedi mi nasip etsin. Sabir gerek . Insallah tutunmusturnbebegin onun habercisidir ❤ay ne güzel konuştunuz ben,m daha ikinci denemem bukadar yıprandım bi ay daha beklemek istmem allah isteğen herkese nasip etsin
Aynen canim bugundu ve aksatmadan geldi sagolsun duzenlidir maksimum bigun oynadi bu zamana kadar.Senin normalde bat bgnmuydu ve duzenlimidir regl dongun
Yaa benimde duzenlidir 27-28gundur.gecen ay 30.gunde geldi simdi hala gelmedi.afalladi benim vucut bence bebek istio rahimAynen canim bugundu ve aksatmadan geldi sagolsun duzenlidir maksimum bigun oynadi bu zamana kadar.
Yerleşme olblr sakın test yapma yanıltır kuzum , bnde klomen kullnmştım çift çzgi gördm ama kimyasal oldu .. inşallah yerleşir sennkikızlar çatlatma iğnesi vurulduğumun 9cu günü ve bata 5 gün var hafif pembe kahve lekeler geldi sizce yerleşme kanaması mı yoksa reglmi çok korkuyorum
Sen naaptin bircicek hastalandinmi lekelere devammiYerleşme olblr sakın test yapma yanıltır kuzum , bnde klomen kullnmştım çift çzgi gördm ama kimyasal oldu .. inşallah yerleşir sennki
Yok kuzum aynıyım gelen giden yok ya bn leke leke mi adet grdüm bi ped dolmadı yaaSen naaptin bircicek hastalandinmi lekelere devammi
Normalde bat nezmndi senin?benimde ayni ya bat normalde bgn cmt beri soluk kahve pembe lekeler anlamadim gitti.bide ilkkez boyle bisey yasiyrm canm bendeYok kuzum aynıyım gelen giden yok ya bn leke leke mi adet grdüm bi ped dolmadı yaa
20sydi canım keke geldi o gün sonraki gün 4. Gün kan geldi bi kere idrarla birden durdu dhada bsy yokNormalde bat nezmndi senin?benimde ayni ya bat normalde bgn cmt beri soluk kahve pembe lekeler anlamadim gitti.bide ilkkez boyle bisey yasiyrm canm bende
Ve sen hala daha test yapmadin hemi20sydi canım keke geldi o gün sonraki gün 4. Gün kan geldi bi kere idrarla birden durdu dhada bsy yok
Istiyosa tutsun canim biz napalim daha insallah testte cikmamistir canim vardırYaa benimde duzenlidir 27-28gundur.gecen ay 30.gunde geldi simdi hala gelmedi.afalladi benim vucut bence bebek istio rahim
Test yapmadimki henuzIstiyosa tutsun canim biz napalim daha insallah testte cikmamistir canim vardır
Kiz yapsana ne duruyosunTest yapmadimki henuz
Yok yapmicam bugub.sokulmezse belki yarin yaparimKiz yapsana ne duruyosun
Sabah ilk idrarla yap bari bekleme masallah sabrina hayran kaldim. Insallah pozitif olur kuzum. Dualarim seninleYok yapmicam bugub.sokulmezse belki yarin yaparim
Valla surekli negatif gore gore sabir kazaniyor insan.ama ilk kez bu ay boyle bisey yasadim ya yana döne ben gibi olanlari okuyorum puff...dua et nolur bebisim benimledir insSabah ilk idrarla yap bari bekleme masallah sabrina hayran kaldim. Insallah pozitif olur kuzum. Dualarim seninle
Yaptm bugn bşy yok 22 snde yapmştm silkti gerçi bugünki de silik gibi bşydi off kafam allak bullak haftayı bekliyorm doktor içinVe sen hala daha test yapmadin hemi
Testini atsana cektiysen fotosunuYaptm bugn bşy yok 22 snde yapmştm silkti gerçi bugünki de silik gibi bşydi off kafam allak bullak haftayı bekliyorm doktor için
Yaptm bugn bşy yok 22 snde yapmştm silkti gerçi bugünki de silik gibi bşydi off kafam allak bullak haftayı bekliyorm doktor için