Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Antalyadayım canım gerçekten çok pahalı kiralar bizde arkadaş vsıtasıyla tutunca böyle indirimli oldu 3 oda 1 salon amin inşallah canım Allah evi olmayan herkese ve bize en kısa zamanda hayırlı bir ev nasip etsin:)

Maşallah canım çok şanslısın ben emzirme döneminde tavan yapanlardanim bu çok iyi fırsata çevirirsin aldiklarin bir güzel gider
İnşallah canım ikisinde de öyle olmuştu inşallah bu bebişde de öyle olur çünkü lojusa psikolojisi zaten yeterince zor:)

Kızlar slm basılsınız sizi çok özledim adımı değiştirdiğim için bildirim gelmedi galiba bana Mirafatos ben ay sizin sayılı günleriniz kalmış maşallahsağlıkla kucağınıza alın
Hoşgeldin canım yeni adın hayırlı olsun bizde seni özledik:))

Şu anda hamile psikolojisiyle de gereğinden fazla kafana takıyor olabilirsin canım doğumdan sonra en az 1 yıl içinde toparlanıyor vücut hatta emiyorsa 2 yıl sonunda forma giriyor önce güzelce doğumunu yap inşallah emerse emzirebildiğin kadar emzir sonrasında sporla desteklersin gayet güzel forma girer o öerak etme sen:)

Sorma canım aynı dertten muzdaribim çok gıcık oluyorum çoğu kadindada var bu problem malesef emzirme ve sarkma sporla düzeliyor diyorlar ama çok da değil tabi ameliyat olan arkadaşım var evet iyi sonuç aldı ama ben korkarım ameliyattan ya ne bileyim canım sen bilirsin ama benide rahatsız ediyo açıkçası da çok da takmıyorum eskisi gibi hele iki çocuktan sonra sen düşün

Kızlar slm basılsınız sizi çok özledim adımı değiştirdiğim için bildirim gelmedi galiba bana Mirafatos ben ay sizin sayılı günleriniz kalmış maşallahsağlıkla kucağınıza alın
Naber canım nasılsın senin olduğunu tahmin ettim eski kilona geri mi dondun bende senin gibiyim aldım yine of sıkıldım diyet işinden ne varsa yedim pastaydı borekti insan gerçekten kışın karbonhidrat tüketmek istiyor sürekli neyse canım veririz yine merak etme sen

Canm kac kilosun ben bugun yeni bir gruba basladm hatta benle gelmek isteyen baska grup arkadaslarim da benim takimima geldiler canm eğer fazlan varsa istersen sende gel 72 ile basladm gene ben

Ya bilmiyorum canım ama asyadan sonra böyle oldu zaten tamam düzelecek fırsat kalmadan ben tekrar hamile kaldım ama asyadan sonra zayıflayınca iyice kötüleşmişti içleri boşalınca buruş buruş felan oldu şimde öyle değil çünkü tekrar süt doluyo ama sarkık bence iğrenç bi görüntüsü var yine zayıflayınca içleri de boşalıcak hem sarkık hem buruşuk olacak özgüvenimi inanılmaz etkiliyor felaket kafama takılmış durumda doğum sonrası başlayabilirsem hemen göğüs hareketlerine başlıycam ne kadar yapabilirsem kar en azından daha beter olmasını engelleyebililirim belki

Kızlar biz toplansak 1 takım oluruz nerdeyse :)) siz güzel bir takım bulunca 40ım çıkar çıkmaz bende yanınızdayım inşallah:))

Aynen canım yaa baktık grup bulamıyoruz burda kendimiz devam ederiz bir iki arkadaş da ilave edersek tamamdır

Off evt biliyorum bundan kaçış yok her emziren kadının başına geliyor bazıları hafif atlatıyor ama bence ben ağır olanlardanım ameliyat korkum var zaten canım yaaa yani o son son son çare olmalı muhakkak bişeyler yapılabilmeli yaaa beni inanılmaz rahatsız ediyor

Canım eğer birşey bulursan bana da haber vermeyi unutma herşeyin çözümü olduğuna inanıyorum

Canm kac kilosun ben bugun yeni bir gruba basladm hatta benle gelmek isteyen baska grup arkadaslarim da benim takimima geldiler canm eğer fazlan varsa istersen sende gel 72 ile basladm gene ben
Tartılmaya korkuyorum şu an canım regl oldum bitsin tartilicam bakalım 3 Kilo kesin aldım da gerisini bilmiyorum grup için hazır olursam takılırım sizinle iyi oluyo gerçekten motivasyon ama ben mezun oldum nasıl olur ki zaten beni almazlar

Merhaba,

Diyet Grupları bölümünün moderatörü ve Cuma Zayıflama Yarışması'nın kurucusu ve işleyişinden sorumlu kişi olarak, iddianız üzerine sizi bilgilendirmek istedim.

Yarışmamız üyelerin katılımıyla oluşan takımlar arasında kilo verme yarışıdır. Üyelerimiz her Cuma kilolarını bildirirler ve buna göre de son bir haftada ne kadar kilo verdikleri tespit edilerek, toplamda en çok kilo kaybı (%) olan takım birinci seçilir.
Dolayısı ile kilo bildirimlerinin zamanında yapılması ve üyelerin takımda günlük paylaşım açısından da aktif olması yarışmanın en önemli kriterleridir. Bazı durumlarda üye siteye girmiyor, kilo bildirmiyor veya günlerce takıma uğramıyor. Aksama olmaması adına da takım kaptanları üyelerinden iletişim bilgilerini isteyebilirler. Bu elbette karşı tarafın rızası ile olabilir. Yarışmanın kuralı değildir, kaptanın inisiyatifindedir.

Ancak iddianız bütün kaptanları töhmet altında bırakmaktadır ki; şu anda 10 adet takımımız ve 10 adet takım kaptanımız vardır.

İddianız eğer gerçek ise hiçbir kaptanın yetkisini kişisel çıkarları için kullanamayacağını bildirmek ister ve eğer gerçek ise bu çirkin tutum nedeniyle kendi adıma özür dilerim.

Dilerim ilgili kaptan da yaptığı hatanın farkına varır ve eğer iddianız doğru ise yapmakta olduğu bu eylemi sonlandırır.

İyilikler dilerim.

---------

K Kazen in dikkatine,

Kaptanlarımın dikkatine,

Ellssa
sahgull
@tuzsuz_ruh
morordek
Kanguru_
oynakbasi34
Mefkurem
moni
@LAydLiNe
drdotty

Dilerim iddianız doğrudur
Şayet 1 senedir Takım da zayifliyorum
Ne kaptanimdan ne başka kaptanlardan böyle fırsatçılık görmedim
Ha eğer geyiğine böyle bi iftira attıysanız da K Kazen beyden ricam üyeliğinize son verilmesi
Çünkü insanlar burda çeşitli umutlar içerisinde zayıflamak istiyor
Asılsız hurafe laflarla milletin umutlarını sömürmeyelim
Bunu ispatla mükellefsiniz

Bence yukardaki mesaji cuma yarismalari hakkinda hic bir fikri olmayan biri yazmis.

Kendi adima
Evet listeye giren uyelerin telefon nr. larini aliyorum.net sikintisi yada baska bir aksilik durumunda daha kolay ulasabilmek adina.

Böyle urunlerin degil satisini yapmak, takim uyelerimin bile kullanmasina izin vermem . Kullanmak isteyen benim takimimda yer alamaz.

Takimimda bir kisi haric diger hickimsenin numarasi bende yok. Istememde. Sonucta burda kimseyi ciddi anlamda taniyamiyoruz. Takimima gelen birinede " numarani ver yoksa seni takima almam "diye birsey soylemem.Kaptan olmayip herhangi bir takima dahil olmak istedigimde bana boyle bir sart sunsalardi kesinlikle o takima da katilmazdim. Zaten kurallar var. Gelmeyen diskalifiye olur.

Eger arkadasin soyledikleri dogruysa
kaptanin kim oldugunu soylesin lutfen. blonde ambition Butun kaptanlari zan altinda birakmayin.

Aayyy canm zaten 3 kiloymus o bwnde çok aldin sandim ay iki haftada gider o zaten ilk hafta vucut tuttugu odemi atiyor odem dem 2kilo gitse geriye 1 kilo kalr sen bizle dalga mı geçiyosun yoksa biz burda 3 × kaçla uğraşyrz tabi m3zun oldum zaten diye havanı at sen bize

Kimse zan altinda degil cünki zaten kim olduğundan kazenin haberi var zaten grupda gecmise bakilirsa numaranizi vermeniz gerekiyor yazdigi ortada herkesden numara aldigi apaçık bir durum ve arkadaslarin cogu rahatsiz tek ben değil durumdan rahatsiz olup takimda devam etmek istemeyenler var 3 kisi bugun ciktik zaten vatsap gorusmeleri de elimizde hersey kanıtlı ispatlı 2 takım Akrep kaptan

Canm bu resmen korumak icin yazmis apaçık ortada yazış tarzı baksana sormadan öğrenmeden savuaya geçmiş ve kimse zan altında diil zaten bi kazene kim olduğunu bildirdik bizim elimizde msjlar duruyor zaten delilimiz ispatimiz var

Ben sizin ywrinizde olsam soyle dusunursum bu kisi kadinj tersleyip yoluna devam etme ihtimali varken nedwn kandirilicak insanlari duaunup onune gecmwk icin bukadar ugrasiyor nekadar duyarli ve iyi niyetli biri der taktir ederdim ama goruyorum ki insan lar baskasinin zor durumundan iatifade edilmesinden rahatsiz olmak yerine engellemeye calisandan rahatsiz oluyor cok ilginc siz geyik sayfalarini iftira icin mi kullaniyorsunuz biz 2 yildir grupda arkadas oldugumuz kisiler iletisimimiz kopmasin diye actik bu topigi bizlerde uzun zamandir uyeyiz ve ilk kez boyle bir durumla karailastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…