Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Tamam canım kızgın olduğunu tahmin ettim zaten
Yapan kişi de belli olmuş zaten
Sağlıklı kilo vermeler dilerim hep beraber

Teşekkür ederim arkadaşım

Doktor yeni yıl benim için önemli değil bu haftadan sonra beklemek risk benim için dedi.
Biz de tamam dedik:)
1 ocağa zaten planlı sezaryen verilmiyormuş.
2 ocağa kadar da dr durmak istemedi.

Doktor yeni yıl benim için önemli değil bu haftadan sonra beklemek risk benim için dedi.

Aman yeterki sağlıklı kavuşun canım ya doktor risk olur diyorsa yapacak bişey yok tabiki. Gelsin bakalım dünya kızımızzz Bugünde ben sabah bebeği baya hissedemedim. Bekledim çikolata yedim meyve suyu içtim kahvaltı yaptım sola yattım sağa yattım dürttüm felan yok. Artık hastaneye gitmek için taksi çağırdım tam taksi geldi benimki tekme attı. Gitmedim ama tüm gün tedirgin gezdim. Son zamanlar niyeyse bi kaybetme korkusu çöküyor bana. Panik oluyorum.

Sağol canım. Sen de sağlıkla kavuşursun umarım
Geçen cuma bana da öyle oldu çıktım doktora gittim.
Son zananlarda panik artıyor haklısın canım

Sağol canım. Sen de sağlıkla kavuşursun umarım
Geçen cuma bana da öyle oldu çıktım doktora gittim.
Son zananlarda panik artıyor haklısın canım

Ayy bide siteye sardım bi iki gündür ister istemez karşıma olumsuz bi kaç olay da çıktı zaten hormonlar tavan yapmış durumda kızımda son zamanlarım çok kötü geçmişti nerdeyse her gün hastaneye gidiyordum. Yine o kötü düşünceler sarmaya başladı beni nasıl başedicem bilmiyorum.

Uzun zamandir diyet gruplarindayim hic boyle biseyle karsilasmadim... hatta benim kaptanim hep uyarir kullanan olursa zararlarini yaziyor onaylamiyor kesinlikle... cok sasirdim iddaniza.

Merhaba,
Arkadaşlar yani rahatsızlığı dile getiren arkadaşlar bana isim verdi. Hatta 2 ayrı kişiden bu şikayet geldi. Bende sadece sözle bir işlem yapamayacağımızı söyleyince konuşma ekranları da geldi maalesef. İsimlerinizi kullanabilir miyim dediğimde çekince oluşunca konuyu @seaBahAR ile paylaştım o da tüm kaptanları etiketleyelim mesaj doğru adrese gidecektir dedi. Mesaj doğru yere gitmiştir zaten 2-3 sayfa önce hangi kaptan olduğu yazılmış. Bu sebeple diğer kaptanların üzerine alınmamasını, isimlerinin neden geçtiğini bilmenizi istedim.

Ya bu arada konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama bizim bir simgemiz vardı cuma takımında civciv benim civcivim neden alındı? Ben takımdan ayrılırken istediğim an istediğim kiloda geri dönebileceğim söylenmişti. Bizim kaptanımız deadline idi. Ne güzel ben civcivli civcivli geziyordum hatta gruplara girerken bakıııın benim civcivim var diyecektim. Kurallarda bi değişiklik mi oldu acaba?

Uzun zamandir diyet gruplarindayim hic boyle biseyle karsilasmadim... hatta benim kaptanim hep uyarir kullanan olursa zararlarini yaziyor onaylamiyor kesinlikle... cok sasirdim iddaniza.
Bir grupda var diye ger grupda olması gerekmiyor zaten ayrica bizde uzun zamanlrdr gruplarda ve sitedeyiz biz de ilk kez karailastk idda değil zaten herkesin kanitli birşey

Bir grupda var diye ger grupda olması gerekmiyor zaten ayrica bizde uzun zamanlrdr gruplarda ve sitedeyiz biz de ilk kez karailastk idda değil zaten herkesin bildiği birşey
Ben ilk msj istinaden yazmistim tabiki belgelenmisse diyecek bisey yok... sadece üzücü bi durum.

Hayırlı doğumlar canm bende bir geldim pir geldim maşallah gelirlen ayağımı sürüdüm galiba

Canm takım simgesi olduğu için takım kapanınca simgede silindi canm bende gitti diye üzülmüştüm birde simgeler secilirken takimimizin simgesi civciv olsun diye ben istemisdim hatta kazen beyde uygun diyip vermisdi sarı civcivim gitti diye üzüldüm ama yerine bugün sarı ördek geldi çok mutlu oldum sende bebişi kucağına al yanıma gel senin de ördeğin olsun

ay kız bu 3 bana 5 gibi geliyo ya sorma ama gerçekten spor falanda yok vücudum iyice sarktı fazla gibiyim yani aman sen tabi sıkı vücuda sahip olduğun için masallahin var o konuda spor yapiyomusun canım yine bisiklet falan beni biri itelemesi lazım yoksa tırmanışa geçicem vallahi

Ama benimki çok yakın bir zamana kadar duruyordu canım o yüzden şaşırdım zaten. Hayırlı olsun ördeğin canım gelebileceğim ilk zamanda gelicem inşallah.

Aman canım bak sakın bırakırsan biliyorsun ki ardı arkası gelmez bi bakmışsın 3 5 olmuş 5 10 olmuş Allah esirgesin. Squat girl ile bişeyler yap canım evde çok iyi toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…