Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Arkadaşım K Kazen e ilgili kişinin ismini özelden verdi. Özelden verilmesini isteyen de K Kazen idi. Yoksa burdan da bildirirdi kaçacak çekinecek hiçbirşeyi yok. Neden tanımadığı bir insana böyle bir iftira atsın ki zaten. Ayrıca biz uzun süre bu takımlardaydık. Kuralları gayet iyi biliyoruz. Takımımız da çok güzeldi. Ancak tüm arkadaşlarımızın farklı farklı sorunları çıktığı için izne ayrıldık ve takımımız kapandı. Kimse burayı çıkar amaçlı kullanmasın. Ki zaten bu grup kurallarına aykırı bir durum. Öyle olduıu için de biz yetkili kişiye bildirdik sadece durum bundan ibaret. Arkadaşımı tanımadan ve olayın iç yüzünü bilmeden aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorum. Söylediği gibi elinde kanıtı da var.

Bunu yapan 1 kişi ama siz isimsiz bir iddia yaptığınız için doğal olarak bana 1 yıldır emeği geçen kaptanımı da zan altında bırakan bu iddianın doğruluğunun kanitlanmasini isterim
Ama sizde de hata var
Madem bunu yaşadınız direk olarak kazem beye iletin
Burayı milyonlar okuyor ve diyet grubunu kuran bahsettiğiniz kaptan değil
başta kazen mune ve seabahar olmak uzere bir çok emek veren insan var
Firsatcinin biri grup kurmuş deyince siz resmen kk daki bu diyet gruplarına leke vurmuş oluyorsunuz
Bilin istedim

Estafurullah ben durumu gorunce cok yanlis buldugu kendine bildirdim arkadaslarimla da ozelden konustuk hepsi cok rahatsiz olmusdu takimimizi hemen değistirdik ama insanlar zaten zayiflamak icin burda ve demorilize oldugu psikolojilerinin bozuldugu anlar zaten oluyor boyle anlarda vatsapdan girip hemen durumdan yararlanarak satış yapamaya çalısilmasi cok çirkin insanların hem hayali hem sağlığı hemde paraları söz konusu ayrıca tc ler istenmis bunu da çok riskli buldum ve birinin başına bir şey gelirse ben çok uzulurum onun icin elimden geleni yapmak istedim kazene bildirdik gorusmeleri ailmeyen arkaslarimda gorusleri aynen ilet di kazene zaten ben uzun zamandr kadinlar kulubunu kullanan biri olarak boyle bir durumla hic karsilasmamisdim zatn karsilasincada uzerime düşen gőrevi yaptım

Arkadasım sen ısrarla anlamama çaban nedir ??? Burdaki yazıdan önce zaten biz kazene durumu da anlattik yapan kisinin de adinida vermistik ispat mi istiyorsum evet ispatimizda var o ispatları da yolladik zaten ben kaptanın ismini verdik diyorum sen illa baskalai diyorsun kusura bakma ama sende insani süphelendiricek sekilde saptırmaya çalışıyorsun sen zorla kendini tövmet altında bırakıcaksın ne istiyoraun yaptıgı ilagal işi tabrik mi edelim ?

Kızlar bu konuda şuan ne desek eksik çünkü kastedilen belgeler Kazen de ise o zaten gerekeni yapacaktır . Ki ürün reklamı yasak olan birseyden bahsetmek bir kenara biz menüleriniz az olmasın derken nasıl bir kaptan shake satıp önerir , böyle bir şeyin söz konusu olması bile çok üzücü

Arkadaşlar kimse zan altında diil tekrar tekrar söylüyorum zaten burda hiç konu açılmadan önce kazen e herşey dünden itibaren bildirildi ve ben tek diilim ki zaten bunu o takımdakiler herkes yaşadı rahatsiz olan kisileri gorunce biz G gokyuzundekiturna ile biz durumu bildirdik onda da deliller var artk yazmada da çekince görmiycem yani söz konusu kişi de Akrrep kaptandır başka kimse boşuna üstüne alınmasın lutfen bu durumu bildirmel bir insanlik gorevi diye dusunuyorum

Tesekkur ederim umarim sizin bizim gibi duyarlilarin sayısı coğalr bir de tepki verip korumaya çalışanları görünce çok üzüldüm

Canm milyonlarin okumasida çok iyi zaten insanlar bunlara kanip hastalim sahibi oluyor okusunlar ki kanmasınlar diye uğraşıyprum bende burda yada dışarda yada başka sitede heryerde böyle insanlar karsımıza cikabiliyor ve prim kazanmak icin satana kadar uğraşıyorlar sonuçta insanlar da bilgilensin dikkatli olsun işte

Arkadaşım haklı ben hiç bir konuda yalan söyleyecek biri değilim kendisi gelsin yapmadım desin herşey kayıtlı, kimseye iftira atacak değiliz o...e uyesi yapmak ve shake denen ürün satmak istedi ekran görüntüleri var, biz sağlıklı beslenmeye çalışırken bize sağlıksız ürün öneriyor ayrica yeni öğrendim bu tarz yerler üye yapınca para veriyormuş hiç etik değil, bu tavırdan rahatsiz olduğum için gurubumu değiştirdim. Sevgiler

Belgeler kazene verildiyse uygun olan yapilacaktir.
Kendi adima kaptan olarak boyle birsey aklimin ucundan bile gecmedigi icin
Birden şok oldum

Bu arada saglikla zayiflamak isteyenlere herzaman kapimiz acik
Çok teşekkür ederiz bu sabah 3 arkadaş yeni bir gruba geçtik bende şok oldum açıkcası daha öncede başka takımlarla yarıştm boyle bir sey asla olmuyor tam tersine herkes birbirine yararlı olmaya çalışıyor normal de

Canım sen önceki msj yanlış anladın
Benim demek istediğim keşke buraya hiç yazmasaydın sadece kazen bey bilseydi
O zaten anında gerekeni yapar bidaha da olmazdi
Konuyu bilmeyenler farklı düşünür
Demek istediğim buydu
Farkındalık yarattığın için tabi ki tesekur ederiz

Benim takımımda sağlıklı beslenme ve spor aslolandır.
Çirkin bir durum yaşanmış, telefon numarası talep etmek yada vermek kişinin tercihidir , diyet ürünleri kullanmakta tercihtir ama diyet ürünleri ni takımı kullanarak pazarlamak çok yanlış olmuş. Kimse zan altında değil kişi belli. Ben akrep kaptanında inandığı bir ürünün bilgisini iyi niyetle paylaşmış olduğunu düşünüyorum ama yanlış olmuş.
Herkese sağlıklı bol kilo vermeler diliyorum

Bu grubu sadeci belirli kişiler kullanıyoruz hatta cuma grubumuzdan tanıdığım sevdiğim arkadaşlarımla iletişimimi koparmamak adına kurdum biz sizleri etiketlemedik kimseye bu konuyu yaymadık zaten. Grup grup gezip böyle bir dedikodu da çıkarmadık hemen yetkili kişiye bildirdik. Sizleri biz etiketlemedik yetkili kişi görmeniz için etiketlemiş. Kimseyi zan altında koyduğumuz yok. Biz cuma gruplarında uzun süre bulunduk hiçbir sorun da yaşamadık. Kuralları da gayit iyi biliyıruz. Neden gruplara ya da siteye leke atma gibi bir niyetimiz olsun ki? Sanırım durumu anlamakta zorluk çekiyosunuz. Burda zaten ilk olarak yetkiliye bildirildi ellerinde yazışmaların dökümü de var. Bu şekilde yapan kişiye kızıp arkadaşıma teşekkür etmeniz gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta sizleri lekelemek yerine aklamış oluyor bence.

Iyi akşamlar

Canm bende hem yaşadıgım olay hemde bunun üstüne herkesin bir anda bu tarz yorumlarini gorunce gerildim ve biraz swrt yazmis olabilirim o an kusura bakma ama ben de sırf boulyle olay buyumesin diye buraya isim yazmamistim hatta kazen özelden yazmamı istedi diye özelden yazmiştım ama olan oldu gene de bianlik boslukla arkadasima yazinca olay genede buyudu yoksa boyle olur diye takim icinde yazmadm ozelden arkadaslar ile yazisip kazen e bildirmiatik.bizde ama neyse olaun iyi oldu bidaha kimse boyle bir sey yapmaya cesaret edemez önüne geçmiş oluruz böyle şeylerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…