- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Tamam canım kızgın olduğunu tahmin ettim zatenCanm bende hem yaşadıgım olay hemde bunun üstüne herkesin bir anda bu tarz yorumlarini gorunce gerildim ve biraz swrt yazmis olabilirim o an kusura bakma canm ben de sırf boulyle olay buyumesin diye buraya isim yazmamistim hatta kazen özelden yazmamı istedi diye özelden yazmiştım ama olan oldu gene de bianlik boslukla arkadasima yazinca olay genede buyudu yoksa boyle olur diye takim icinde yazmadm ozelden arkadaslar ile yazisip kazen e bildirmiatik.bizde ama neyse olaun iyi oldu bidaha kimse boyle bir sey yapmaya cesaret edemez önüne geçmiş oluruz böyle şeylerin
Teşekkür ederim arkadaşımBu grubu sadeci belirli kişiler kullanıyoruz hatta cuma grubumuzdan tanıdığım sevdiğim arkadaşlarımla iletişimimi koparmamak adına kurdum biz sizleri etiketlemedik kimseye bu konuyu yaymadık zaten. Grup grup gezip böyle bir dedikodu da çıkarmadık hemen yetkili kişiye bildirdik. Sizleri biz etiketlemedik yetkili kişi görmeniz için etiketlemiş. Kimseyi zan altında koyduğumuz yok. Biz cuma gruplarında uzun süre bulunduk hiçbir sorun da yaşamadık. Kuralları da gayit iyi biliyıruz. Neden gruplara ya da siteye leke atma gibi bir niyetimiz olsun ki? Sanırım durumu anlamakta zorluk çekiyosunuz. Burda zaten ilk olarak yetkiliye bildirildi ellerinde yazışmaların dökümü de var. Bu şekilde yapan kişiye kızıp arkadaşıma teşekkür etmeniz gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta sizleri lekelemek yerine aklamış oluyor bence.
Teşekkürler hep beraber insllahTamam canım kızgın olduğunu tahmin ettim zaten
Yapan kişi de belli olmuş zaten
Sağlıklı kilo vermeler dilerim hep beraber
Arkadaşım haklı ben hiç bir konuda yalan söyleyecek biri değilim kendisi gelsin yapmadım desin herşey kayıtlı, kimseye iftira atacak değiliz o...e uyesi yapmak ve shake denen ürün satmak istedi ekran görüntüleri var, biz sağlıklı beslenmeye çalışırken bize sağlıksız ürün öneriyor ayrica yeni öğrendim bu tarz yerler üye yapınca para veriyormuş hiç etik değil, bu tavırdan rahatsiz olduğum için gurubumu değiştirdim. Sevgiler
Doktor yeni yıl benim için önemli değil bu haftadan sonra beklemek risk benim için dedi.Xeroderma_pig canım senden haber alamayınca doğuma alındın sandım ayyy üç gün daha beklense olmazmıymış yaaaa bebiş yaşıtlarından büyük gibi olucak şimdi. Benim eşimde durup durup bence sen 28 inde doğurcaksın diyo bakarsın aynı gün doğururuz bebiş kaç kilo olmuş canım.
Doktor yeni yıl benim için önemli değil bu haftadan sonra beklemek risk benim için dedi.
Biz de tamam dedik:)
1 ocağa zaten planlı sezaryen verilmiyormuş.
2 ocağa kadar da dr durmak istemedi.
Sağol canım. Sen de sağlıkla kavuşursun umarımAman yeterki sağlıklı kavuşun canım ya doktor risk olur diyorsa yapacak bişey yok tabiki. Gelsin bakalım dünya kızımızzzBugünde ben sabah bebeği baya hissedemedim. Bekledim çikolata yedim meyve suyu içtim kahvaltı yaptım sola yattım sağa yattım dürttüm felan yok. Artık hastaneye gitmek için taksi çağırdım tam taksi geldi benimki tekme attı. Gitmedim ama tüm gün tedirgin gezdim. Son zamanlar niyeyse bi kaybetme korkusu çöküyor bana. Panik oluyorum.
Sağol canım. Sen de sağlıkla kavuşursun umarım
Geçen cuma bana da öyle oldu çıktım doktora gittim.
Son zananlarda panik artıyor haklısın canım
Uzun zamandir diyet gruplarindayim hic boyle biseyle karsilasmadim... hatta benim kaptanim hep uyarir kullanan olursa zararlarini yaziyor onaylamiyor kesinlikle... cok sasirdim iddaniza.Aayyy canim bu ole de diil baya bildigin kurnazin biri çıkar amaçlı takım kurmuş ben herkesi telefon numarası alarak ekliyorum deyip herkesden tel aliyor sonra vatsapdan orflim uyesi yapayim zayiflatici shek satayim filan diye yazip duruyor çakala bak sen ben yermiyim bunları burdan işi goturuyor iyi yere tezgah acmis ama malesef bu kez sert kayaya carpti ben yanina birakmam bu kurnazliğı
Merhaba,
Arkadaşlar yani rahatsızlığı dile getiren arkadaşlar bana isim verdi. Hatta 2 ayrı kişiden bu şikayet geldi. Bende sadece sözle bir işlem yapamayacağımızı söyleyince konuşma ekranları da geldi maalesef. İsimlerinizi kullanabilir miyim dediğimde çekince oluşunca konuyu @seaBahAR ile paylaştım o da tüm kaptanları etiketleyelim mesaj doğru adrese gidecektir dedi. Mesaj doğru yere gitmiştir zaten 2-3 sayfa önce hangi kaptan olduğu yazılmış. Bu sebeple diğer kaptanların üzerine alınmamasını, isimlerinin neden geçtiğini bilmenizi istedim.
Bir grupda var diye ger grupda olması gerekmiyor zaten ayrica bizde uzun zamanlrdr gruplarda ve sitedeyiz biz de ilk kez karailastk idda değil zaten herkesin kanitli birşeyUzun zamandir diyet gruplarindayim hic boyle biseyle karsilasmadim... hatta benim kaptanim hep uyarir kullanan olursa zararlarini yaziyor onaylamiyor kesinlikle... cok sasirdim iddaniza.
Ben ilk msj istinaden yazmistim tabiki belgelenmisse diyecek bisey yok... sadece üzücü bi durum.Bir grupda var diye ger grupda olması gerekmiyor zaten ayrica bizde uzun zamanlrdr gruplarda ve sitedeyiz biz de ilk kez karailastk idda değil zaten herkesin bildiği birşey
Hayırlı doğumlar canm bende bir geldim pir geldim maşallahDoktor yeni yıl benim için önemli değil bu haftadan sonra beklemek risk benim için dedi.
Biz de tamam dedik:)
1 ocağa zaten planlı sezaryen verilmiyormuş.
2 ocağa kadar da dr durmak istemedi.
Evt canm malesef öyleBen ilk msj istinaden yazmistim tabiki belgelenmisse diyecek bisey yok... sadece üzücü bi durum.
Canm takım simgesi olduğu için takım kapanınca simgede silindi canm bende gitti diye üzülmüştüm birde simgeler secilirken takimimizin simgesi civciv olsun diye ben istemisdim hatta kazen beyde uygun diyip vermisdi sarı civcivim gitti diye üzüldüm ama yerine bugün sarı ördek geldi çok mutlu oldumYa bu arada konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama bizim bir simgemiz vardı cuma takımında civciv benim civcivim neden alındı? Ben takımdan ayrılırken istediğim an istediğim kiloda geri dönebileceğim söylenmişti. Bizim kaptanımızdeadline idi. Ne güzel ben civcivli civcivli geziyordum hatta gruplara girerken bakıııın benim civcivim var diyecektim. Kurallarda bi değişiklik mi oldu acaba?
Aayyy canm zaten 3 kiloymus obwnde çok aldin sandim ay iki haftada gider o zaten ilk hafta vucut tuttugu odemi atiyor odem dem 2kilo gitse geriye 1 kilo kalr sen bizle dalga mı geçiyosun yoksa biz burda 3 × kaçla uğraşyrz tabi m3zun oldum zaten diye havanı at sen bize
Canm takım simgesi olduğu için takım kapanınca simgede silindi canm bende gitti diye üzülmüştüm birde simgeler secilirken takimimizin simgesi civciv olsun diye ben istemisdim hatta kazen beyde uygun diyip vermisdi sarı civcivim gitti diye üzüldüm ama yerine bugün sarı ördek geldi çok mutlu oldumsende bebişi kucağına al yanıma gel senin de ördeğin olsun
ay kız bu 3 bana 5 gibi geliyo ya sorma ama gerçekten spor falanda yok vücudum iyice sarktı fazla gibiyim yani aman sen tabi sıkı vücuda sahip olduğun için masallahin var o konuda spor yapiyomusun canım yine bisiklet falan beni biri itelemesi lazım yoksa tırmanışa geçicem vallahi