- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Merhaba,
Diyet Grupları bölümünün moderatörü ve Cuma Zayıflama Yarışması'nın kurucusu ve işleyişinden sorumlu kişi olarak, iddianız üzerine sizi bilgilendirmek istedim.
Yarışmamız üyelerin katılımıyla oluşan takımlar arasında kilo verme yarışıdır. Üyelerimiz her Cuma kilolarını bildirirler ve buna göre de son bir haftada ne kadar kilo verdikleri tespit edilerek, toplamda en çok kilo kaybı (%) olan takım birinci seçilir.
Dolayısı ile kilo bildirimlerinin zamanında yapılması ve üyelerin takımda günlük paylaşım açısından da aktif olması yarışmanın en önemli kriterleridir. Bazı durumlarda üye siteye girmiyor, kilo bildirmiyor veya günlerce takıma uğramıyor. Aksama olmaması adına da takım kaptanları üyelerinden iletişim bilgilerini isteyebilirler. Bu elbette karşı tarafın rızası ile olabilir. Yarışmanın kuralı değildir, kaptanın inisiyatifindedir.
Ancak iddianız bütün kaptanları töhmet altında bırakmaktadır ki; şu anda 10 adet takımımız ve 10 adet takım kaptanımız vardır.
İddianız eğer gerçek ise hiçbir kaptanın yetkisini kişisel çıkarları için kullanamayacağını bildirmek ister ve eğer gerçek ise bu çirkin tutum nedeniyle kendi adıma özür dilerim.
Dilerim ilgili kaptan da yaptığı hatanın farkına varır ve eğer iddianız doğru ise yapmakta olduğu bu eylemi sonlandırır.
İyilikler dilerim.
---------
K Kazen in dikkatine,
Kaptanlarımın dikkatine,
@Akrrep
@sahgull
@tuzsuz_ruh
@morordek
@Kanguru_
@oynakbasi34
Mefkurem
@moni
@LAydLiNe
drdotty
Dilerim iddianız doğrudur
Şayet 1 senedir Takım da zayifliyorum
Ne kaptanimdan ne başka kaptanlardan böyle fırsatçılık görmedim
Ha eğer geyiğine böyle bi iftira attıysanız da K Kazen beyden ricam üyeliğinize son verilmesi
Çünkü insanlar burda çeşitli umutlar içerisinde zayıflamak istiyor
Asılsız hurafe laflarla milletin umutlarını sömürmeyelim
Bunu ispatla mükellefsiniz
Bence yukardaki mesaji cuma yarismalari hakkinda hic bir fikri olmayan biri yazmis.
Kendi adima
Evet listeye giren uyelerin telefon nr. larini aliyorum.net sikintisi yada baska bir aksilik durumunda daha kolay ulasabilmek adina.
Böyle urunlerin degil satisini yapmak, takim uyelerimin bile kullanmasina izin vermem . Kullanmak isteyen benim takimimda yer alamaz.
Takimimda bir kisi haric diger hickimsenin numarasi bende yok. Istememde. Sonucta burda kimseyi ciddi anlamda taniyamiyoruz. Takimima gelen birinede " numarani ver yoksa seni takima almam "diye birsey soylemem.Kaptan olmayip herhangi bir takima dahil olmak istedigimde bana boyle bir sart sunsalardi kesinlikle o takima da katilmazdim. Zaten kurallar var. Gelmeyen diskalifiye olur.
Eger arkadasin soyledikleri dogruysa
kaptanin kim oldugunu soylesin lutfen. blonde ambition Butun kaptanlari zan altinda birakmayin.
Arkadaşım K Kazen e ilgili kişinin ismini özelden verdi. Özelden verilmesini isteyen de K Kazen idi. Yoksa burdan da bildirirdi kaçacak çekinecek hiçbirşeyi yok. Neden tanımadığı bir insana böyle bir iftira atsın ki zaten. Ayrıca biz uzun süre bu takımlardaydık. Kuralları gayet iyi biliyoruz. Takımımız da çok güzeldi. Ancak tüm arkadaşlarımızın farklı farklı sorunları çıktığı için izne ayrıldık ve takımımız kapandı. Kimse burayı çıkar amaçlı kullanmasın. Ki zaten bu grup kurallarına aykırı bir durum. Öyle olduıu için de biz yetkili kişiye bildirdik sadece durum bundan ibaret. Arkadaşımı tanımadan ve olayın iç yüzünü bilmeden aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorum. Söylediği gibi elinde kanıtı da var.