- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Antalyadayım canım gerçekten çok pahalı kiralar bizde arkadaş vsıtasıyla tutunca böyle indirimli oldu 3 oda 1 salon amin inşallah canım Allah evi olmayan herkese ve bize en kısa zamanda hayırlı bir ev nasip etsin:)Evet canım bakalım Rabbim ne zaman kavuşturacak artık bekliyoruz. Bende bu hamileliğimin başında taşındım ay öldüm öldüm yaaa sonra zaten düşük tehlikesi geçirdim. Aman dikkat et canım Allah kolaylık versin gerçekten hamileyken taşınmak çok zor birde çocuklar da var. Hangi ildeydin sen canım ya valla 700 e iyi oturuyosun maşallah diyeyim de. Van da evler inanılmaz pahalı. Ben 875 e zor oturuyordum adam 1000 lira yapacaktı kirayı ve her yer 1000 1100 hatta şu an 1300 e çıkmış durumda. Bu evi Allah denk getirmişti 2 oda 1 salon ev sahibi 960 istiyodu ben 800 e zor ikna ettim o da yani kiracılardan çok çekmiş baktı ki biz temiz insanlarız e ikimizde memuruz o yüzden indirdi fiyatı nisanda artıcak. Ne kadar zor kiracı olmak ya Allah borçlarımızdan kurtulup ev sahibi olmayı da nasip etsin inşallah.
İnşallah canım ikisinde de öyle olmuştu inşallah bu bebişde de öyle olur çünkü lojusa psikolojisi zaten yeterince zor:)Maşallah canım çok şanslısın ben emzirme döneminde tavan yapanlardanim bu çok iyi fırsata çevirirsin aldiklarin bir güzel gider
Hoşgeldin canım yeni adın hayırlı olsun bizde seni özledik:))Kızlar slm basılsınız sizi çok özledim adımı değiştirdiğim için bildirim gelmedi galiba bana Mirafatos ben ay sizin sayılı günleriniz kalmış maşallahsağlıkla kucağınıza alın
Şu anda hamile psikolojisiyle de gereğinden fazla kafana takıyor olabilirsin canım doğumdan sonra en az 1 yıl içinde toparlanıyor vücut hatta emiyorsa 2 yıl sonunda forma giriyor önce güzelce doğumunu yap inşallah emerse emzirebildiğin kadar emzir sonrasında sporla desteklersin gayet güzel forma girer o öerak etme sen:)Kızlar bu arada çok kafama taktığım bir konu var benim. Hepinizden tavsiye ve görüş bekliyorum. Selnurr magickk blonde ambition Xeroderma_pig kızlar benim asyadan sonra göğüslerimde sarkma oldu zayıflayınca da böyle içi bomboş oldu. Buruştu felan eşimin yanında soyunup giyinemez oldum. İnanılmaz öz güvenim sarsıldı. Zaten yapısal olarak ayrık göğüslere sahibim. Hadi onu kafaya takmıyodum ama hem sarkma hem böyle deri deri elime gelmesi beni bitiriyo. Bu emzirmede bitince yine öyle olacaklar. Yani çok kafaya takıyorum. Sporla felan bi yere kadar düzelir hadi yağlar masajlar felan da denesem yani ne yapsam ameliyat korkum olmasına rağmen estetiği bile düşünür durumdayım. Eşim hiç önemsemiyor gibi görünüyor ama ben onun görünüşe ne kadar önem verdiğini biliyorum. Hadi kızlar bi akıl verin bana.