• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kahverengi Çikolata Gibi Odalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
CLX010109_078_1_0-de.jpg

Buna bayıldım...

çingene pembe dediğimiz yani :) fuşya ve çikolata kahve çok iyi ikili olmuş gerçekten bi gözden geçirelim bakalım bu seçeneği

kızlar oturma odamı bende kahve turkuaz yapmayı düşünüyorum daha doğrusu zaten kahve bir köşe koltuğum ve krem düz renk bir halım var.mavi vazolar aldım sadece birde kahve turkuaz renklerinde kırlentler istiyorum nerden bulabilirim acaba kumaş da olur buralarda bulamadım çünkü.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

kızlar oturma odamı bende kahve turkuaz yapmayı düşünüyorum daha doğrusu zaten kahve bir köşe koltuğum ve krem düz renk bir halım var.mavi vazolar aldım sadece birde kahve turkuaz renklerinde kırlentler istiyorum nerden bulabilirim acaba kumaş da olur buralarda bulamadım çünkü.bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

bende turkuaz kahve dekorasyon yapmayı düşünüyorum,istediğin kırlentleri koltuk kaplamacılar dikiyor bir göz at istersen derim ben.

bende turkuaz kahve dekorasyon yapmayı düşünüyorum,istediğin kırlentleri koltuk kaplamacılar dikiyor bir göz at istersen derim ben.

sağol canım baktım bir iki yere ama düşündüğüm gibi bişey bulamadım.bende sade kahverengi kırlentler yaptım kendim onların üzerine mavi işlemeler pullar gibi bişeyler yapıcam birde kahveli mavili bahar dalı gibi bir desende duvar kağıdı aldım onuda tuval yerine bir kasnağa geçirip tablo yapıcam.tablolar çok pahalıydı bende böyle yapıcam.inşalah güzel olur.:Saruboceq:

sağol canım baktım bir iki yere ama düşündüğüm gibi bişey bulamadım.bende sade kahverengi kırlentler yaptım kendim onların üzerine mavi işlemeler pullar gibi bişeyler yapıcam birde kahveli mavili bahar dalı gibi bir desende duvar kağıdı aldım onuda tuval yerine bir kasnağa geçirip tablo yapıcam.tablolar çok pahalıydı bende böyle yapıcam.inşalah güzel olur.:Saruboceq:

bence çok iyi bir fikir teşekkürler ben de düşünücem alkisalkisalkis

çok zengin duruyor harika yaaa ben renkli severim evim cıvıl cıvıl ama bunlarda çok ağır çok zevkli

Son düzenleme:
eline sağlık çok güzelleer :asigim:
maviyle renklendirmeye bayılıyorum kahve tonlarını

kahverengi hem renk açısından hemde koyu bir renk kullanımı açısından çok seviyorum güzel bir tercih oturma odası için

Back
X