- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Canm şimdi gördüm onuda valla bilmiyorum kuzum bwn birsey yaptirmadim ama spor yapanci daha sekilleniyor onu farkettim birakinca degisiyor yine ama yapinca toparlaniyor onun disinda bilgim yok belki arkadaslarin vardir o kadar rahatsiz edici olduguna eminmisin yoksa psikolojik olarak buyutup kafana takiyor olabilirmisin once ondan emin ol canm eminsen ona gore bir cozum olmali ben de karin catlaklarim var ondan rahatsiz oluyorum simdi lazerle baya azaliyor diyorlar ama yaptiran varmi acaba varsa şu çatlaklar içinde bir çözüm herkes onuda yazsın bu arada komik ama gerçek hala 72 yimnasl bir park ettiysem
Canm 2.takimda yazisiyorum simdi ben ama eklenmedim canm en son takim kapanmadan once ben 69da izne ayrilmistim ya ondan bir takima girmek icin geri 69 olmam gerekiyormus iznde gorundugumden dolayi canm 3 kilo verip takima girip yaza kadar devam edeyim diyorum sende gelirsin takima artik
Canm emzirirken daha hizli veriliyor zaten takimin cogu emziriyor kuzum sonucta abur cubur zararli gidalar zaten yemiyceksin suyuda bol iciceksin sen ee zaten bunlari yapip birde emzirmeyle kalori yakinca zaten gidiyor dogum sonrasi zaten bize takil hemen bazen insanin aklini bulandirip kilo aldircak sekilde yemene sebep oluyor etraf ve o anki psikolojiyle emzirirken yapmiycagn hatalari yapip faydasi olmiycagi halde yemege veriyorsun kendink etraf fark etmefen etkiliyor sen de en azindan bundan etkilenmeden kurtulursun canm takimda takipde olur en azindan raydan cikma ihtimalin kalmaz yani bence iyi olurVerirsin canım takımın takibinde olmak iyi oluyor. Ben ne zaman gelebilirim hiç bilmiyorum çünkü daha emzirme işi var malum. Keşke yini birlikte divam etsek. Bu sefer asyadaki gibi lohusalıkta almam inşallah elimden geldiğince aynı hataları tekrarlamamaya çalışıcam. İnşallah becerebilirim.
Canm emzirirken daha hizli veriliyor zaten takimin cogu emziriyor kuzum sonucta abur cubur zararli gidalar zaten yemiyceksin suyuda bol iciceksin sen ee zaten bunlari yapip birde emzirmeyle kalori yakinca zaten gidiyor dogum sonrasi zaten bize takil hemen bazen insanin aklini bulandirip kilo aldircak sekilde yemene sebep oluyor etraf ve o anki psikolojiyle emzirirken yapmiycagn hatalari yapip faydasi olmiycagi halde yemege veriyorsun kendink etraf fark etmefen etkiliyor sen de en azindan bundan etkilenmeden kurtulursun canm takimda takipde olur en azindan raydan cikma ihtimalin kalmaz yani bence iyi olur
Canm yatinca oyle oluyor ben de 6 ay cok guzel ilerlemistim sadece gobegim cikiyordu ama son uc yatinca jet hiziyla aldim 80le doguma gittim canm ama inan dogru beslenirsen emzirmeyle cok rahaf verirliyor ben emzirken diyetaiz sadece saglikli ve sut yapici beslenip spor yaparak 67te inmisdim bol su saglikli beslen bebekde emerse sende rahatlikla farketmeden 67lere iniceksin zaten ama iste o 10kilodan sonrasi gitmiyor sanki ya emzirmeyi de birakinca gitmedi benim goruyosun 72 hala ya sizle 69a inmistim gene yazin alip gene72 oldum bir detoksla filan gene 69lara gecerim diyorum ama su 60lara ceda edebilecekmiyim bur gun ben acaba onu bilmiyorum 5yil olacak mira dogali ve 67nin altina hala gorebilmis degilimYok bende durum öyle olmadı canım ben öyle milletin lafıyla hareket etmem zaten. Daha önce de anlattım ya asya emmedi yani ne yaptık ettik emmedi o emmedikçe benim sütüm azaldı sütüm azaldıkça ben o panikle yapmam dediğim işe yaramaz dediğim herşeyi yaptım ama nafile asya yinede emmedi ben kilo aldığımla kalmış oldum emmediği için de kilo vermem mümkün olmadı zaten doğumdan sonra zar zor giden 7 kiloyu da geri almış vaziyette diyete başladım hepsini kendi çabamla verdim. İnşallah Muhammed Ayaz emer ve inşallah yeteri kadar sütüm olur. Yine yapmam yararı yok dediğim şeylere saldırmak istemiyorum. En azından şunu biliyorum ki ne yaparsan yap emmeyen bebek emmiyor malesef. Direk gruplara giriş yapamam büyük ihtimal çünkü belli bir süre iki bebekli hayata adaptasyon sürecimiz olacak. Ama mümkün olan en kısa zamanda gelmek isterim. İpin ucunu bırakmadan toparlamak istiyorum. Ben gelene kadar sen mezun olmazsan birlikte ilerleriz güzel olur. Ben gebelik nedeniyle ayrıldığım için bana direk gruplara giriş yapabileceksiniz demişlerdi. Artık kaç kiloyla geri gelicem bilmiyorum. Hedefim 78 ile doğum yapmaktı ama şu son haftaki sıkıntılar bu hedefi alt üst etti
Canm yatinca oyle oluyor ben de 6 ay cok guzel ilerlemistim sadece gobegim cikiyordu ama son uc yatinca jet hiziyla aldim 80le doguma gittim canm ama inan dogru beslenirsen emzirmeyle cok rahaf verirliyor ben emzirken diyetaiz sadece saglikli ve sut yapici beslenip spor yaparak 67te inmisdim bol su saglikli beslen bebekde emerse sende rahatlikla farketmeden 67lere iniceksin zaten ama iste o 10kilodan sonrasi gitmiyor sanki ya emzirmeyi de birakinca gitmedi benim goruyosun 72 hala ya sizle 69a inmistim gene yazin alip gene72 oldum bir detoksla filan gene 69lara gecerim diyorum ama su 60lara ceda edebilecekmiyim bur gun ben acaba onu bilmiyorum 5yil olacak mira dogali ve 67nin altina hala gorebilmis degilim
inslh ca benim ya psikolojim bozuluyor ya tartı takildikca ben çok takıyorum canm kendime 100 kiloymuş gibi yıpratıyorum stressiz sakìnce ilerliyemiyorum yipratip stresden mafediyorum o 10 kilo gozumde 100kilo gibi oluyor kendimi ara ara hayattan soyutluyorum o derece şu yılbaşı geçsin de bir doktora gidip değerlerime filan baktırayım benBebek emseydi ben çok güzel besleniyordum zaten canım ya gayet bilinçli bi şekilde neye ihtiyaç varsa ona göre ilerliyodum ki zaten benim normal beslenme düzenim çok sağlıklıdır ama işte emmedikce işler karıştı. Neyse inşallah aynı kabusu tekrar yaşamam çünkü ne kadar anlatsamda gerçekten yaşanmadan anlaşılmıyor o çok farklı ve kötü bir psikoloji zaten lohusalıkta başıma gelmeyen kalmamıştı. Dua ediyorum inşallah bunda öyle olmaz canım. Sen yaza gelmeden halletmelisin bu sefer. Yani bu tüm insanlar için geçerli hatta bahar gelmeden diyet işi bitmeli çünkü bahar geldi mi insanın rutinleri değişiyor ister istemez kışın gösterdiğin disiplini gösteremiyorsun. Önünde baya bir vakit var grup takibinde sıkı ilerlersen bu sefer halledeceğini düşünüyorum. Zaten spor konusunda fazlasını bile yapıyorsun iş sadece diyete kalıyor. Onda da kendine en uygun olanı bulmuştun. Ben bu sefer daha kısa sürede halledeceğini düşünüyorum.
inslh ca benim ya psikolojim bozuluyor ya tartı takildikca ben çok takıyorum canm kendime 100 kiloymuş gibi yıpratıyorum stressiz sakìnce ilerliyemiyorum yipratip stresden mafediyorum o 10 kilo gozumde 100kilo gibi oluyor kendimi ara ara hayattan soyutluyorum o derece şu yılbaşı geçsin de bir doktora gidip değerlerime filan baktırayım ben
Canm ben hamile olmadigim halde bakimi biraktm son zamanlar makyaj bile yapmadan geziyorum hep beynim tartiya takiliyor herseyden elimi ayagimi cekiyorum boyle olmaktansa diyet diyeti birakmak daha iyi o derece en azindan kendimi bunaltmam diyorum bu kiş son veremesemde bırakcam yoksa psikolojim elden gidecekSorma valla şu an bende kendimi 100 kilo gibi hissediyorum böyle suya girsem batmazmışım gibi geliyo artık sıkıldım gerçekten kilolu ve böyle ağır olmaktan inan kendime bakım yapasım bile gelmiyor zar zor haftada bir peeling yapıyorum halbuki benim her gün düzenli bakımlarım vardı haftalık aylık heryerime ayrı ayrı bakımlarım vardı şimdi o bakımları bile yapmaya değer görmüyorum kendimi ki zaten halim de yok ama insan zayıfladıkça dinçleşiyor enerji doluyor bi kere kemiklere binen yük azalıyor zavallı kemiklerim isyan bayrağını çekecekler artıksenin yine az canım verirsin benim yol uzun ve belirsiz acaba ne zaman bir düzenimiz olabilecek ya da olabilecek mi
Canm ben hamile olmadigim halde bakimi biraktm son zamanlar makyaj bile yapmadan geziyorum hep beynim tartiya takiliyor herseyden elimi ayagimi cekiyorum boyle olmaktansa diyet diyeti birakmak daha iyi o derece en azindan kendimi bunaltmam diyorum bu kiş son veremesemde bırakcam yoksa psikolojim elden gidecekdaha fazla dayanabilecek gücüm yok ondan inslh bari cerirde birakirim bari kendimi yiprattim ama en sonunda kurtulabildim diyiyim cok üzülüyorum yarın için randevu aldım bende kuaföre gidicem boyamı bakimimı filan yaptiriyim da kendime biraz morel ve enerji gelsin diyor yeni yıla böyle bakimsiz girmeyeyim bari
Dün pitnik iyi gelir dedim ama ecet doğa orman göl hayvanlar bitkiler beni inanilmaz rahatlatti fakat erkenden direk kahvaltiya gittik sabah orda kahvalti öğleden sonra mangal gene diyeti bozdum bir gün öncede annemdeydim yani cumartesi pazar gene güme gitti akşam çok rahatlamış olarak eve döndük ama ben bu sabah genw diyet bozulmus oldu diye sıfır morelle dolandım yani sosyal hayatımı çok etkiliyor birşy yapsam pismn oluyorum yapmasam evde bunaliyorum hayati diyete gore kisitliyorum o psikolojimi bozdu canm bugun aksama dogru kendime geldim yarinda kuaforde gecicek ama sonraki iki gun direk detoks yaparak baslayayim diyorumKesinlikle canım güzel bi motivasyon olur sana. Hadi inşallah bu sefer sıkı tut da bu kış bu iş bitsin. Haklısın yani sürekli diyet modunda olmak da insanı inanılmaz bunaltır yıpratır. Sonuçta yaşanılmayacak bir kilo değil verilemiycek bir kilo da değil. Yani bu kadar kafana takmana da kendini yıpratmana da değmez. Canını sıkma ben inanıyorum bu sefer o inatçı kiloyu vericeksin. Grup işi kesinlikle çok faydalı. Sporu zaten yapıyorsun. E mirayı oraya götür buraya götür derken bir aktiviten de oluyor. Tek kalan şey diyet. Diyetine uyarsan kesinlikle halledeceksin canım ha gayret ver şu inatcı kiloyu da kafan da vücudun da rahatlasın.
Dün pitnik iyi gelir dedim ama ecet doğa orman göl hayvanlar bitkiler beni inanilmaz rahatlatti fakat erkenden direk kahvaltiya gittik sabah orda kahvalti öğleden sonra mangal gene diyeti bozdum bir gün öncede annemdeydim yani cumartesi pazar gene güme gitti akşam çok rahatlamış olarak eve döndük ama ben bu sabah genw diyet bozulmus oldu diye sıfır morelle dolandım yani sosyal hayatımı çok etkiliyor birşy yapsam pismn oluyorum yapmasam evde bunaliyorum hayati diyete gore kisitliyorum o psikolojimi bozdu canm bugun aksama dogru kendime geldim yarinda kuaforde gecicek ama sonraki iki gun direk detoks yaparak baslayayim diyorum
Hahaİşte düşün ki bahar gelse veya yaz gelse hiç yapma imkanın olmuycak o yüzden az biraz sık dişini ve bitir bu işi canım. Yarın süper bir motivasyon ile yenilenmiş olarak bekliyorum seni. Bak bu işler parayla değil sırayla sonra sen beni motive ediceksin
Hahaay canm benim gene güldürdün beni canm arkadaşım etmezmiyim hiç sen bebişi kucağına bir al da bak ben seni nasl motive edicem gör ben yaza kadar devam etcem canm zaten mayısa hatta en son 1hazirana kadar devam sen de çokdan doğum yapmış bana katılmış olursun bile
Yok canm hic hosuma gitmedi canm musait olunca detaylari yazarm kaptana gicik oldum şuan takimi degistirmeyi dusunuyorum ben bir takim begenip yerleseyim seni de yanima alirimBen seni yakalamaya çalışırım artık canımkalori sayıcaksın değil mi ondan çok memnun kalmıştın. Zaten evde aletlerin de var spor için. Takım nasıl hoşuna gitti mi. Sen oraya kaptır kendini canım
Yok canm hic hosuma gitmedi canm musait olunca detaylari yazarm kaptana gicik oldum şuan takimi degistirmeyi dusunuyorum ben bir takim begenip yerleseyim seni de yanima alirim
Aayyy canim bu ole de diil baya bildigin kurnazin biri çıkar amaçlı takım kurmuş ben herkesi telefon numarası alarak ekliyorum deyip herkesden tel aliyor sonra vatsapdan orflim uyesi yapayim zayiflatici shek satayim filan diye yazip duruyor çakala bak sen ben yermiyim bunları burdan işi goturuyor iyi yere tezgah acmis ama malesef bu kez sert kayaya carpti ben yanina birakmam bu kurnazliğıAyyy bide o var işte kafa dengi takım bulmak çok zor yaaaa. Gıcık gıcık tipler destek yerine moral bozup köstek olanlar felan. Neyse sen bi gez bakalım seni takip ederim ben
Aayyy canim bu ole de diil baya bildigin kurnazin biri çıkar amaçlı takım kurmuş ben herkesi telefon numarası alarak ekliyorum deyip herkesden tel aliyor sonra vatsapdan orflim uyesi yapayim zayiflatici shek satayim filan diye yazip duruyor çakala bak sen ben yermiyim bunları burdan işi goturuyor iyi yere tezgah acmis ama malesef bu kez sert kayaya carpti ben yanina birakmam bu kurnazliğı
Aayyy canim bu ole de diil baya bildigin kurnazin biri çıkar amaçlı takım kurmuş ben herkesi telefon numarası alarak ekliyorum deyip herkesden tel aliyor sonra vatsapdan orflim uyesi yapayim zayiflatici shek satayim filan diye yazip duruyor çakala bak sen ben yermiyim bunları burdan işi goturuyor iyi yere tezgah acmis ama malesef bu kez sert kayaya carpti ben yanina birakmam bu kurnazliğı