- Konu Sahibi cherryblossom
bende kahverengiden vazgeçemeyenlerdenim hepsi çok güzel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oturma odamı bende kahve turkuaz yapmayı düşünüyorum daha doğrusu zaten kahve bir köşe koltuğum ve krem düz renk bir halım var.mavi vazolar aldım sadece birde kahve turkuaz renklerinde kırlentler istiyorum nerden bulabilirim acaba kumaş da olur buralarda bulamadım çünkü.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.
Evet kahverengi ve krem tonları asil ve dinlendirici tonlar bende bu renkleri tercih ediyorum.
bende turkuaz kahve dekorasyon yapmayı düşünüyorum,istediğin kırlentleri koltuk kaplamacılar dikiyor bir göz at istersen derim ben.
sağol canım baktım bir iki yere ama düşündüğüm gibi bişey bulamadım.bende sade kahverengi kırlentler yaptım kendim onların üzerine mavi işlemeler pullar gibi bişeyler yapıcam birde kahveli mavili bahar dalı gibi bir desende duvar kağıdı aldım onuda tuval yerine bir kasnağa geçirip tablo yapıcam.tablolar çok pahalıydı bende böyle yapıcam.inşalah güzel olur.:Saruboceq: