Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

İyi akşamlar canım sen nasılsın sancılar ne durumda
38+2de kontrolüm var henüz gün vermedi o gün karar verecek.
36+3te gittim çok az kilo almış 2.500 ölçtü doktıorumuz. İlk kızımda minikti ikinci de öyle olacak gibi. Bu bebekler nasıl kilo alır anne karnında :)

Hadi az kaldı canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Benim dün kontolüm vardı bizim bebek hep önde gidiyordu boyu kilosu dün geri çıktı 34+2 göründü çok canım sıkıldı. Sanırım stresten gelişmemiş 2400 kilosu 47 cm boyu var. Ama mesele gelişmemiş olması. Sonra nst ye girdim nst de kötü çıktı. Hadiiii ben tamamen koptum. Tok gidiyorum özellikle doktorum tekrarlayalım olmamış dedi. Meyve suyu iç çikolata ye tekrar gir dedi. Neyse işte tekrarladık düzeldi şükür meğer uyuyormuş yaramaz ama beni çok üzüyor bu aralar. İlacın dozunu düşürdük. Şimdilik sancım yok. 36 yı tam bitirmeye çalışıyoruz. Pazartesi 36 doluyor ilacı tamamen bırakıcaz canım. Cuma günü de tekrar kontole gidicez eğer halen gelişmemiş ise doktorum doğumu başlatabilir çünkü içerdeki bebeğe müdahale şansımız yok ama dışardaki bebeğe müdahale edebiliyoruz diyor ki zaten gelişim geriliğinde doğumdan başka şans kalmıyor. Benim doktorum protein ve kuruyemiş tavsiye etti canım ben kızımda kaşar ve muzu çok tüketmiştim bebeğe kilo aldırıyor diye işe yaramıştı. Şu an besiye çekilmiş durumdayım. Bildiğin damızlık inek misali yat ye yat ye modundayım. Protein çiğ kuruyemiş kaşar ve muz ağırlıklı olarak besleniyorum. Kendimi ferah tutmaya çalışıyorum ki bebiş stresten kurtulsun rahatlasın. Rabbim sağlıkla kavuştursun tabiki önceliğimiz bu ama minyon bebeğin bakımı ne de olsa daha zor oluyor. Yinede hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun inşallah.

Yemekle hiç ilgisi yok canım ya benim kadar dengeli beslenen biri olmasın yani. Almadı mı almıyor ilk kızım da almıyordu.
Benim doktorumda 38+2 de kontrolde kilo almamış olursa doğurturum dedi. Yoksa ocağın ilk gününü bekleyecek kısmet bakalım.
İlk kızım 2.400 doğdu 37+2 de.
Minik bebeği tutması yıkaması zor değilde emzirmesi çok zor. Yani bana çok zor geldi.

Sen yine kızından dolayı tecrübelisin canım inşallah biraz daha kilo alır ama almasada sen halledersin bi şekilde benim kızım 3250 doğmuştu ilk aylar da harika gelişmişti böyle çok rahat hallediyodum onu ablamın prematüre bebeği oldu ama ben onu kucağıma bile nadir almışımdır yani minik bebeği nasıl halledicem hiç bilmiyorum. Bende benimle doğum günü aynı olsa diye hayal ediyordum ama artık herşeyi bıraktım yani yeterki sağlıkla kavuşalım bu beyfendi çok nazlı çıktı hamileliğin başından beri uğraştırıyor beni sıpa.

İyiyim canım yiyerek geçiyor günlerim tartılmadım son zamanlarda ama muhtemelen yine 20,25 kiloyu bulacak hamilelik kilolarım ben normal hamileler gibi alamıyorum maalesef:)) Kızlar bebişlwr için endişelenmeyin sağlıklı doğsunlar kilo alması kolay nasıl tutarım bakarım diye hiç endişelenmeyim ruhumuza annelik kodlanmış vücudumuz hislerimiz aklımızdan önce gösteriyor yapıyor herşeyi meraklanmayın hamilelik dokayısıylaendişeleri oluyor insanın haliyle benim kuzım 3100 doğdu ama2750ye kadar düşmüştü ilk hafta sarılık vs den dolayı sonra çabuk toparladı oğlum 3650 doğdu onda yine ilk hafta 250 gram gitti. Beslenmeme öyle özel bir itiba gösteremedim açıkcası ikisinde de sadece canımın istediğini yedim keşke daha dengeli düzenli beslenebilswm ama hamilelikte içimden bir iştah canavarı çıkıyor:))

Canım nolsun çocuklar iyileşti bu sefer ben hastayım boğazım agriyodu kaç gündür şimdi öksürüğe çevirdi sabaha kadar uyuyamadim kuru öksürük çok zor ya neyse bitki çayları falan içiyorum vitamin mineral allah ne verdiyse artık sende sıkma canını canım küçük bebek olabilir doğduktan sonra alır kiloya takılma nice bebekler var en irisini geçiyor ama emzirmek zor olur işte napcan onuda idare edeceksin neyse dur bakalım hele bir doğur o zamana kadar neler olur bakarsın daha gelişir bebek

Canım sen yinede firenli gitmeye çalış ya endişe olarak değil ama bakım açısından emzirme vs normal kilodaki bebek dahe iyi oluyor. İşte birde doğum sonrası kilo kaybını dikkate alırsak insan biraz daha kilolu doğsun istiyor. Yinede önemli olan sağlıklı olması bak öyle böyle pazartesi 36 yı bitiriyoruz şükür. Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi.

Y YesilinBuyusu bebiş acaba 2018 doğumlu mu 2019 doğumlu mu olacak canım? Sık dişini bebiş 15 gün kaldı yeniyıla:))

Yaaa evet bende doğum günümüz aynı olsun çok istiyordum 2 ocak benimki ama sanki o kadar beklemeyecek gibi geliyor. Pazartesiden sonra sancı kesiciyi de bırakıcaz o yüzden ne olur hiç kestiremiyorum

Ya canm asya da ne zamandır öksürüyo ay çocuğun ciğerleri sökülüyo sanki yapmadığım şey kalmadı onda da astım var ventolin kullanıyoruz o da pişik yapıyor asyayı bugün buhar şeklinde verdim bakalım gecemiz nasıl olacak sanada çok geçmiş olsun canım işte mesele bebişin kilosu değilde canım bakımı zorlaşıyo birde doğum sonrası da bi miktar kayıp oluyo o yüzden biraz daha kilo alsın istiyorum ama önemli olan sağlıklı olması inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım

Amin canım inşallah sağlıkla kucağına al bebisini

Günaydın kızlar iyi haftalar dilerim:))

Günaydın canım hayırlı haftalar bizim için artık heycanlı haftalar başladı valla ne olacak ne bitecek baya merakla geçiyor günlerim bu arada geçen haftaya kadar sadice 11 kilo almıştım kızlr ama bugün 13 e çıktı bebeği besleyeceğiz diye bir haftada 2 kilo almışım eğer bebek almadıysa doğunca dayak var ona şu an 77 kiloyummmm offf nasıl gidecek yine bu kilolar ya 6 lara hasret günler beni bekliyor

Bence çok kontrollü ve güzel kilo almışsın canım ben 20. haftama giriyorum yarın 5 kilo almışım şimdiden ki bundan sonra daha fazla alınıyor ne olacak bilmiyorum:)

Bence çok kontrollü ve güzel kilo almışsın canım ben 20. haftama giriyorum yarın 5 kilo almışım şimdiden ki bundan sonra daha fazla alınıyor ne olacak bilmiyorum:)

Hayırlısı ile bir yapalım doğumlarımızı birlikte yine ceririz inşallah canım:)) Sen zaten ben doğurana kadar vermiş olursun bile:)

Gerçekten dengeli ve güzel almıştım canım ya çok dikkatli ilerlemiştim çocuk da güzel gelişiyordu işte bi erken doğum olayı ters düz etti bizi yeter ki bebiş normale gelsin de alırım veririm napıyım ya inşallah asyadaki gibi emme sıkıntımız olmaz da biraz daha kolay gider kilolar yoksa işim yine karatay teyzeye kalır onun içinde emme işinin tamamen bitmesini beklemem gerekir.

Yesilim pek kilo almamışsın surda ne kaldı doğuma hem sen merak etme sen kilo vermek isterken mutlaka benimde kilo problemim olur kimse olmasa beraber veririz malum kadınların kilo sorunsalı bitmez burdaki arkadaşlarla veririz yine

Canım inşallah sizin kilo sıkıntınız olmasın da sadece bana destek olun. Ah ne illet bişey bu kilo ya ama şükür ben şimdiye kadar kilo kontrolünde hep başarılı oldum yani istediğim kiloya indikten sonrası kolay inşallah ama tabii mesele o kiloya inebilmek ekmeği de bir yiyorum ki sorma gitsin karatay teyzeye nasıl dönücem hiç bilmiyorum vallahi böyle taze beyaz ekmek aşermeye başladım ay daha emzirme süreci var daha uzun bir süre bu dobişliğe mahkumum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…