- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
HahahaAy akşam akşam güldürdün canım yabizim kız blonde ambition zayıflama grubuna başlamıştı ya oranın kaptanı telefon numaralarını alıp zayıflama çayı satmaya çalışmış kızlar da yöneticiye bildirdi sonra başka bir yönetici burdaki mesajın altına tüm takım kaptanlarını etiketleyince ortalık curcuna oldu önce biz burda geyik olsun diye böyle bir iddiada bulunduk zannedildi sanırım ama ortada görüşme kayıtları felan da olduğu bildirilince kimin yaptığı da söylenince duruldu. biz halen bizbizeyiz sıkıntı yok ama ilerde kafamıza göre grup bulamazsak burayı zayıflama grubuna çeviriveririz
Aayyy canm sorma bir zayiflama grubuna uye oldum sorun cikti yesil bana sorun ne? Dedi ben cevap verdim butun site buraya toplandiKonu nedir biri özet geçebilir mi :)
Bizim grup zayıflama grubumu oldu :)
Sevndm cnm insallah iyi sonuc alirsin G gokyuzundekiturna cNm nasil bir detoks bu emziren ler yapabikir mi kiCanm o an öyle bir psikolojim çökmüştü ama şimdi gene çok hırslıyım özelliklw bu detoksdan yüzüm güldü çünki söylemesi ayiptir tuvaletten çikamadim canm çok iyi geldi
Aayyy canm sorma bir zayiflama grubuna uye oldum sorun cikti yesil bana sorun ne? Dedi ben cevap verdim butun site buraya toplandiaahhh yeşil aahhh senmisin merak eden al işte yok sizi hamile hamile zayıflatmıycaz korkmayın
Hahaha ayy sesli güldümAaaa kabak benim başıma patladı iyi mikız bi an bende neye uğradığımı şaşırdım biz doğru olanı yapalım derken bi an topa tutulduk resmen reklamın iyisi kötüsü yoktur mu dicez bu duruma ne dicez bilemedim kendi halimizde takılıp duruyoruz şuracıkta ya bu kadar aksiyon bu grup için çok fazla
Hahaha ayy sesli güldümseni çok özlemişim yaaa aksiyon bizim işimiz
HahaahaAy bende seni özledim de tüm siteyi peşine takıp geleceğini düşünememiştimbu olaydan sonra ikimizi aynı takıma almazlarsa şaşırmam yani
3.gruba gitsen onda da birşey olurAayyy canm sorma bir zayiflama grubuna uye oldum sorun cikti yesil bana sorun ne? Dedi ben cevap verdim butun site buraya toplandiaahhh yeşil aahhh senmisin merak eden al işte yok sizi hamile hamile zayıflatmıycaz korkmayın
15 kilo almışım zatenAayyy canm sorma bir zayiflama grubuna uye oldum sorun cikti yesil bana sorun ne? Dedi ben cevap verdim butun site buraya toplandiaahhh yeşil aahhh senmisin merak eden al işte yok sizi hamile hamile zayıflatmıycaz korkmayın
Hahaha tek tek uğraşmıyayım dedim direk uzun atlama yapıp 14e geçtim3.gruba gitsen onda da birşey olur
Ooo çok iyi canm herkes 20-30 alıyor 15 neki biz onu hemen verdiririz15 kilo almışım zaten
İlk gebeliğim de 20 kilo almıştım:)Ooo çok iyi canm herkes 20-30 alıyor 15 neki biz onu hemen verdiririzbebisleri alin alin gelin
Oooyyyy maşallah canım sağlıkla çabucak olup biter inşallahİlk gebeliğim de 20 kilo almıştım:)
Bunda tedbirli davranmaya çalıştım. Gene bile çok:)
38+2 de bugün 2.800 ölçtü doktor gene minikcik bir kız geliyor:)
Kız yeşil artık bana soru sorarken dikkat et bak herkes okuyor ha ona göreburası herkese açık bir grup artk herşeyi yazamassın an itibariyle özgürlüğüne el konuldu
Canım bu arada mesajları yeni gördüm neler olmuş öyle çok şaşırdım yeni girdigin takımda mi oldu çünkü bizim takım kapanmıştı malumEvet canm spora devam ve kilo alinca gene bisikleti 2 saate cikardim bu aralar
Ay akşam akşam güldürdün canım yabizim kız blonde ambition zayıflama grubuna başlamıştı ya oranın kaptanı telefon numaralarını alıp zayıflama çayı satmaya çalışmış kızlar da yöneticiye bildirdi sonra başka bir yönetici burdaki mesajın altına tüm takım kaptanlarını etiketleyince ortalık curcuna oldu önce biz burda geyik olsun diye böyle bir iddiada bulunduk zannedildi sanırım ama ortada görüşme kayıtları felan da olduğu bildirilince kimin yaptığı da söylenince duruldu. biz halen bizbizeyiz sıkıntı yok ama ilerde kafamıza göre grup bulamazsak burayı zayıflama grubuna çeviriveririz
Yok cnm sen yapmaSevndm cnm insallah iyi sonuc alirsin G gokyuzundekiturna cNm nasil bir detoks bu emziren ler yapabikir mi ki
Tamam kuzum zaten sütüm azalmaya uer ariyirYok cnm sen yapma
aynen ya bende şaşırdım mesajları görünce dedim noluyo bunlar kim ben nerdeyim okuya okuya çözdüm neyseki doğru olur tabi bizde kendi aramızda yaparız zayıflama işini sorun değil siz bi doğurun karar verin ondan sonra