Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

:KK70::KK70:ay kız bu 3 bana 5 gibi geliyo ya sorma ama gerçekten spor falanda yok vücudum iyice sarktı fazla gibiyim yani aman sen tabi sıkı vücuda sahip olduğun için masallahin var o konuda spor yapiyomusun canım yine bisiklet falan beni biri itelemesi lazım yoksa tırmanışa geçicem vallahi :KK17:
Evet canm spora devam ve kilo alinca gene bisikleti 2 saate cikardim bu aralar

Evet happy cim sana bahsetmedik ozelden halledelim dedik ama bu sefer burdaki arkadaslarima bahsedince zaten gene burdan duymus oldunuz canm malesef üçümüzde kaçtık
Cok kotu olduya ne olacak acaba takima. :/ Herhalde cumaya kadar birseyler yaparlar bizde baska takimami gecicez ne olacak bilemiyorum. :KK43:

happy_mom_ happy_mom_ canım zaten Akrep kendisi hep sabit hep 100grm hic kilo verdigini duymadm daha ve bu hafta kalkmış +4kilo yazmis bune dalga geciyo bu galiba ya bir haftada 4 kilo nasil aliniyor diyetle biri aciklasin lutfen her gun karisim shek yaziyor menusune ve bir haftada 4 kilo aliyorsa o sheki bize niye satmaya kalkiyor bu nasl mantk herseyi yalan bizi soguttu takimdan

Merhaba,
Arkadaşlar yani rahatsızlığı dile getiren arkadaşlar bana isim verdi. Hatta 2 ayrı kişiden bu şikayet geldi. Bende sadece sözle bir işlem yapamayacağımızı söyleyince konuşma ekranları da geldi maalesef. İsimlerinizi kullanabilir miyim dediğimde çekince oluşunca konuyu @seaBahAR ile paylaştım o da tüm kaptanları etiketleyelim mesaj doğru adrese gidecektir dedi. Mesaj doğru yere gitmiştir zaten 2-3 sayfa önce hangi kaptan olduğu yazılmış. Bu sebeple diğer kaptanların üzerine alınmamasını, isimlerinin neden geçtiğini bilmenizi istedim.

Teşekkür ederiz, gercekten cok ilgili yaklaştınız..

happy_mom_ happy_mom_ canım zaten Akrep kendisi hep sabit hep 100grm hic kilo verdigini duymadm daha ve bu hafta kalkmış +4kilo yazmis bune dalga geciyo bu galiba ya bir haftada 4 kilo nasil aliniyor diyetle biri aciklasin lutfen her gun karisim shek yaziyor menusune ve bir haftada 4 kilo aliyorsa o sheki bize niye satmaya kalkiyor bu nasl mantk herseyi yalan bizi soguttu takimdan

Bu kadar açık sözlü olman çok guzel cnm inan ayni şeyleri düşünüyorum kilo verememiş olunabilir insan sadece baskasini kandırır kendini asla..

Konu nedir biri özet geçebilir mi :)
Bizim grup zayıflama grubumu oldu :)

Ay akşam akşam güldürdün canım ya :KK70: bizim kız blonde ambition blonde ambition zayıflama grubuna başlamıştı ya oranın kaptanı telefon numaralarını alıp zayıflama çayı satmaya çalışmış kızlar da yöneticiye bildirdi sonra başka bir yönetici burdaki mesajın altına tüm takım kaptanlarını etiketleyince ortalık curcuna oldu :KK70: önce biz burda geyik olsun diye böyle bir iddiada bulunduk zannedildi sanırım ama ortada görüşme kayıtları felan da olduğu bildirilince kimin yaptığı da söylenince duruldu. :KK56: biz halen bizbizeyiz sıkıntı yok :KK70:ama ilerde kafamıza göre grup bulamazsak burayı zayıflama grubuna çeviriveririz :KK70:

Ay akşam akşam güldürdün canım ya :KK70: bizim kız blonde ambition blonde ambition zayıflama grubuna başlamıştı ya oranın kaptanı telefon numaralarını alıp zayıflama çayı satmaya çalışmış kızlar da yöneticiye bildirdi sonra başka bir yönetici burdaki mesajın altına tüm takım kaptanlarını etiketleyince ortalık curcuna oldu :KK70: önce biz burda geyik olsun diye böyle bir iddiada bulunduk zannedildi sanırım ama ortada görüşme kayıtları felan da olduğu bildirilince kimin yaptığı da söylenince duruldu. :KK56: biz halen bizbizeyiz sıkıntı yok :KK70:ama ilerde kafamıza göre grup bulamazsak burayı zayıflama grubuna çeviriveririz :KK70:
Aman neler olmuş :KK70:
Anlamadım ne oldu bir anda doldu grup:KK70:
Kazen de gelince dedim durum ciddi :)

Canm ben hamile olmadigim halde bakimi biraktm son zamanlar makyaj bile yapmadan geziyorum hep beynim tartiya takiliyor herseyden elimi ayagimi cekiyorum boyle olmaktansa diyet diyeti birakmak daha iyi o derece en azindan kendimi bunaltmam diyorum bu kiş son veremesemde bırakcam yoksa psikolojim elden gidecek:KK42: daha fazla dayanabilecek gücüm yok :cry: ondan inslh bari cerirde birakirim:dua: bari kendimi yiprattim ama en sonunda kurtulabildim diyiyim:cry: cok üzülüyorum:KK42: yarın için randevu aldım bende kuaföre gidicem boyamı bakimimı filan yaptiriyim da kendime biraz morel ve enerji gelsin diyor yeni yıla böyle bakimsiz girmeyeyim bari
:KK20::KK20:veremezsem birakacam da neymis duymayim kuzum vermeme gibi bir ihtimali cikart aklimdan verecez tabiki hafta sonu ister ostenez kafiyor yeter ki devam etmeyi bilelim batti balik yan gider demeyelim ben sana inaniyrm cuma hunu guzel sonuc alacaksin sen ins :KK5:

:KK20::KK20:veremezsem birakacam da neymis duymayim kuzum vermeme gibi bir ihtimali cikart aklimdan verecez tabiki hafta sonu ister ostenez kafiyor yeter ki devam etmeyi bilelim batti balik yan gider demeyelim ben sana inaniyrm cuma hunu guzel sonuc alacaksin sen ins :KK5:
Canm o an öyle bir psikolojim çökmüştü ama şimdi gene çok hırslıyım özelliklw bu detoksdan yüzüm güldü çünki söylemesi ayiptir tuvaletten çikamadim canm çok iyi geldi:KK50:

X